Kringloopwinkelbest

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloopwinkel Best voor tweedehands boeken, meubels en meer. Gesloten wegens brand, openingstijden volgen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een grote gezellige, ietwat rommelige kringloopwinkel met lage prijzen. Heel erg leuk en de moeite waard om er doorheen te snuffelen. Veel aanbod van kleding, meubels en allerlei woonaccessoires. Een aanrader!”

Dorijn Lenters

“Lekkere grote kringloop , best wel vol maar dat is alleen maar leuk . Lekker snuffelen en tegen een mooie prijs . Echt een aanrader”

Corina Bierens

“The best kringloop winkel . Everything for everyone. The price for every product is the best in the area Noord Brabant ! Thank you”

D LB

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkelbest: Duurzaam tweedehands winkelen in Best


Kringloopwinkel Best, gelegen aan de Industrieweg 126 in Best, is dé plek voor duurzaam tweedehands winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, biedt deze kringloopwinkel een breed assortiment aan spullen waar je blij van wordt. Helaas is de winkel momenteel tot nader order gesloten vanwege een brand die heeft plaatsgevonden op zondag 21 mei.


Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Best?


Als je op zoek bent naar een nieuwe bestemming voor je ongewenste spullen, kun je deze doneren aan Kringloopwinkel Best. Ze accepteren onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzame samenleving.


Waar moet je op letten bij het bezoeken van de kringloopwinkel?


Bij het bezoek aan Kringloopwinkel Best zijn er een paar zaken waarop je kunt letten. Ten eerste bieden ze online prijsopgaven, waardoor je vooraf kunt kijken of het de moeite waard is om naar de winkel te gaan voor een specifiek item. Bovendien is de winkel rolstoeltoegankelijk, wat het voor iedereen gemakkelijk maakt om te winkelen. Ook is Kringloopwinkel Best LGBTQ+ vriendelijk, waardoor de winkel een veilige omgeving biedt voor iedereen.


Hoe werkt Kringloopwinkel Best?


Kringloopwinkel Best heeft een winkeloppervlakte van circa 2.800 m2, waar je naar hartenlust kunt rondsnuffelen. Het assortiment bestaat uit boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Met een uitgebreid aanbod is er voor ieder wat wils. Daarnaast biedt Kringloopwinkel Best ook verschillende diensten en faciliteiten, zoals de mogelijkheid om goederen in te nemen en een handige ophaalservice.


Unieke programma’s, kortingen en andere services


Kringloopwinkel Best heeft ook enkele unieke programma’s en services. Zo kun je via hun Facebook-pagina op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Daarnaast is aluminium inzameling een belangrijk initiatief van de winkel, waardoor je je aluminium blikjes kunt inleveren voor recycling.


Bij Kringloopwinkel Best staan duurzaamheid en hergebruik centraal. Dus, woon je in Best en ben je op zoek naar tweedehands schatten, dan is Kringloopwinkel Best dé plek voor jou. Kom langs zodra de winkel weer geopend is en ontdek de vele unieke items die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Doe mee met de duurzame beweging en geniet van het winkelen bij Kringloopwinkel Best – waar tweedehands winkelen hip en betaalbaar is.

119 gedachten over “Kringloopwinkelbest”

 1. ★★★★★

  Lekkere grote kringloop , best wel vol maar dat is alleen maar leuk . Lekker snuffelen en tegen een mooie prijs . Echt een aanrader

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met best. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Large store, good parking. easy to drop off donations. Follow the parking around the back and complete the loop to drop off items to the right of the store. Inside you will find the usual mix of clothing, furniture and other household items. My daughter picked up a pair of trousers for an evening waitressing, and my wife grabbed a picture, a cocktail maker and some cereal bowls.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel best. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een grote gezellige, ietwat rommelige kringloopwinkel met lage prijzen. Heel erg leuk en de moeite waard om er doorheen te snuffelen. Veel aanbod van kleding, meubels en allerlei woonaccessoires. Een aanrader!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij best. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel best. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij best. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Ik was samen met mijn vrouw maar we mochten helaas niet naar binnen omdat we niet gereserveerd hebben, dus we worden weg gestuurd, toevallig op dat moment was een Nederlandse jong stel bij de kassa en zag die man ons weg sturen, toen kwam ze bij ons buiten en vroeg ons waarom we niet naar binnen mochten, ik zei dat we niet gereserveerd hebben, toen zei die jong dame : maar we hebben ook niet gereserveerd en we mochten gewoon naar binnen, toen zei ze wacht even ze ging terug naar die man bij de kassa en tegen hem zei: waarom mogen ze niet naar binnen? Ze hebben niet gereserveerd antwoord hij, toen zei ze we hebben ook niet gereserveerd en we mochten wel naar binnen, toen had hij niks meer te zeggen, toen zei die jong dame je laat ze gewoon naar binnen!!!! Toen mochten we naar binnen. Bij deze willen wij graag die jong stel heel erg bedanken voor hun moed en hun hulp en vooral voor hun eerlijkheid en gelijkheid, top mensen zijn ze

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel best. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter