Stichting Kringloopwinkel Deurne ‘Leven voor Leven’

Ontdek betaalbare tweedehands schatten en steun goede doelen bij Kringloop Deurne ‘Leven voor Leven’ – uw kringloopparel in Deurne.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag12:00-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-14:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Very nice store, big variety of things, pretty cheap Very nice stuff, packed my plates and glasses, gave me a box and a bag so i can take them home safely. They are also generally friendly Also, a lot of things in a good condition, got 7 plates (one set) without anny scratches on them. And scratches is the worst thing i saw there, no chipping or such stuff”

Margarita F.

“Alles wat je van een kringloopwinkel mag verwachten, met een goede prijs.”

Gertie P

“heerlijk snuffelen er blijft altijd wat aan de vingers plakken heerlijk”

E Robins

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloopwinkel Deurne ‘Leven voor Leven’: een parel voor tweedehands liefhebbers

Over Stichting Kringloopwinkel Deurne

De kringloopwinkel van Stichting Kringloopwinkel Deurne, genaamd ‘Leven voor Leven’, is een geliefde plek voor liefhebbers van tweedehands spullen. Gelegen aan Florijn 25, 5751 PC Deurne, biedt deze winkel een breed scala aan leuke en betaalbare items. Wat deze kringloopwinkel extra bijzonder maakt, is dat de opbrengst van de verkochte artikelen ten goede komt aan de stichting ‘Leven voor Leven’ en haar projecten in Roemenië. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, is Stichting Kringloopwinkel Deurne een echte parel binnen de tweedehands gemeenschap.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Stichting Kringloopwinkel Deurne kan je diverse tweedehands items kwijt. Of het nu gaat om boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed of gereedschappen, deze winkel neemt ze met open armen aan. Door jouw spullen te doneren, draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ondersteun je ook de waardevolle projecten van ‘Leven voor Leven’ in Roemenië.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij Stichting Kringloopwinkel Deurne is het de kunst om goed te speuren naar verborgen schatten. Hoewel de spullen zorgvuldig worden geselecteerd en gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, kan het geen kwaad om extra aandacht te besteden aan de staat van het artikel. Neem de tijd om boeken te bekijken op mogelijke aantekeningen of losse pagina’s, en controleer of huishoudelijke apparaten goed functioneren voordat je ze aanschaft. Op deze manier kan je met een gerust hart jouw aankopen doen en genieten van jouw nieuwe tweedehands vondsten.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Stichting Kringloopwinkel Deurne werkt volgens het principe van het inzamelen, selecteren en verkopen van tweedehands spullen. Jouw gedoneerde items worden zorgvuldig gecontroleerd en vervolgens in de winkel aangeboden tegen betaalbare prijzen. De opbrengsten van de verkochte artikelen worden volledig geïnvesteerd in de projecten van de stichting ‘Leven voor Leven’. Op deze manier draag je niet alleen een steentje bij aan hergebruik, maar ook aan een betere toekomst voor de minderbedeelden in Roemenië.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het reguliere aanbod, biedt Stichting Kringloopwinkel Deurne ook enkele unieke programma’s en diensten aan haar klanten. Zo kan je bij deze kringloopwinkel terecht voor een eenvoudige en efficiënte inname van jouw goederen. Let op: de eetgelegenheid en koffiehoek zijn momenteel niet beschikbaar.

Bezoek Stichting Kringloopwinkel Deurne ‘Leven voor Leven’ en ontdek een wereld vol tweedehands schatten. Deze winkel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en geopend op woensdag van 12:00 tot 16:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur. Ben jij klaar om duurzaam te winkelen en bij te dragen aan een betere wereld? Breng dan een bezoek aan deze kringloopwinkel in Deurne.

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Deurne, kun je terecht op https://www.kringloop-info.nl/noord-brabant/deurne/.

56 gedachten over “Stichting Kringloopwinkel Deurne ‘Leven voor Leven’”

 1. ★★★★★

  Een top bezoek aan Stichting Deurne ‘Leven voor Leven’. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting Deurne ‘Leven voor Leven’. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Deurne ‘Leven voor Leven’. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Stichting Deurne ‘Leven voor Leven’. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Very nice store, big variety of things, pretty cheap Very nice stuff, packed my plates and glasses, gave me a box and a bag so i can take them home safely. They are also generally friendly Also, a lot of things in a good condition, got 7 plates (one set) without anny scratches on them. And scratches is the worst thing i saw there, no chipping or such stuff

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Stichting Deurne ‘Leven voor Leven’. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  This store is full of items that are looking for a second life Everything has been carefully sorted and checked for any defects, and is ready to return to the home

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Stichting Deurne ‘Leven voor Leven’. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Stichting Deurne ‘Leven voor Leven’. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Stichting Deurne ‘Leven voor Leven’. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Stichting Deurne ‘Leven voor Leven’. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting Deurne ‘Leven voor Leven’. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Deurne ‘Leven voor Leven’. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter