Kringloopwinkel Meerlanden Meerwinkel

Ontdek tweedehands schatten bij Meerwinkel in Hoofddorp – boeken, apparaten, meubels, kleding en speelgoed met fantastische prijzen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Deze middelgrote kringloopwinkel ligt buiten het centrum. Er zijn gratis parkeerplaatsen, maar regelmatig zijn ze allemaal bezet. Ik ga zelf meestal met de fiets. De kringloopwinkel is keurig opgeruimd en ingedeeld. Je kan er ook naar het toilet en een kopje koffie halen. De prijzen wisselen, sommige spullen zijn goedkoop geprijsd en andere spullen zijn nieuw bij de Action even duur. Er werken medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt om weer aan het arbeidsproces te wennen, dat vind ik positief. Leuk om af en toe rond te kijken.”

S Jansen

“Als onze kleinzoon bij ons is dan proberen wij voor hem een leuke dag te organiseren. Een vast onderdeel is ´s-middags een bezoek aan de Meerwinkel. Hij, (bijna 4) noemt het de speelgoedwinkel. Er is iedere week wel wat te vinden om voor zijn plezier weer mee te spelen. Als hij bij de kassa is aangekomen om af te rekenen, wordt de knuffel bak snel doorlopen of er nog een leuke gratis knuffel bij zit. Triomfantelijk loopt hij dan naar de auto terug met zijn nieuwe aanwinsten.”

Phil Duits

“De meerwinkel heeft altijd de beste deal als het gaat om prijzen van artikelen. Met speciale acties vallen soms bepaalde kleuren en/of letters op etiketten op extra korting. Door corona maatregelen kunnen hier nu maar 30 mensen naar binnen waardoor vaak wachtrijen ontstaan buiten de winkel. Ondanks dit is het vaak het wachten waard en staat permanent op een van de plekken die ik graag bezoek.”

Amanda

Meer reviews lezen…

Over Meerwinkel

Meerwinkel is een kringloopwinkel gevestigd in Hoofddorp, Noord-Holland. Deze duurzame winkel is een waar paradijs voor liefhebbers van tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren, biedt Meerwinkel een uitgebreid assortiment aan verschillende items, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding en speelgoed.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Meerwinkel is het mogelijk om je eigen goederen in te leveren. Heb je spullen die je niet meer nodig hebt en waar je een ander blij mee kunt maken? Breng ze dan naar Meerwinkel en geef ze een tweede leven. Het is een geweldige manier om duurzaam bezig te zijn en tegelijkertijd ruimte te creëren in je huis.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Meerwinkel?

Bij het winkelen bij Meerwinkel is het belangrijk om goed op de prijzen, het personeel, en het assortiment te letten, zo blijkt uit verschillende reviews. Daarnaast worden ook de kwaliteit van de meubels, boeken en dvd’s genoemd. Het is altijd raadzaam om even een kijkje te nemen in de winkel voordat je een aankoop doet, aangezien het assortiment vaak wisselt.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Meerwinkel werkt volgens het principe van hergebruik en duurzaamheid. Ze nemen goederen in die nog in goede staat verkeren en geven deze een tweede kans. Door te winkelen bij Meerwinkel draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar ondersteun je ook nog eens een goed doel. Meerwinkel is namelijk onderdeel van het Leger des Heils.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het brede assortiment en het duurzame karakter van de winkel, biedt Meerwinkel ook verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo kan je bij Meerwinkel gebruik maken van bezorging, wat handig is als je grote aankopen hebt gedaan maar niet beschikt over een geschikt vervoersmiddel. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk met een toegankelijke ingang en een speciale parkeerplaats voor rolstoelgebruikers.

Betaling is ook gemakkelijk bij Meerwinkel. Ze accepteren verschillende betaalpassen, bieden contactloos mobiel betalen aan en creditcards worden geaccepteerd. Daarnaast is winkelbezoek mogelijk en staan de medewerkers van Meerwinkel altijd klaar om je te helpen bij het vinden van hetgeen waar je naar op zoek bent.

Wil je meer weten over Meerwinkel en op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg ze dan op Instagram. Zo mis je geen enkele update en blijf je op de hoogte van alle nieuwste items die binnen zijn gekomen. Neem snel een kijkje bij Meerwinkel en ontdek de schatten die hier op jou wachten!

378 gedachten over “Kringloopwinkel Meerlanden Meerwinkel”

 1. ★★★★☆

  Good shop but very bad customer service. I have a problem with my purchase and they simply ignore every request. I would not recommend to buy anything if you are not ready to loose your money.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Fijne kringloopwinkel gekegen op een industrieterrein. Ruim en overzichtelijk. Leuke spullen voor een betaalbare prijs. Vriendelijke bediening en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  De meerwinkel heeft altijd de beste deal als het gaat om prijzen van artikelen. Met speciale acties vallen soms bepaalde kleuren en/of letters op etiketten op extra korting. Door corona maatregelen kunnen hier nu maar 30 mensen naar binnen waardoor vaak wachtrijen ontstaan buiten de winkel. Ondanks dit is het vaak het wachten waard en staat permanent op een van de plekken die ik graag bezoek.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Belachelijke prijzen, staat daar iemand van veilinghuis Sothebys te labelen. Kortom, veels te duur. Ontzettend leuk en aardig personeel.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Personeel wordt slecht behandeld door de managers. Paar keer gezien en gehoord dat er op denigrerende manier met ze wordt gesproken. Harde en onvriendelijke toon. Terwijl de medewerkers keihard werken daar! Jammer!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Redelijk grote kringloop met van alles wat! Als mindervalide moeilijk door ye komen maar niet onmogelijk. Het personeel is heel vriendelijk en haalt evt obstakels weg. De prijzen zijn meer tegen de hoge kant maar hier en daar kan er nog iets leuks voor ern redelijke prijs gevonden worden.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Goede winkel leuke spulletjes en heel aardig personeel alleen staan er op verschilende pleken veel spullen waardoor invalide mensen er bijna niet door kunnen

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Ontzettend leuke huiselijk ingerichte kringloop. Een kopje thee drinken en een klein rondje boeken was voor mij voor deze keer voldoende. Met kringloop winkels hou ik er rekening mee dat t assortiment erg kan varieren

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Dvd boxen a 6 oplopend tot makkelijk 20+. Absurd! In winkels zijn dezelfde boxen voor minder dan de helft te koop. Kwam tot een jaar geleden regelmatig hier, maar na wijzigingen in het personeel en dergelijke met meer dan 70% in prijs verhoogt.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Better price than most kringloopwinkels. They seem to restock often, too. Parking is also available most of the times. Id recommend this 2nd hand shop. :)

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Meerwinkel prijst zijn artikelen veel te hoog , ze prijzen de kopers de winkel uit. Artikelen, die hun verkopen, kun je online vaak voor de helft van de prijs NIEUW kopen. Ze doen maar wat, zal wel van hoger hand afkomen .

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  It is just fine, pretty messy, lot to dig through, but has some great pieces for good prices. Pretty expensive home goods comparing to other places, but overall worth a try from time to time. Getting better though

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Beejte vervelend gedrag via marktplaats. Elke keer dag je met prima bod komt wordt er gezegt we wachten liever af. of ze negeren je, zelfs na 7 dagen. dit bij 3 verschillende advertenties. Maar er moet wel de maximale prijs uitgehurkt worden. voor kringloopwinkel vind ik dit net te ver. Voor de rest prima. Dus conclusie: Veel te duur! ( gierig ) Negeren. Te lang afwachten.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Meerlanden Meerwinkel. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Meerlanden Meerwinkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 16. ★★★★☆

  Nog nooit zo onbeschoft te woord gestaan in een winkel. Kom hier echt nooit meer en de spullen breng ik bij de Rataplan kringloopwinkel verderop waar je wel fatsoenlijk geholpen wordt

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter