Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Amsterdam

Ontdek duurzaam winkelen bij Terre des Hommes Amsterdam – kleding, boeken, speelgoed, en meer. Eco-vriendelijke vondsten met een hart!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-16:00
Dinsdag12:00-16:00
Woensdag12:00-16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag12:00-16:00
Zaterdag12:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Heb heel veel leuke spulletjes gehaald hier als je spulletjes hebt die je niet meer gebruikt laat et achter in dit winkeltje en ze vinden er iemandt voor die het wel nodig heeft top personeel”

T B

“Een kleine winkel met een goed aanbod van dingen te bieden. Het personeel is altijd erg behulpzaam en vriendelijk.”

Anum Zahra

“Leuke winkel met tweedehands spulletjes. Het personeel is vriendelijk en het is leuk om rond te kijken”

Loraine Lentz

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Amsterdam: Duurzaam winkelen bij de kringloop

Terre des Hommes winkel Amsterdam bevindt zich in de bruisende stad Amsterdam. Als een kringloopwinkel biedt deze locatie een unieke ervaring van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 sterren, is het zeker een bezoekje waard.

Wat breng je naar de kringloopwinkel?

Terre des Hommes Amsterdam accepteert een breed scala aan tweedehands goederen. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek of speelgoed hebt, je kunt het allemaal meenemen naar de winkel. Door tweedehands spullen te kopen of te doneren, draag je bij aan duurzaamheid en verminder je de impact op het milieu.

Waar moet je op letten?

Bij Terre des Hommes Amsterdam is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit en conditie van de items die je wilt kopen. Hoewel de winkel ervoor zorgt dat alleen acceptabele items op de planken liggen, is het altijd verstandig om zelf een grondige inspectie uit te voeren voordat je iets aanschaft. Dit zal ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Hoe werkt de winkel?

Terre des Hommes Amsterdam werkt met een systeem van inname van goederen. Je kunt jouw tweedehands items inleveren bij de winkel. Nadat de items zijn beoordeeld en goedgekeurd, worden ze geprijsd en in de winkel geplaatst. De winkel biedt ook een rolstoelvriendelijke ingang, zodat iedereen toegang heeft tot de winkel.

Unieke programma’s, kortingen en meer

Terre des Hommes Amsterdam biedt verschillende programma’s en diensten om betrokkenheid bij duurzaam winkelen te stimuleren. Naast het reguliere assortiment biedt de winkel ook speciale kortingen, acties en evenementen. Bovendien kun je de winkel volgen op sociale media kanalen zoals Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Terre des Hommes Amsterdam maakt deel uit van Terre des Hommes Nederland, een organisatie die ook actief is in andere delen van het land. Als je geïnteresseerd bent in andere filialen van Terre des Hommes in Nederland, kun je het overzicht van 41 filialen bekijken.

Duurzaam winkelen bij Terre des Hommes winkel Amsterdam biedt niet alleen de mogelijkheid om tweedehands spullen te kopen, maar ook om bij te dragen aan een betere wereld. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek het plezier van duurzaam shoppen in Amsterdam.

Voor meer informatie en openingstijden van Terre des Hommes winkel Amsterdam, kun je terecht op de website van Kringloop-info.nl.

16 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Amsterdam”

 1. ★★★★☆

  Ik heb ontzettend veel spullen daar gebracht door de jaren heen. Echt voor veel geld geschonken. Ik vind de medewerkers over het algemeen erg onvriendelijk en chagrijnig . Zo had ik een auto vol spullen die ook zwaar waren. Ze hielpen niet. Lieten mij sjouwen en keken ongeduldig of ik al klaar was. Ik heb deze ervaring vaak gehad daar. Ook geen bedankje. Of een vriendelijk woord. De mensen werken niet met plezier. Echt zure mensen daar.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Heb heel veel leuke spulletjes gehaald hier als je spulletjes hebt die je niet meer gebruikt laat et achter in dit winkeltje en ze vinden er iemandt voor die het wel nodig heeft top personeel

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Terre des Hommes winkel Amsterdam. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top bezoek aan Terre des Hommes winkel Amsterdam. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  De dames die er werken hebben erg veel plezier in hun werk, zo erg zelfs dat ze kibbelen wie achter de kassa mag :). Erg (te)oplettend ook, en dat in zon krappe winkel met ook veel te dure prijzen. Wel leuk initiatief, maar personeel is niet divers, alleen dames op leeftijd, wat jongere mensen erbij van diverse komaf zou betere zijn.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Vriendelijke dames, leuk aanbod. Echter zijn de prijzen vaak wat aan de hoge kant. Het is voor het goede doel, maar het zou zowel lokaal als ver weg een goed doel steunen wanneer er meer betaalbaars( bijv kleding, meer voor 1,- etc) zou zijn voor armere mensen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Amsterdam. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Spullen zijn veel te duur geprijsd! Soms zijn spullen duurder geprijsd dan in de winkels waar ze vandaan komen. Belachelijk want Terre des Hommes krijgt alles gratis!! Je kan beter naar de kringloopwinkel of rommelmarkt gaan. De dames zijn wel aardig!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Amsterdam. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter