Kringloopwinkel Stichting Vraag en Aanbod

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloopwinkel Vraag & Aanbod in Wijchen – boeken, meubels, mode en meer met goede beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag13:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Verrassend grote kringloop met leuke spullen. Niet alles is even voordelig. Maar toch nog kansen op een koopje. Op de 1e etage is nog een grote afdeling met bedden e.d. Parkeren voor het pand kan lastig zijn. Op een bordje in de winkel stond een dwingende tekst met een verbod op het zelf even uittesten van apparaten. Dit in tegenstelling tot veel kringlopen, die daarvoor speciaal een plek met stopcontacten hebben ingericht.”

Henry

“Mooie kringloop met redelijk doorloop van goederen. Zijn in de laatste jaren wel wat aan de dure kant geworden, maar dat zijn de meeste kringlopen. Ontbreekt wel aan een fatsoenlijke hoeveelheid parkeerplekken. Op drukke dagen is het lastig plekje vinden.”

twigabor

“Altijd leuke dingetjes bij deze kringloopwinkel. Het is moeilijke om met lege handen weer naar buiten te gaan daar. Ze hebben altijd wel IETS staan waarvan je zegt dat kan ik gebruiken of dat komt van pas. En ze zijn helemaal niet duur.”

Heidi Eitjes

Meer reviews lezen…

Stichting Vraag en Aanbod: De Kringloopwinkel in Wijchen

Kringloopwinkel Vraag & Aanbod is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Wijchen, Gelderland. Met een gemiddelde rating van 3.4/5 sterren, biedt deze winkel een breed scala aan tweedehandsartikelen. Ben je op zoek naar een duurzame winkelervaring? Dan is Kringloopwinkel Vraag & Aanbod zeker een bezoekje waard.

Wat vind je bij Kringloopwinkel Vraag & Aanbod?

Het assortiment van Kringloopwinkel Vraag & Aanbod is zeer divers en omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en gereedschappen. Of je nu op zoek bent naar een interessant boek, mooie meubelstukken of kleding voor een scherpe prijs, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook vriendelijk voor je portemonnee.

Diensten en faciliteiten

Naast het uitgebreide assortiment biedt Kringloopwinkel Vraag & Aanbod verschillende diensten en faciliteiten om je winkelervaring te verbeteren. Om de winkel gemakkelijk te bereiken, is er een OV-halte in de buurt. Daarnaast kun je gebruikmaken van de bezorgservice als je grote aankopen doet. Voor fietsreparaties kun je terecht bij de fietsenmaker in de winkel zelf.

Heb je spullen die je niet meer nodig hebt? Bij Kringloopwinkel Vraag & Aanbod kun je goederen inleveren of gebruikmaken van de ophaalservice als je grote items wilt laten ophalen. Zo kun je bijdragen aan een duurzame kringloopcyclus.

Openingstijden en Contactgegevens

Kringloopwinkel Vraag & Aanbod is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. De exacte openingstijden zijn als volgt: – Dinsdag: 10:00-16:00 – Woensdag: 10:00-16:00 – Donderdag: 13:00-16:00 – Vrijdag: 10:00-16:00 – Zaterdag: 10:00-13:00

De kringloopwinkel bevindt zich op Kruisbergseweg 60, 6601 DD Wijchen. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via het telefoonnummer dat op de website wordt vermeld.

Ontdek Duurzaam Winkelen bij Kringloopwinkel Vraag & Aanbod

Stichting Vraag en Aanbod biedt een geweldige winkelervaring voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve tweedehandsartikelen. Met een breed scala aan producten, interessante diensten en faciliteiten, en een focus op duurzaamheid, is Kringloopwinkel Vraag & Aanbod dé plek om jouw volgende schat te vinden. Breng een bezoekje aan deze kringloopwinkel en ontdek wat er allemaal te vinden is in Wijchen.

250 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Vraag en Aanbod”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Vraag en Aanbod. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Nou al 4 x voor een gesloten deur gestaan ,en nu was er een bord met tot 1 uur open en was voor 1uur er was gesloten meer mensen stonden voor een gesloten deur duidelijkheid is moeilijk denk ik daar!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  zeer slechte winkel!ik werkte daar heb er een e -bike gekocht voor 300 euro na 8 weken deed ie het al niet meer!ik ging verhaal halen en werd gelijk ontslagen. Makkelijk zaken doen zo he. Mijn advies koop er niets. Beter bij een andere kringloop.Deze kringloopwinkel is niets. Ze proberen je spullen voor veel geld te kopen,maar na 3mnd gooien ze het op de stort.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top bezoek aan Stichting Vraag en Aanbod. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Vraag en Aanbod. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Vraag en Aanbod. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Large cycle within walking distance of Station and center of Wijchen. Lots of good stuff, including lots of clothes. Well organized and neat.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting Vraag en Aanbod. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Vraag en Aanbod. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Stichting Vraag en Aanbod. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Vraag en Aanbod. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Stichting Vraag en Aanbod. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Stichting Vraag en Aanbod. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter