Kringloopwinkel ’t Zwaantje in Zwaanshoek

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloop ’t Zwaantje in Zwaanshoek – de perfecte bestemming voor duurzaam winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-16:30
Dinsdag10:00-16:30
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-16:30
Vrijdag10:00-16:30
Zaterdag10:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Superleuke kringloop winkel met een lieve kat die je maar al te graag verwelkomt. Ik kom er altijd voor de boeken; het aanbod is ruim, ze zijn overzichtelijk georganiseerd en de prijzen zeer redelijk. Ook fijn is dat er bij de boekenafdeling al wordt aangegeven hoe duur ze zijn, ipv dat de boeken volgeplakt worden met prijs stickers die je er daarna dan weer met moeite vanaf mag gaan peuteren.”

FT

“kom er vaak. soms niks. soms de bingo. beetje muf, beetje schmutzig. maar niet zeuren. als je liever naar zo’n hippe ‘kringloop-ikea’ wil met koffie en appeltaart, toegangspoortjes en een digitale kassa.. niet hierheen komen. dan kun je hier niet tegen. weg blijven,.. trouwens sowieso weg blijven hier. dit is mijn goudmijn.”

PatrickMahn

“Leuke kringloop. Prijzen zijn soms wat bijzonder (soms heel hoog, soms een prikkie). Niet alles is geprijsd, dat is jammer, want je weet zo nooit wat ze bij de kassa gaan vragen. Maar de mensen die er werken zijn erg vriendelijk en het aanbod wisselt snel, dus leuk om regelmatig even binnen te lopen.”

P. S.

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel ’t Zwaantje: Dé Duurzame Schatkamer in Zwaanshoek

Ontdek De Veelzijdigheid Van Kringloop ’t Zwaantje

Bent u op zoek naar unieke tweedehands vondsten? Breng dan een bezoek aan Kringloopwinkel ’t Zwaantje, gevestigd aan de Bennebroekerweg 946-A in Zwaanshoek. Wij bieden een uitgebreid en gevarieerd assortiment van kringloopspullen, gecombineerd met een gezellige en gastvrije sfeer. Met een gemiddelde klantwaardering van 4.0/5 sterren staan wij bekend als dé duurzame schatkamer van Zwaanshoek en omgeving.

Wat Kunt u Brengen naar Kringloop ’t Zwaantje?

Bij Kringloop ’t Zwaantje kunt u tijdens onze openingstijden uw overtollige spullen langsbrengen. Of het nu gaat om kleine huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, boeken of zelfs fietsen, wij nemen het graag van u aan. Wij verzoeken u de spullen zo schoon mogelijk in te leveren. De inname van goederen is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 16:30 uur.

Schatgraven Bij Kringloop ’t Zwaantje

Wat kunt u allemaal verwachten bij Kringloop ’t Zwaantje? Ons assortiment is zeer divers en omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek, speelgoed, vintage items en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon lekker wilt rondneuzen, onze winkel biedt voor ieder wat wils. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook nog eens duurzaam!

Unieke Programma’s, Services en Faciliteiten

Kringloop ’t Zwaantje biedt diverse unieke programma’s en services aan haar klanten. Wij accepteren betalingen zowel contant als met PIN. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om goederen bij ons in te leveren en kunnen wij deze desgewenst ook bij u thuis bezorgen. Onze winkel is rolstoeltoegankelijk en wij zorgen voor een veilige omgeving voor iedereen, inclusief de LGBTQ+ gemeenschap en transgenders.

Volg Ons Op Social Media

Blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes, aanbiedingen en nieuwe aanwinsten bij Kringloop ’t Zwaantje door ons te volgen op Facebook en Instagram. Mis geen enkele update en word lid van onze duurzame gemeenschap. Kijk ook op onze website Noord-Holland en check ons adres in Zwaanshoek voor alle praktische informatie.

Breng een bezoek aan Kringloopwinkel ’t Zwaantje in Zwaanshoek en laat u verrassen door ons gevarieerde assortiment en uitmuntende service. Kijk voor meer informatie op onze website en plan uw bezoek vandaag nog!

67 gedachten over “Kringloopwinkel ’t Zwaantje in Zwaanshoek”

 1. ★★★★★

  Erg leuke kringloopwinkel, een van de grotere in de streek. Veel vitrine kasten met bijzondere spullen, vaak hebben ze verrassend leuke dingen. Parkeerplaats voor de deur, gratis parkeren. Veel boeken en kleding. De prijzen zijn prima kringloopprijzen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Not huge, but fairly organized and friendly staff. Missing pricetags is weird, but you can ask staff what something costs and theyll be happy to tell you a price – most stuff is 1 – 2 euros. Discounts for bulk purchases are given at the counter.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Geen stickers met prijzen, wat je betaalt is afhankelijk van de persoon in de winkel. Vermijd de meneer met de snor, vraagt achterlijk hoge prijzen. De mevrouw is erg aardig en doet haar best.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Ben er vorige week voor de 1e keer geweest. Zag er leuk uit, maar bijna niks is geprijsd. En dan word het in mijn ogen een loterij. Jammer maar ik ga wel naar andere kringloopzaken

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Zojuist geweest, leuke winkel maar niet alles is geprijsd dan laat je het al snel staan. De prijzen die wel op de artikelen staan zijn naar mijn mening aan de hoge kant voor een kringloop.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel ’t Zwaantje. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Superleuke kringloop winkel met een lieve kat die je maar al te graag verwelkomt. Ik kom er altijd voor de boeken; het aanbod is ruim, ze zijn overzichtelijk georganiseerd en de prijzen zeer redelijk. Ook fijn is dat er bij de boekenafdeling al wordt aangegeven hoe duur ze zijn, ipv dat de boeken volgeplakt worden met prijs stickers die je er daarna dan weer met moeite vanaf mag gaan peuteren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Grote kringloop. Jammer dat de meeste spullen niet geprijsd zijn, waardoor de prijs afhangt van wie er achter de kassa staat. Sommige medewerkers hanteren redelijke prijzen, maar andere vragen echt de hoofdprijs. Jammer en onduidelijk.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij ’t Zwaantje. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan ’t Zwaantje. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij ’t Zwaantje. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij ’t Zwaantje. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij ’t Zwaantje. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter