Stichting Kringloopbedrijf Delft

Ontdek tweedehands schatten op drie etages – boeken, meubels, kleding en meer bij Kringloopwinkel Delft aan de Rotterdamseweg.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Je moet er misschien iets verder voor fietsen dan gemiddeld in Delft, maar je krijgt er op een unieke plek wel een hele leuke kringloop voor. Misschien wel de leukste van Delft met bovendien kwalitatief goede spullen. Aan de buitenkant lijkt het misschien niet veel, maar binnen is het een aangename winkel die op eenzelfde manier is ingericht. Daarnaast kun je er terecht voor een versnapering aan het water. Het enige nadeeltje is dat behalve dit eet gedeelte en de entree het gebouw verder niet geheel toegankelijk is voor mensen die slecht ter been zijn.”

Tom

“Wat een bijzondere plek, we waren uitgenodigd omdat er achter de winkel een terras zit waar je klaarblijkelijk heerlijk kunt zitten en nog tegen schappelijke prijzen iets kunt drinken en eten. We waren niet teleurgesteld want het bleek een geweldige plek. Je zit aan het water met langsvarende pleziervaartuigen, kano’s en grote binnenvaartschepen. Helaas ook een vuilnisstortplaats en dat was af en toe te ruiken. Toch blijft het een aanrader en zeker wanneer je van een grote kringloopwinkel houdt. Parkeren is bovendien gratis.”

Frans van Eeden

“Echt een fijne kringloop. Lekker snuffelen tussen de boeken, servies, kleding, zo’n beetje alles is er wel. Op de 1ste verdieping staan de meubels en ook dat is keuze in overvloed. Banken, stoelen, eethoeken, kasten. You name it. Helemaal boven staan dan nog de bedden en slaapkamer meubels en nog veel meer fauteuils. En als je dan lekker geneust hebt, ga je heerlijk in het restaurantje en bakkie doen of iets eten. Top. 👍”

Arjan Wilken

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Delft – Rotterdamseweg: Een Schatkamer Vol Tweedehands Parels

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel in Delft? Dan is Stichting Kringloopbedrijf Delft aan de Rotterdamseweg uw ideale bestemming. Gelegen op Rotterdamseweg 404, biedt deze ruime kringloopwinkel over drie etages een enorme selectie aan tweedehands artikelen. Laten we eens kijken naar wat u kunt verwachten van deze bijzondere winkel.

Wat kunt u brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Delft – Rotterdamseweg kunt u uw gebruikte spullen inleveren. Het is belangrijk om de spullen zo schoon mogelijk af te leveren. De innametijden van gebruikte goederen vindt u hier. Daarnaast biedt de thrift store ook de mogelijkheid om uw spullen op te laten halen. Neem contact op met de winkel voor meer informatie of voor het maken van een ophaalafspraak.

Wat moet u zoeken bij de kringloopwinkel?

Het assortiment van Kringloopwinkel Delft – Rotterdamseweg is divers en bevat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en vintageitems. De prijzen in deze winkel zijn laag, omdat zij geen winstoogmerk hebben. Hierdoor kunt u echte pareltjes vinden voor een schappelijke prijs. In de reviews van tevreden klanten worden vaak de prijzen, boeken, meubels en het vriendelijke personeel genoemd.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Delft – Rotterdamseweg kunt u niet alleen fysiek winkelen, maar ook online prijsopgaven ontvangen. De winkel is rolstoeltoegankelijk en biedt diverse faciliteiten, zoals gratis wifi en een rolstoelvriendelijk toilet. Daarnaast staat de winkel bekend om de veilige omgeving voor transgenders en het LGBTQ+ vriendelijke karakter. Ook is er een eetgelegenheid aanwezig, waar u kunt genieten van een lunch. Voor het gemak van de bezoekers is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloopwinkel Delft – Rotterdamseweg biedt verschillende programma’s, kortingen en services aan. Zo is er een ophaalservice beschikbaar, waardoor u uw grote of zware aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast kunt u profiteren van diverse kortingsacties en aanbiedingen die regelmatig worden georganiseerd. Volg de kringloopwinkel op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten in de winkel.

Bent u op zoek naar duurzame tweedehands spullen in Delft? Bezoek dan Kringloopwinkel Delft – Rotterdamseweg aan de Rotterdamseweg 404. Deze unieke kringloopwinkel heeft voor ieder wat wils en biedt een plezierige winkelervaring voor iedereen.

198 gedachten over “Stichting Kringloopbedrijf Delft”

 1. ★★★★☆

  Hele vriendelijke medewerker die me had geholpen met info bedden en matrassen. 1 ster minder omdat ze bij bezorging buiten Delft de spullen niet naar binnen brengen het huis in. Had uiteindelijk ander vervoer kunnen regelen die mijn spullen van andere kringloopwinkel wel naar binnen zou brengen in het huis en het bed ook wilde ophalen in Delft. Helaas was matras al verkocht toen ik weer bij de balie alsnog uitgekozen bed met matras wilde. Bed toen wel gekocht.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  De info bij deze winkel heeft het over rolstoeltoegankelijkheid . Ik ben erg benieuwd of de eigenaar unerhaupt weet wat dat betekent. Verdere info claimt dat er rolstoeltoegankelijke toilet aanwezig is en invalide parking. Beste mensen met een beperking of rolstoel gebonden: ik kan hier kort over zijn: ER KLOPT NIETS VAN! Het enige waar je met je rolstoel kan komen is de begane grond, maar ook hier heeft men voor de afdeling kerstspullen ( zo heet dat nu dan) een mooie trap gemaakt. Niet te doen dus. Er zijn verder 2 etages, met trap te bereiken. Jammer als je meubels, kastjes e.d. wil kopen. En voor boeken moet je zo ongeveer het hele pand rond tot boven het magazijn. Toilet heb ik helemaal niet gezien, en de mensen achter de balie bij de kassa zeggen pas wat tegen je als je iets neerlegd op de balie. Dit was de eerste en de laatse keer.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Stichting bedrijf Delft. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Nice shop to browse through and afterwards go to the restaurant, something for everyone Too bad there is no battery point for cyclists because that could attract some extra visitors..

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting bedrijf Delft. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Nice store, nice prices… Only that floor when some staff members walk back and forth, the entire tent shakes on glassware Talking can sometimes be less loud at the cash register

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Openingstijden zijn… Optimistisch. Kan me best voorstellen dat je een half uur eerder naar huis wil, maar mensen staan dan wel ruim binnen openingstijden voor een dichte deur. Beetje kwalijk.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Stichting bedrijf Delft. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Stichting bedrijf Delft. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting bedrijf Delft. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Delicious sniffing and a cup of coffee in the living room cafe. Large book collection, well sorted. A thrift store with a relaxed atmosphere, nice stuff, good prices and nice people. What does a man want more… ;-)

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter