Kringloop voor Red een Kind in Amersfoort

Ontdek duurzame schatten in Amersfoort en steun Red een Kind met elk aankoop bij deze unieke kringloopwinkel. Shop ethisch!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Deze Kringloopwinkel heeft mijn hart gestolen. De medewerkers verzorgen deze winkel zorgzaam en vol trots, alsof het hun eigen zaak is. Schoon, verzorgd, mooie artikelen, keurig gerangschikt, het ruikt er fris, gezellige sfeer. Klanten worden zeer beleefd geholpen en te woord gestaan. En dat de opbrengst van de verkoop ook nog naar het goede doel gaat, maakt het plaatje compleet.”

Annemarie Oppedijk

“Leuke kringloop maar je mag er niets retourneren. Dit vertelde de vrouw aan de balie. Alleen elektronica kan teruggebracht worden als het niet werkt. Erg jammer, er bleken in de zon toch wat vlekken in de stof van mijn gordijnen te zitten. Verder nette kringloop, maar weinig moderne spullen. Prijzen vond ik laag. Kleding is op maat gesorteerd, dat is makkelijk winkelen.”

Linda

“ruime winkel , schone spullen en alles netjes en overzichtelijk neer gezet, vriendelijke mensen….sommige dingen te goedkoop andere dingen te duur…over algemeen liggen de prijzen iets hoger dan andere kringloopwinkels maar goed je red dan ook een kind ! , weinig parkeerplek. maar zal er zeker met regelmaat naar binnen lopen.”

Sjimmie vliek

Meer reviews lezen…

Kringloop voor Red een Kind in Amersfoort: Een Goed Doel en Duurzaam Winkelen

Een Unieke Kringloopwinkel in Amersfoort

Bij Kringloop voor Red een Kind in Amersfoort ben je altijd welkom om iets leuks te vinden. Met een winkeloppervlakte van meer dan 750 m2 is het een goed gesorteerde kringloopwinkel, die volledig gerund wordt door vrijwilligers. Wat deze kringloopwinkel extra bijzonder maakt, is dat alle opbrengsten rechtstreeks naar Stichting Red een Kind gaan, die kinderen in ontwikkelingslanden helpt om uit de armoede te komen. Dit maakt het winkelen bij Kringloop voor Red een Kind niet alleen duurzaam, maar ook nog eens heel goed voor het goede doel.

Een Ruim Assortiment aan Tweedehands Spullen

Bij Kringloop voor Red een Kind Amersfoort vind je een breed scala aan items, waaronder kleding, decoratie, huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, creatieve spullen, techniek en allerlei leuks voor buiten en sport. Of je nu op zoek bent naar een unieke vintage outfit, een boek om te lezen tijdens de vakantie, een nieuwe aanvulling voor je interieur of speelgoed voor de kinderen, je vindt het hier allemaal. Met het kopen van tweedehands spullen draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar ook aan het goede doel van Stichting Red een Kind.

Wat Kan Je Brengen naar Kringloop voor Red een Kind?

Om het assortiment van Kringloop voor Red een Kind Amersfoort zo gevarieerd en uniek mogelijk te houden, zijn donaties van harte welkom. Je kunt kleding, boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek, speelgoed en gereedschap bij de winkel afgeven. Door je spullen te doneren, geef je ze een tweede leven en help je tegelijkertijd kinderen in ontwikkelingslanden. Het is een win-win situatie!

Kringloop voor Red een Kind Amersfoort: Diensten en Faciliteiten

Naast het winkelen en doneren van spullen, biedt Kringloop voor Red een Kind Amersfoort ook verschillende diensten en faciliteiten aan. Zo kun je in de winkel terecht voor online prijsopgaven, het laten bezorgen van aankopen en het ophalen van grote meubels. Voor mensen met een beperking is de winkel rolstoeltoegankelijk met een rolstoelvriendelijke ingang, toilet en lift. Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers.

Volg Kringloop voor Red een Kind Amersfoort op Social Media

Mis geen enkel nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en blijf op de hoogte van alles wat er speelt bij Kringloop voor Red een Kind Amersfoort. Volg de kringloopwinkel op Facebook en Instagram. Hier vind je regelmatig updates en leuke aanbiedingen.

Bezoek Kringloop voor Red een Kind in Amersfoort

Kringloop voor Red een Kind Amersfoort is gevestigd aan de Textielweg 22, 3812 RV Amersfoort. De openingstijden zijn dinsdag tot en met zaterdag van 10:00-17:00 uur. Let op, op maandagen en zondagen is de winkel gesloten. Kom gezellig langs en ontdek het ruime aanbod aan tweedehands spullen, terwijl je tegelijkertijd een goed doel steunt. Samen maken we het verschil!

72 gedachten over “Kringloop voor Red een Kind in Amersfoort”

 1. ★★★★★

  The clerk is very friendly The store is well organized Knitting supplies are next to the stairs on the first floor There are many types of yarn and some interesting choices.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Zonder twijfel mijn favoriete kringloopwinkel. De spullen goed gesorteerd en geetaleerd. Prijzen zijn redelijk. De vrijwilligers die er werken zijn vriendelijk en behulpzaam.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel voor Red een Kind. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Ik had drie dozen met mooie boeken die ik gratis wilde geven aan deze kringloop. Ik zit 800 meter van hen vandaan. Ze willen niet eens de moeite nemen om ze te komen halen en verwachten dat je ze zelf brengt. Ik gooi ze dan wel in de papiercontainer of gooi het op marktplaats. Helaas UPDATE NAV HET ANTWOORD. Ik vind het een gemakzuchtige houding dat ze het niet 800m. willen ophalen en er zelf geen moeite voor willen doen. Er zaten veel nieuwe boeken die veel op hadden kunnen brengen en mensen blij hadden kunnen maken. Ik zag ook op een andere feedback dat er problemen waren toen ze een stoel bij jullie willen brengen. Waarschijnlijk doen jullie een ontmoedigingsbeleid, dat kan, maar of dat echt in het belang is voor het doel dat jullie nastreven….

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel voor Red een Kind. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Het was voor mijn de eerste keer in deze kringloop. Ik heb kinderkleding ingeleverd en ga dat vanaf nu vaker doen. Het is zo netjes, schoon en de verkoper was vriendelijk. Ik heb een leuk boek gekocht zoveel keuze echt top.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel voor Red een Kind. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Hele mooie spiegel gekocht en er werd creatief meegedacht naar een manier van vervoer. Hij hangt nu helemaal intact aan de muur na een lange (trein)reis.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel voor Red een Kind. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Prijzen hoger dan via internet.. vriendelijkheid ver te zoeken bij het laten zien van deze melding…terwijl ik een mandje vol spullen had.. Zou niet snel terug gaan.. Je wilt verkopen of niet.. Maar blijf kwa wel redelijk..

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel voor Red een Kind. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Friendly people, helpful. Nice, well-organized store. The ground floor and upper floor can be reached by lift, for the disabled. Even provide a warranty on electrical appliances… ample parking.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter