Stichting Kringloop Giessenlanden, in Arkel

Ontdek duurzame schatten in Arkel bij Stichting Kringloop Giessenlanden – tweedehands boeken, meubels, kleding en meer, elke dag open.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:30
Dinsdag10:00-16:30
Woensdag10:00-16:30
Donderdag10:00-16:30
Vrijdag10:00-16:30
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Fijne kringloop,snel wisselend aanbod,en aardige mensen.Er staan enorm veel spullen,niet al te netjes gesorteerd,waardoor je het gevoel hebt dat je nog een vondst kan doen..Aanrader als je van dit soort winkels houd!”

Anna Teeuwen

“They have very nice articles for everyone. You need to see by yourself. Today i was first time at store and i buy 3 CDs for 3 euro.”

Akiro Light

“mijn lievelings kringloop! Super breng en ophaal service, prachtige spullen voor een goeie prijs, groot, en vriendelijke mensen”

Jessy Visser

Meer reviews lezen…

Kringloop Giessenlanden: De Duurzame Schat van Arkel

De wereld van duurzaam winkelen opent zijn deuren voor avontuurlijke speurneuzen bij Stichting Kringloop Giessenlanden in Arkel, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Deze geweldige kringloopwinkel is zeven dagen per week geopend en staat klaar om te worden verkend. Met een gemiddelde beoordeling van 3,9 sterren, maakt Kringloop Giessenlanden zijn reputatie als een waardevolle schat in het hart van Arkel volledig waar.

Wat kun je brengen naar Kringloop Giessenlanden?

Kringloop Giessenlanden verwelkomt graag jouw donaties. Het maakt niet uit of je boeken, gereedschap, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed of andere unieke vondsten hebt, deze thrift store staat klaar om jouw tweedehands schatten te ontvangen. Het doneren van gebruikte items aan Kringloop Giessenlanden is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een geweldige manier om een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Wat moet je zoeken bij Kringloop Giessenlanden?

Bij het bezoeken van Kringloop Giessenlanden is het belangrijk om je ogen goed te openen. Deze kringloopwinkel is namelijk de ideale plek om verborgen juweeltjes en unieke vondsten te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een vintage boek, een retro meubelstuk of een zeldzaam muziekalbum, deze thrift store heeft het allemaal. Laat je verrassen door het gevarieerde assortiment en wie weet vind jij jouw droomitem voor een geweldige prijs.

Hoe werkt Kringloop Giessenlanden?

Kringloop Giessenlanden heeft een eenvoudig en efficiënt systeem. Het proces begint met de inname van goederen die mensen doneren. Nadat de items zijn gecontroleerd en geprijsd, worden ze uitgestald in de winkel en wachten ze op een nieuwe eigenaar. Bij Kringloop Giessenlanden kun je veilig en gemakkelijk betalen met jouw betaalpas. Bovendien is de winkel rolstoeltoegankelijk, waardoor het voor iedereen mogelijk is om deze prachtige kringloopwinkel te verkennen.

Unieke Programma’s en Diensten

Naast het uitgebreide assortiment biedt Kringloop Giessenlanden diverse programma’s en diensten aan. Zo kun je gebruik maken van hun handige inname goederen service. Daarnaast is er een gezellige koffiehoek waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie en even kunt ontspannen tijdens jouw winkelavontuur. Voor diegenen die moeite hebben met het vervoeren van grote aankopen naar huis, biedt Kringloop Giessenlanden ook een ophaalservice aan. Tot slot kun je bij deze thrift store terecht voor woningontruiming, wat een praktische en zorgzame service kan zijn in allerlei situaties.

Ben je klaar om de wereld van duurzaam winkelen te verkennen? Breng dan een bezoek aan Stichting Kringloop Giessenlanden in Arkel, Zuid-Holland. Ontdek de verborgen schatten en geef tweedehands items een tweede kans. Duurzaamheid en unieke vondsten wachten op je bij Kringloop Giessenlanden, de meest geliefde kringloopwinkel van Arkel. Voor meer informatie en openingstijden kun je een kijkje nemen op hun website: Kringloopwinkels in provincie Zuid-Holland of Kringloopwinkels in Arkel.

112 gedachten over “Stichting Kringloop Giessenlanden, in Arkel”

 1. ★★★★☆

  Verschrikkelijk mens achter de kassa, kom aan met 3 bakkeliete singles, die zijn 25 ct volgens t papiertje dat erbij hangt. Mevrouw geloofde me niet en zei dat ze 1,- waren, maar ging toch even kijken of ik gelijk had. Ik had gelijk dat ze bij de singles waren en dat tie 25 cent waren, maar ze waren volgens haar zo zeldzaam dat ze 1.50 waren. Nog 50 ct duurder dus. Maar ze had nooit gezegd 1,- en maakte mij uit voor leugenaar, gelukkig stonden er mensen achter mij die t voor mij opnamen. Eng mens, kwam hier jaren maar ze kunnen nu echt de pot op.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  mijn lievelings kringloop! Super breng en ophaal service, prachtige spullen voor een goeie prijs, groot, en vriendelijke mensen

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Wat is hier gebeurd met de prijzen?? Ik ben mij kapot geschrokken. Oude eetkamerstoelen voor 75eu per stuk, een kaststel voor 125eu!! Dit heeft helaas niks meer met kringloop te maken. Erg jammer dit.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Giessenlanden,. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Redelijke kringloop maar enorme prijzen. De dames achter de kassa waren erg onvriendelijk tegen de klanten voor ons in de rij omdat de pin van de kringloop steeds vast liep en ze dit de schuld van al deze klanten vonden. Wij en de klanten achter ons werden geholpen zonder al te veel gezeur maar het ging niet van harte, en dit was voornamelijk omdat we allemaal contant betaalde. De dames achter in de winkel stonden voor een andere klant een prijs te verzinnen en zaten op marktplaats te speuren waarna ze naar mijn inziens op een extreem bedrag uit kwamen met zijn tweeen. Al met al geen tweede keer voor mij.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Stichting Giessenlanden,. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  They have very nice articles for everyone. You need to see by yourself. Today i was first time at store and i buy 3 CDs for 3 euro.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Stichting Giessenlanden,. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting Giessenlanden,. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Fijne kringloop,snel wisselend aanbod,en aardige mensen.Er staan enorm veel spullen,niet al te netjes gesorteerd,waardoor je het gevoel hebt dat je nog een vondst kan doen..Aanrader als je van dit soort winkels houd!

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  This cycle uses prices from the internet, which makes them very expensive. It shouldnt really be called a cycle with these prices. In addition, the lady behind the cash register is very unfriendly, I heard people complaining about the prices, and the lady responded very snidely.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter