Kringloop Half Zwaan in Halfweg

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloop Half Zwaan in Halfweg voor unieke vondsten – van boeken tot meubels, dagelijks open tot 18:00.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-18:00
Dinsdag12:00-18:00
Woensdag12:00-18:00
Donderdag12:00-18:00
Vrijdag12:00-18:00
Zaterdag12:00-18:00
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“We bezochten deze winkel in de hoop elektrische goederen en andere huishoudelijke artikelen te vinden. Echt een geluk dat we meteen een koelkast in topconditie vonden voor een prachtige prijs! Aan onze deur brengen was ook voor een goede prijs en vrij snel. Mensen erg vriendelijk en beleefd. We vertrokken zeer tevreden. Voor de rest waren er in de winkel een aantal mooie meubelen en een heleboel andere kleine dingen, sommige in goede staat, andere heel oud.”

Ana Lagopo-Harefoot

“Zeer leuke kringloop winkel waar je leuke dingen ken vinden en voor een kleine prijs ken krijgen ook voor bankstellen kasten leuke beelden ken je er zat vinden elke dag verschillend je weet nooit wat er staat en wat er binnen is gebracht goede service en je word er heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen met uit laden of in laden van de auto ook ken je er spullen brengen en een ander gelukkig mee maken”

sander van den heuvel

“Leuke kringloopwinkel langs de oude weg van Haarlem naar Amsterdam. Een beetje onoverzichtelijk maar dat maakt het juist zo verrassend. Veel dvd’s en serviesgoed. Vriendelijke medewerkers. Het pand en het parkeerterrein behoeft enige renovatie.”

David Vliegen

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Kringloop Half Zwaan in Halfweg, Noord-Holland

Kringloop Half Zwaan is een kringloopwinkel gelegen in Halfweg, Noord-Holland. Ben je op zoek naar een unieke en duurzame winkelervaring? Dan is Kringloop Half Zwaan de place to be! De openingstijden van deze bijzondere kringloopwinkel zijn van maandag tot en met zaterdag, van 12:00 tot 18:00 uur.

Wat kan je bij Kringloop Half Zwaan brengen?

Als je spullen hebt die je niet meer gebruikt en een nieuw leven verdienen, kan je ze doneren aan Kringloop Half Zwaan. Ze accepteren donaties en zijn blij met elke bijdrage die ze ontvangen. Op deze manier draag je bij aan een duurzamere samenleving, waarin hergebruik centraal staat.

Waar moet je op letten bij Kringloop Half Zwaan?

Bij Kringloop Half Zwaan is het belangrijk om goed op de prijzen te letten. Veel reviews van klanten benadrukken de goede prijs-kwaliteitverhouding van deze kringloopwinkel. Daarnaast wordt de koffie vaak geprezen, dus neem vooral een momentje om te genieten van een lekker kopje koffie tijdens het winkelen. Het vriendelijke en behulpzame personeel zorgt ervoor dat je je direct welkom voelt.

Hoe werkt Kringloop Half Zwaan?

Bij Kringloop Half Zwaan vind je een uitgebreid assortiment aan tweedehands producten, waaronder boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door het kopen van tweedehands spullen draag je bij aan een duurzame levensstijl en geef je producten een tweede kans.

Kringloop Half Zwaan biedt ook verschillende unieke diensten en faciliteiten. Zo kun je bij hen goederen inleveren en gebruikmaken van hun ophaalservice. Daarnaast hebben ze een parkeerplaats en bieden ze zelfs woningontruiming aan. Een bezoek aan deze kringloopwinkel is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens handig!

Op social media is Kringloop Half Zwaan actief op Facebook. Volg hen daar om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Kringloop Half Zwaan is dé plek voor duurzaam winkelen in Halfweg, Noord-Holland. Breng een bezoek aan deze bijzondere kringloopwinkel en ontdek de schatten die zij te bieden hebben.

Meer informatie over kringloopwinkels en tweedehands winkelen in Noord-Holland vind je op https://www.kringloop-info.nl/noord-holland. Wil je meer weten over Kringloop Half Zwaan en hun locatie in Halfweg? Ga dan naar https://www.kringloop-info.nl/noord-holland/halfweg-noord-holland/.

84 gedachten over “Kringloop Half Zwaan in Halfweg”

 1. ★★★★☆

  Leuke kringloopwinkel, alles staat ook heel netjes gesorteerd en makkelijk toegankelijk met de kinderwagen. Eerste keer dat ik hier kwam. Mijn complimenten voor de man die er werkt, heel vriendelijk en spontaan

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Very nice store, where you can get everything from antique to modern! You will receive good help and advice, a nice and sincere owner, highly recommended and worth a visit.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  We waren al enige tijd niet meer geweest in deze kringloop dus liepen we van de week langs om even een kijkje te nemen. Ik zag dat ze om 11 uur open zouden zijn dus dat kwam goed uit. Maar bij aankomst hangt er een geschreven briefje dat ze vanaf 12 uur open zijn. Jammer dus dan maar naar huis. Vandaag even op de fiets langs en ik was er om 12.09. Weer dicht. Ik heb toen het nummer gebeld en ik hoor de mobiele telefoon afgaan maar er word niet opgenomen helaas. Om 12.14 kwam er iemand aangelopen om de zaak te openen. Dit mag wel iets scherper en sowieso beter worden gecommuniceerd. Eenmaal binnen was het toch wel een teleurstelling. Het was echt een krappe ongeorganiseerde bende. Dat was naar mijn weten vroeger een heel stuk minder. Denk dat ik in het vervolg onze locale kringloop aan ons voorbij zal laten gaan.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  * Vol: maar dat is juist leuk voor een kringloop. * Vies en smoezelig: als er genoeg bezoekers zijn en doorstroom van spullen, dan is dit minpunt niet vervelend. Hier is het niet prettig. * Rommelig. Veel glazen, mokken e.d. Leuk zijn de verschillende landenvlaggen aan het plafond. Verder zichtbaar minimale aandacht voor de presentatie. Neem de boeken… * Een paar boekenkasten. Op de grond, dozen vol boeken. Gewoon neergezet en boeken er in gekwakt. * Eigenaar/beheerder vd kringloopwinkel is ws druk met ontruimingen, ophalen en aannemen van spullen, maar het straalt er vanaf dat de spullen voor hem alleen maar handel zijn. Er zijn kringloopwinkels zat die er iets ontzettend leuks van maken. Het zou deze kringloopwinkel goed doen om iemand in te huren (of vrijwilligers, stagiaires, gepensioneerden, leerwerkplekken etc.). * Prijzen: ik heb niets gekocht en geen prijzen gezien (maar msn was ik afgeleid door de onprettige indruk), dus ik weet niet hoe duur deze kringloopwinkel is. Ik heb wel de indruk dat er te onderhandelen is. * Personeel: ik zag maar een persoon en die was de hele tijd aan het bellen. Liep achter me aan mee naar binnen, naar achter de balie. Luide stem, in een Arabische taal. Geen idee waar het gesprek over ging. Zou wel grappig zijn als blijkt dat het ging over verbetering van de presentatie in de winkel. Al met al: ik ga hier niet terug.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Leuke kringloopwinkel langs de oude weg van Haarlem naar Amsterdam. Een beetje onoverzichtelijk maar dat maakt het juist zo verrassend. Veel dvds en serviesgoed. Vriendelijke medewerkers. Het pand en het parkeerterrein behoeft enige renovatie.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Items lack pricing, might just be a negotiable deal. Lots of glasses, records, and furniture. A little shy on clothing options.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Half Zwaan. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Bij binnenkomst lekker bakkie koffie van de eigenaar Top leuke plaatjes en hebbedingetjes kunnen kopen. Aardige meneer die eigenaar! Komen geregeld terug.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  We visited this store hoping to find electric goods and other houseware. Really lucky we immediately found a refrigerator in best condition for a wonderful price! Bringing to our door was also for a good price and quite fast. People very friendly and polite. We left very pleased. As for the rest in the store, there were some nice pieces of furniture and a lot of other little things some in a good condition, others really old.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Zeer leuke kringloop winkel waar je leuke dingen ken vinden en voor een kleine prijs ken krijgen ook voor bankstellen kasten leuke beelden ken je er zat vinden elke dag verschillend je weet nooit wat er staat en wat er binnen is gebracht goede service en je word er heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen met uit laden of in laden van de auto ook ken je er spullen brengen en een ander gelukkig mee maken

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Winkel is een paar keer van eigenaar gewisseld. LP afdeling is alleen oude onbekende nederlandse/duitse artiesten. Dus niks voor mij. Wel aardig personeel en heel soms wel leuk oud spul te koop. Kom regelmatig even kijken, maar echte schatten hier nog niet gekocht.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Half Zwaan. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter