Kringloopwinkel Stichting de Snuffelschuur

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij Stichting de Snuffelschuur in Leersum – kleding, meubels, boeken en meer!

Adres & contact

 • kringloop Stichting de Snuffelschuur
  M.C. Verloopweg 35, 3956 BM Leersum
 • Telefoonnummer:
 • Website: snuffelschuurleersum.nl

Openingstijden

Aanbod

Stichting de Snuffelschuur: Ontdek Duurzame Schatten in Leersum

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Stichting de Snuffelschuur, gevestigd in Leersum, is een knusse kringloopwinkel waar je een breed scala aan tweedehands spullen kunt vinden. Ben je bezig met het opruimen van je huis? Breng dan gerust je boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed naar deze winkel. Door je tweedehands spullen te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving en geef je je spullen een tweede leven.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de Snuffelschuur?

In Stichting de Snuffelschuur is elke dag een verrassing. Terwijl je door de winkel struint, kunnen er verborgen schatten op je wachten. Houd je ogen open voor unieke vondsten en bijzondere items. De winkel wordt regelmatig bijgevuld, dus zelfs als je vandaag niets specifieks vindt, is de kans groot dat er bij je volgende bezoek iets interessants opduikt. Wees creatief en ga op avontuur in de wereld van duurzaam winkelen.

Hoe werkt Stichting de Snuffelschuur?

Stichting de Snuffelschuur is geopend op zaterdagen en verwelkomt je graag om te komen snuffelen en rond te kijken. Je kunt er terecht voor een breed scala aan tweedehands artikelen, waaronder boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands producten is niet alleen financieel voordelig, maar helpt ook bij het verminderen van je ecologische voetafdruk.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Stichting de Snuffelschuur biedt ook enkele unieke programma’s, kortingen en services om het winkelen nog aantrekkelijker te maken. Hier zijn een paar extra redenen om deze kringloopwinkel te bezoeken:

 • Bereikbaar per OV: De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor je gemakkelijk een bezoek kunt brengen zonder je zorgen te maken over parkeren.
 • Betalen met PIN: In Stichting de Snuffelschuur kun je veilig en gemakkelijk betalen met je pinpas. Je hoeft dus geen contant geld bij je te hebben.
 • Koffiehoek: Voor een ontspannen sfeer tijdens het winkelen is er een gezellige koffiehoek waar je kunt genieten van een verfrissend drankje.
 • Parkeerplaats: Als je met de auto komt, hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats. Stichting de Snuffelschuur heeft een eigen parkeerplaats beschikbaar voor klanten.

Breng een bezoek aan Stichting de Snuffelschuur in Leersum en ontdek de verborgen schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Maak deel uit van de duurzame winkelervaring en geef pre-owned items een nieuw leven! Voor meer informatie over deze kringloopwinkel en andere winkels in de omgeving van Leersum, bekijk kringloopwinkels in Leersum.

3 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting de Snuffelschuur”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting de Snuffelschuur. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Stichting de Snuffelschuur. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter