Stichting Kringloopwinkel Handmelken

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloopwinkel Handmelken in Best – kleding, boeken, speelgoed, elektronica. Duurzaam shoppen met topbeoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Only open on Tuesdays and every first Saturday morning of the month. There is no price tag for everything, and you have to check out with different bosses for different projects. Small items can be more expensive than expected at checkout.”

P H

“Wat een fijne mensen! Veel leuke dingen voor een prikkie. Wij komen snel weer eens terug om rond te snuffelen.”

Patricia van Beek

“Super leuke spullen en voor een goede prijs. Ik kom er regelmatig en vind altijd iets leuls”

leonieentimo nl

Meer reviews lezen…

Welkom bij Stichting Kringloopwinkel Handmelken: Uw bron van schatten in Best, Noord-Brabant

Stichting Kringloopwinkel Handmelken is dé plek in Best waar u terecht kunt voor allerlei tweedehands items. Gelegen aan de Randweg 19, 5683 CL Best, is deze kringloopwinkel een ware schatkamer voor koopjesjagers en liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, heeft deze winkel veel te bieden aan haar bezoekers.

Wat kunt u meenemen naar de kringloopwinkel?

Stichting Kringloopwinkel Handmelken accepteert een breed scala aan goederen. Van kleding en boeken tot speelgoed en elektronica, er is voor elk wat wils in deze winkel. Helaas worden er geen meubels geaccepteerd, maar voor vrijwel alles kunt u hier terecht. Heeft u items die u graag wilt doneren? Neem dan eerst even contact met hen op om een ophaalafspraak te maken. Zo kunt u eenvoudig uw tweedehands spullen een nieuw leven geven.

Waar moet u op letten bij het winkelen bij de kringloopwinkel?

Bij Stichting Kringloopwinkel Handmelken is het belangrijk om te weten dat de winkel op bepaalde dagen gesloten is. De openingstijden zijn als volgt: – Maandag: Gesloten – Dinsdag: 10:00-16:00 – Woensdag: Gesloten – Donderdag: Gesloten – Vrijdag: Gesloten – Zaterdag: Gesloten – Zondag: Gesloten

Zorg er dus voor dat u op dinsdag langskomt om te profiteren van het diverse assortiment dat deze winkel te bieden heeft.

Hoe werkt Stichting Kringloop Handmelken?

Bij Stichting Kringloopwinkel Handmelken kunt u betalen met PIN, wat het winkelen extra gemakkelijk maakt. Daarnaast beschikken ze over een parkeerplaats en een rolstoelvriendelijke ingang, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel.

Met hun inname van goederen en ophaalservice maken ze het ook mogelijk om uw ongewenste spullen een tweede kans te geven. Zo draagt deze kringloopwinkel bij aan duurzaamheid en het verminderen van afval.

Kortom, Stichting Kringloopwinkel Handmelken is een geweldige plek om te snuffelen naar unieke tweedehands items in Best, Noord-Brabant. Bezoek deze kringloopwinkel op dinsdag tussen 10:00-16:00 om te ontdekken wat voor schatten er voor u te vinden zijn.

Voor meer informatie en updates kunt u terecht op hun Facebook-pagina. Maar ook op https://www.kringloop-info.nl vindt u de beste kringloopwinkels in Noord-Brabant.

28 gedachten over “Stichting Kringloopwinkel Handmelken”

 1. ★★★★★

  Open every Tuesday. 10am to 5pm. The extra money earned goes to a good cause. The employees themselves choose and supervise the money. Its volunteer work.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Stichting Handmelken. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Handmelken. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Even goed opletten wanneer deze geopend is, en…als deze gesloten is mis je er eigenlijk ook niks aan ( en dan zeg ik het vanwege de aardige mensen nog erg vriendelijk )

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Open only on Tuesdays and the first Saturday morning of every month. Nothing has a price tag, and different projects have to be settled with different bosses. Small items may cost more than expected at checkout.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Er was een minder prettige dame in de verkoop glas.Nota en een euro voor een borrelglas is veel voor de kringloop.Een andere dame zei,geef maar 20 cent!!!dus die mag mij voortaan helpen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Stichting Handmelken. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Handmelken. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stichting Handmelken. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Stichting Handmelken. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stichting Handmelken. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Stichting Handmelken. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter