Kringloopwinkel Stichting Rommelmarkt Haren

Ontdek duurzame schatten in Rommelmarkt Haren: boeken, meubels, kleding en meer in Haren met een focus op hergebruik en betaalbaarheid.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:30-17:00
Donderdag13:30-17:00
Vrijdag13:30-17:00
Zaterdag13:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Voordelig en ouderwetse kwaliteit, dat is romelmarkt Haren vooral heen gaan. Voor ieder wat wils met de komende feestdagen, en dat voor kleine prijzen. Komt allen en zeg het voort. Vriendelijke groet van glimmen nees.”

Jan Jager

“Allereerst hulde aan de vrijwilligers die deze markt instandhouden. Er is een aanbod dat varieert van mooi antiek tot overbodige rotzooi. Op de 1e etage een hele mooie verzameling boeken voor weinig geld.”

Henk Dröge

“Inbrengwinkel. Alle opbrengsten zijn bestemd voor kleinschalige doelen in derde wereldlanden. Het kleinste warenhuis met het grootste assortiment”

Jan Derk Sluurman

Meer reviews lezen…

Rommelmarkt Haren: Duurzaam Winkelen in Haren

Rommelmarkt Haren is een kringloopwinkel gevestigd in Haren, een stad in de provincie Groningen. Deze kringloopwinkel biedt een unieke winkelervaring waarbij duurzaamheid centraal staat. Met een gemiddelde beoordeling van 3.2/5 sterren, is Rommelmarkt Haren een favoriete bestemming voor liefhebbers van tweedehands spullen.

Wat kan je brengen naar Rommelmarkt Haren?

Als je op zoek bent naar een plek om je ongewenste spullen een tweede leven te geven, dan is Rommelmarkt Haren de perfecte plek voor jou. Je kunt hier verschillende soorten goederen inleveren, waaronder boeken, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, muziek en speelgoed. Het doneren van je spullen aan deze kringloopwinkel draagt bij aan een duurzame samenleving en helpt de lokale gemeenschap.

Waar moet je op letten bij Rommelmarkt Haren?

Bij Rommelmarkt Haren zijn de prijzen erg belangrijk voor klanten. Op basis van reviews wordt vaak vermeld dat de prijzen redelijk zijn, wat aantrekkelijk is voor mensen die willen besparen. Daarnaast biedt deze kringloopwinkel ook verschillende programma’s en kortingen aan, waaronder loyaliteitsprogramma’s en speciale acties. Houd de sociale media-kanalen van Rommelmarkt Haren, zoals Facebook, in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en aanbiedingen.

Hoe werkt Rommelmarkt Haren?

Rommelmarkt Haren heeft een breed assortiment aan tweedehands spullen, waaronder boeken, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, muziek en speelgoed. Het winkelen bij deze kringloopwinkel is niet alleen duurzaam, maar ook voordelig. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Op andere dagen is de winkel gesloten. De openingstijden zijn als volgt:

 • Woensdag: 13:30-17:00
 • Donderdag: 13:30-17:00
 • Vrijdag: 13:30-17:00
 • Zaterdag: 13:30-17:00

Voor mensen die slecht ter been zijn, is Rommelmarkt Haren toegankelijk met een rolstoelvriendelijke ingang en een rolstoeltoegankelijk toilet. Bezorging is beschikbaar en er worden ook verschillende services op de bedrijfslocatie aangeboden.

Ben je klaar om een duurzaam avontuur te beleven in Rommelmarkt Haren? Bezoek de winkel en ontdek een schat aan tweedehands vondsten. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van Rommelmarkt Haren. Vergeet ook niet om Rommelmarkt Haren te volgen op Facebook voor updates en nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

41 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Rommelmarkt Haren”

 1. ★★★☆☆

  Verschrikkelijk duur! Kwam toen het nog mijnwinkel was hier graag eens voor een leuk autootje of een muziek LP of voor andere leuke hebbedingetjes. UPDATE 03-11-2023: Na anderhalf jaar omdat ik in de buurt was toch nog maar weer eens naar binnen gegaan. Kennelijk zijn ze nu nog duurder dan dat ze voorheen waren. Prijzen zijn gewoon schrikbarend. Het is dat je weet dat je in een kringloop bent dat staat immers op hun gevel maar zou je totaal niet denken. Hun motto/doel is: financiele ondersteuning van kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden. (Ze willen echt flink ondersteunen met de door hun gevraagde prijzen, of ze keren naast ondersteunen ook loon uit aan personeel). Daarbij de spulletjes die ze verkopen vergelijken ze ook gewoon met dat van andere winkels wat wel erg vreemd is voor een kringloopzaak. Een kapotte (gelijmde) fruitschaal van Boerenbond werd door meneer vergeleken met een precies dezelfde van de Blokker die bij hun wel een paar euro goedkoper was (ja meneer is goedkoper bij U, maar bij de Blokker heb ik wel een NIEUWE en 1 die niet gelijmd is!!!!!!) Tevens als je in de winkel bent loopt een vrouw van middelbare leeftijd continu achter je aan als een hondje die zijn baas niet uit het oog wil verliezen. En een man van middelbare leeftijd volgt je achter de kassa van begin tot eind winkel. Geen seconde privacy of gewoon ff zoeken/kijken in de winkel. Ik mag hopen dat de gemeente deze winkel van Stichting Rommelmarkt niet financiert, d.m.v. gratis pand of dergelijk want dit kan anno 2023 echt niet meer! Schande dat dit gehuisvest is in winkelcentrum Haren. Dat dit maar gauw weer het winkelcentrum mag verlaten voor een soortgelijke en leukere winkel!

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Waardeloze kringloopwinkel, te duur en personeel erg onvriendelijk. Mensen ga hier niet heen, u gaat teleurgesteld naar huis. U bent gewaarschuwd.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Leuke spullen, vrij duur en ik heb wat moeite met de ongezellige vrijwilligers. Altijd zo stug en kortaf. Alsof ze er tegen hun zin zijn. Sommigen lopen als een schaduw achter je aan en zijn constant bij je in de buurt. Zo kan ik niet rustig snuffelen. Zijn ze bang dat je iets steelt?

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  jammer dat er voor de openingstijd al door allerlei mensen spullen worden weggehaald, beetje achter het net vissen kringloopwinkel.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring bij Stichting Rommelmarkt Haren. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  De prijzen worden ter plaatse bedacht. Naar mijn idee te hoog. Meneer vergeleek de kringloop met andere winkels in Haren. Ik denk dat hij even was vergeten dat het toch echt een kringloop is! Wil je leuk kringloop shoppen? Dan raad ik de kringloop winkels in Surhuisterveen aan. Groot en goedkoop!

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Rommelmarkt Haren. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stichting Rommelmarkt Haren. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Ik vind het raar dat de prijzen worden beoordeeld bij de kassa en ook nog gewoon door het personeel zelf? Beetje vreemde manier

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Allereerst hulde aan de vrijwilligers die deze markt instandhouden. Er is een aanbod dat varieert van mooi antiek tot overbodige rotzooi. Op de 1e etage een hele mooie verzameling boeken voor weinig geld.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Een fantastische bezoek aan Stichting Rommelmarkt Haren. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Winkel zonder prijs stickers,prijs word even bedacht aan de kassa. Eigenaar is handelaar denk ik zo ziet hij er wel uit. Vind het 3x niks kom er nooit weer

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter