Kringloop De Kring Reeuwijk

Bezoek Kringloop De Kring Reeuwijk voor duurzaam shoppen: meubels, kleding, speelgoed. Open ma, wo, za. Score: 3.8/5.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:30-16:00
DinsdagGesloten
Woensdag12:30-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag12:30-16:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Every time we are on vacation in Haastrecht, it has become a tradition for us to look at the store and you can always find a bargain that you can take with you. Super friendly team. Always have fun visiting you. Greetings Helmut and Gabi from Germany”

Helmut Pahl

“Nice thrift store located in a residential area. Divided over 2 floors. Good stuff for a reasonable price. Limited parking in the vicinity of the store.”

Henry

“I looked at your site to look at the opening times. I think its a nice cycle with good prices and fun shopping.. Happy Holidays.”

Reima Wiersma

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel De Kring Reeuwijk: Een Duurzame Winkelervaring

Kringloopwinkel De Kring is een geliefde kringloopwinkel in Reeuwijk, Zuid-Holland. Deze duurzame winkel biedt een breed assortiment tweedehands spullen, waaronder boeken, kleding, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren, trekt deze winkel veel bezoekers die bewust willen winkelen en een positieve impact willen maken op het milieu.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel De Kring?

Het is mogelijk om goederen in te leveren bij Kringloopwinkel De Kring. Heb je nog oude boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding of andere tweedehands spullen die je niet meer gebruikt? Breng ze gerust naar de winkel. Hier zorgen ze ervoor dat jouw spullen een tweede leven krijgen en dat anderen er plezier van kunnen hebben.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloopwinkel De Kring?

Bij het winkelen bij Kringloopwinkel De Kring zijn er een paar zaken waar je op moet letten. Omdat het om tweedehands spullen gaat, is het belangrijk om de staat van de producten te controleren voordat je ze aanschaft. Het kan ook de moeite waard zijn om regelmatig terug te komen, aangezien het assortiment voortdurend verandert. Je weet nooit welke geweldige vondsten je kunt doen in deze winkel vol verrassingen.

Hoe werkt Kringloopwinkel De Kring?

Kringloopwinkel De Kring heeft gunstige openingstijden op maandag, woensdag en zaterdag. Op deze dagen is de winkel geopend van 12:30 tot 16:00 uur. Helaas is de winkel op andere dagen gesloten. Het is altijd raadzaam om vooraf de openingstijden te controleren, zodat je niet voor een dichte deur staat.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Diensten

Kringloopwinkel De Kring biedt naast het assortiment ook een aantal interessante extra’s. Zo kun je bij deze kringloopwinkel terecht voor de inname van goederen. Heb je spullen die je wilt doneren of verkopen? De Kring neemt ze graag in. Ook zijn er faciliteiten zoals een rolstoeltoegankelijke ingang voor bezoekers met mobiliteitsbeperkingen.

Kringloopwinkel De Kring op Social Media

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates en nieuwtjes van Kringloopwinkel De Kring? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook en Instagram. Op deze social media kanalen deelt de winkel inspirerende verhalen, interessante aanbiedingen en informatie over duurzaam winkelen in Reeuwijk.

Kringloopwinkel De Kring Reeuwijk biedt een unieke winkelervaring waarbij duurzaamheid centraal staat. Of je nu gaat winkelen of spullen wilt doneren, deze kringloopwinkel is zeker een bezoek waard. Neem een kijkje in het brede assortiment en ontdek de schatten die hier te vinden zijn. Breng een bezoek aan Kringloopwinkel De Kring en draag bij aan een duurzamere wereld.

56 gedachten over “Kringloop De Kring Reeuwijk”

 1. ★★★★★

  Leuke verrassende kringloopwinkel met twee verdiepingen. Op de begane grond hebben ze boeken en dvds en speelgoed, boven serviesgoed en ander huisraad. De medewerkers waren er vriendelijk.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  2 volwassenen die binnenkomen met een gesloten beker drinken en aan worden gesproken als 2 kinderen. IJs is hier niet toegestaan. Onze reactie: oh het is gewoon drinken? Reactie: ja, nee dit is niet goed. Ok tot niet meer ziens! Kinderachtig gedrag van deze medewerker!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Nice thrift store located in a residential area. Divided over 2 floors. Good stuff for a reasonable price. Limited parking in the vicinity of the store.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Every time we are on vacation in Haastrecht, it has become a tradition for us to look at the store and you can always find a bargain that you can take with you. Super friendly team. Always have fun visiting you. Greetings Helmut and Gabi from Germany

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met De Kring Reeuwijk. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Ik vind dat er dat er door sommige dames iets te pinnig tegen de klanten is en het de sfeer niet ten goede komt , en dit zeker niet goed is voor de verkoop.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  I looked at your site to see the opening times. I think it is a nice thrift store with good prices and fun shopping.. Happy Holidays.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij De Kring Reeuwijk. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Boek online besteld, netjes afgehandeld. In een stevig pakket, kundig verpakt. Snel binnen. Ze kwamen er zelf achter dat ik teveel verzendkosten had betaald, meteen over bericht en ook meteen teruggestort op de rekening: zeer netjes. Aanrader.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel De Kring Reeuwijk. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan De Kring Reeuwijk. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Kring Reeuwijk. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel De Kring Reeuwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter