Bouwkringloop Klus Amersfoort

Ontdek duurzame bouwmaterialen bij Bouwkringloop Klus Amersfoort – uw eco-vriendelijke bouwmarkt voor hergebruik en besparing.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Groot aanbod, van meubels tot assecoires en klusspullen en onderdelen”

Anne Kappert

“Wat een geweldig bedrijf!!!”

Hedy Vermeer

Meer reviews lezen…

Bouwkringloop Klus Amersfoort: Een Duurzame Bouwmarkt in Amersfoort

Bouwkringloop Klus Amersfoort, gevestigd aan Zwaaikom 27, 3812 PS in Amersfoort, is een unieke kringloopwinkel waar je terecht kunt voor het kopen én doneren van nieuwe en herbruikbare bouwmaterialen. Deze bijzondere winkel is onderdeel van het Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden, een organisatie die bekend staat om haar inzet voor duurzaamheid en recycling.

Wat kun je naar de thrift store brengen?

Bouwkringloop Klus Amersfoort neemt graag nieuwe en herbruikbare bouwmaterialen in ontvangst. Of je nu overtollige tegels, hout, sanitair, verf of andere bouwmaterialen hebt, je kunt ze hier doneren en zo bijdragen aan een duurzame samenleving. Door je bouwmaterialen te schenken, worden ze niet alleen hergebruikt, maar worden ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt geholpen aan werk.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij deze kringloopwinkel?

Als je bij Bouwkringloop Klus Amersfoort gaat winkelen, kun je een breed scala aan nieuwe en herbruikbare bouwmaterialen verwachten. Het is belangrijk om te kijken naar de staat en kwaliteit van de materialen voordat je ze koopt. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te adviseren en je te informeren over de bruikbaarheid van de verschillende producten.

Hoe werkt de thrift store?

Bouwkringloop Klus Amersfoort werkt samen met De Bouwkringloop en het Toekomstfonds van de gemeente Amersfoort. Dit partnerschap stelt hen in staat om nieuwe en herbruikbare bouwmaterialen in te zamelen en de verkoop ervan te ondersteunen. Hierdoor wordt er een bijdrage geleverd aan circulair bouwen en wordt er werkgelegenheid verstrekt aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Bouwkringloop Klus Amersfoort biedt daarnaast diverse services en programma’s aan. Zo kun je gebruik maken van de bezorgservice, waarbij je je aankopen thuis kunt laten bezorgen. Ook is er een ophaalservice beschikbaar, zodat je jouw gedoneerde bouwmaterialen kunt laten ophalen. Daarnaast biedt de winkel online prijsopgaven aan en kun je zelfs services op bedrijfslocaties aanvragen.

Bouwkringloop Klus Amersfoort in het kort: – Adres: Zwaaikom 27, 3812 PS Amersfoort – Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur – Gerund door een vrouwelijke ondernemer – Bezorging en ophalen in de winkel zijn mogelijk – Rolstoelvriendelijke ingang en parking – Gratis wifi en contactloos mobiel betalen – Diverse werken-leren programma’s

Wil je meer informatie over Bouwkringloop Klus Amersfoort? Bekijk dan hun website of volg hen op Facebook. Ontdek hoe deze bijzondere bouwkringloopwinkel bijdraagt aan een duurzame toekomst in Amersfoort.

7 gedachten over “Bouwkringloop Klus Amersfoort”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Bouw Klus Amersfoort. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Domper.. nog nooit zo weinig klusspullen gezien in een kringloop.. Ik weet niet of dit ligt aan toegenomen drukte door schoolvakanties of door de gekte in bouwland.. Maar helaas niets kunnen vinden dat bevordelijk is voor mijn klushuis.. Gelukkig was er in de buurt wel een dumpzaak die erg veel gereedschap en ijzerwaren verkocht tegen vriendelijke prijzen en is mijn autorit van 240 km toch niet voor niets geweest

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Bouw Klus Amersfoort. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter