Stichting Kringloopwinkel Boskoop

Ontdek tweedehands schatten in Boskoop. Meubels, boeken, kleding en meer bij deze duurzame kringloopwinkel. Vind jouw unieke vondst!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-16:30
Woensdag13:00-16:30
Donderdag13:00-16:30
Vrijdag13:00-16:30
Zaterdag09:30-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vandaag ,zoals menig vrijdagen dat ik de kringloopwinkel bezoek, genoeg om te snuffelen,maar ..vandaag was het anders…ik kreeg van het personeel te horen dat Marion ons is ontvallen…. Een fijn mens met een open hart …ik heb even moeten slikken..thuis gekomen heb ik gehuild.. Voor mij zal het een gemis zijn …altijd even een praatje ..een sterke optimistische vrouw,krachtig…enig in haar soort Ik hoop dat waar je nu bent ,mee kijkt, en denkt ,die redden het wel…. Voor mij persoonlijk was je een mooie persoonlijkheid….. Rust zacht Marion…al is het veeeel te vroeg… Anja”

Anja te

“Alleen contant betalen! Onprettige verrassing. Erg klein kringloopwinkeltje met lage prijzen. Je vindt er niet alles, vooral kleine spullen. Voor jonge gezinnen is hier zeker wat te halen aan kleding en benodigdheden.”

Manon Vogels

“Er is wel een stelletje azijnzeikers in deze review, gezellige winkel met erg vriendelijk personeel. Kleding zorgvuldig uitgezocht en voor lage prijzen, glaswerk altijd schoon en mooi. Erg leuk met de feestdagen!”

TheMercyful Emperor

Meer reviews lezen…

Ontdek Kringloopwinkel Boskoop: Een Duurzaam Winkelparadijs in Boskoop

Kringloopwinkel Boskoop is een populaire kringloopwinkel gelegen in Boskoop, Zuid-Holland. Deze winkel biedt een breed scala aan tweedehands spullen, waaronder boeken, huis- en inrichtingsartikelen, meubels, kleding, muziek en speelgoed. Of je nu op zoek bent naar een uniek vintage item of gewoon bewust winkelt, je zult versteld staan van de schatten die je zult vinden bij Kringloopwinkel Boskoop.

Wat kun je meenemen naar de Kringloopwinkel? Bij Kringloopwinkel Boskoop kun je allerlei spullen in goede staat doneren, zoals kleding, boeken, meubels en nog veel meer. De ingeleverde goederen worden zorgvuldig gesorteerd en kunnen een nieuwe eigenaar vinden in de winkel.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloopwinkel Boskoop? Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Boskoop zijn er enkele dingen waar je op moet letten. Allereerst kun je in deze winkel alleen contant betalen, dus zorg ervoor dat je voldoende geld bij je hebt. Daarnaast hebben klanten lovende woorden voor het vriendelijke personeel en de betaalbare prijzen. Het is echter belangrijk om te vermelden dat de koffiehoek momenteel niet beschikbaar is.

Hoe werkt Kringloopwinkel Boskoop? Bij Kringloopwinkel Boskoop kun je gewoon binnenlopen tijdens de openingstijden, van dinsdag tot en met zaterdag. Hier kun je in een gezellige sfeer struinen tussen de verschillende afdelingen en op zoek gaan naar verborgen schatten. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloopwinkel Boskoop biedt verschillende unieke programma’s, kortingen en services. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van de inname van goederen, waardoor je overtollige spullen kunt doneren en een steentje kunt bijdragen aan een duurzamere samenleving. Daarnaast is de winkel bereikbaar per openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is om de winkel te bezoeken, zelfs als je geen eigen vervoer hebt.

Voor degenen die graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates, heeft Kringloopwinkel Boskoop een actieve aanwezigheid op Facebook. Door de winkel te volgen op Facebook, mis je geen enkele aanbieding, evenement of nieuwe vondst.

Als je op zoek bent naar een duurzaam winkelparadijs, breng dan zeker een bezoek aan Kringloopwinkel Boskoop. Ontdek de unieke items, geniet van betaalbare prijzen en draag bij aan een groenere wereld. Bezoek vandaag nog de winkel op Voorofscheweg 15, 2771 MA Boskoop en laat je verrassen door de schatten die je zult vinden. Kringloopwinkel Boskoop is de perfecte bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen in de prachtige stad Boskoop.

32 gedachten over “Stichting Kringloopwinkel Boskoop”

 1. ★★★★☆

  Alleen contant betalen! Onprettige verrassing. Erg klein kringloopwinkeltje met lage prijzen. Je vindt er niet alles, vooral kleine spullen. Voor jonge gezinnen is hier zeker wat te halen aan kleding en benodigdheden.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Vandaag ,zoals menig vrijdagen dat ik de kringloopwinkel bezoek, genoeg om te snuffelen,maar ..vandaag was het anders…ik kreeg van het personeel te horen dat Marion ons is ontvallen…. Een fijn mens met een open hart …ik heb even moeten slikken..thuis gekomen heb ik gehuild.. Voor mij zal het een gemis zijn …altijd even een praatje ..een sterke optimistische vrouw,krachtig…enig in haar soort Ik hoop dat waar je nu bent ,mee kijkt, en denkt ,die redden het wel…. Voor mij persoonlijk was je een mooie persoonlijkheid….. Rust zacht Marion…al is het veeeel te vroeg… Anja

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Boskoop. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Boskoop. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Boskoop. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Stichting Boskoop. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Kleine en rommelige zaak. Zal voor de liefhebber met kleine buit vast iets tussenzitten. Fijn dat je hier je spullen kwijt kan behalve computer gerelateerde zaken zie foto. Er is een aparte ingang om je spullen af te geven.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een kleine kringloopwinkel waar ik de prijzen relatief best hoog vind. Erg aardig personeel. Leuk om eens gesnuffeld te hebben.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Er is wel een stelletje azijnzeikers in deze review, gezellige winkel met erg vriendelijk personeel. Kleding zorgvuldig uitgezocht en voor lage prijzen, glaswerk altijd schoon en mooi. Erg leuk met de feestdagen!

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een te kleine kringloop waar het erg rommelig is en ongesorteerd is. In onze ogen een grote bende en geen aardigheid aan. En veel te hoge prijzen voor de spulletjes daar. Kort om geen aanrader om daar heen te gaan, Marktplaats en Action zijn vele malen goedkoper.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Very messy and small, unsorted items everywhere. More than 50% can immediately be placed in the press squat truck { Garbage truck }. In our eyes, what a mess.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter