Kringloopwinkel “Het Goede Doel” in Zeist

Ontdek unieke vondsten bij Kringloopwinkel “Het Goede Doel” in Zeist – shop duurzaam en steun lokale en internationale projecten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“In Zeist heb je een aantal kringloopwinkels. Ik ben regelmatig verbaasd over de prijzen van bijvoorbeeld tweedehands boeken in de andere winkels: dat zijn bijna professionele handelsprijzen. Wat mij betreft is dat niet de bedoeling als ik mijn boeken en spullen gratis weggeef. Bij deze kringloop hebben ze een heel sympathiek systeem: je betaalt per centimeter boek. Net drie kisten boeken weggebracht, hoop dat iemand anders er voor een schappelijke prijs blij mee wordt. Verder werken er vrijwilligers, en gaat de winst naar drie goede doelen. Ook dat vind ik echt sympathiek, en 5 sterren waard!”

raoul

“Prettige ruime kringloop met een fijne sfeer en prima aanbod van uiteenlopende spullen tegen redelijke prijzen. O.a. veel antiek en curioza. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein of ernaast bij de bouwmarkt.”

Henry

“Mooie en nette kringloop met vriendelijk personeel. Spullen tikje duur maar wel netjes. Eigenlijk zoals een kringloop hoort te zijn als ze de prijzen wat laag kunnen houden.”

Hans NVT

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel “Het Goede Doel” in Zeist

Kringloopwinkel “Het Goede Doel” in Zeist is niet zomaar een tweedehandswinkel. Deze winkel heeft een bijzondere missie, namelijk het bieden van financiële steun aan goede doelen, zowel in het buitenland als lokaal. Door het kopen van spullen bij Het Goede Doel draag je dus niet alleen bij aan duurzaam winkelen, maar ook aan het ondersteunen van diverse projecten. Deze unieke combinatie maakt Het Goede Doel een geweldige plek om te winkelen met een goed doel in gedachten.

Assortiment en duurzaam winkelen

Bij Het Goede Doel is er voor iedereen wel iets te vinden. Het assortiment bestaat onder andere uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Met een winkeloppervlakte van ongeveer 1.000 m² is er genoeg ruimte om op je gemak rond te kijken en de mooiste tweedehands pareltjes te ontdekken. Door te kiezen voor tweedehands aankopen draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je spullen een tweede leven.

Inname van goederen en andere faciliteiten

Als je zelf spullen hebt die je wilt doneren of verkopen, kun je bij Het Goede Doel terecht voor de inname van goederen. De vrijwilligers beoordelen of de ingeleverde spullen geschikt zijn voor verkoop in de winkel. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat jouw spullen een nieuwe eigenaar vinden en tegelijkertijd een goed doel ondersteunen.

Daarnaast biedt Het Goede Doel ook andere faciliteiten, zoals een rolstoeltoegankelijke ingang en de mogelijkheid om te betalen met betaalpassen.

Het Goede Doel op social media

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er speelt bij Het Goede Doel? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en Instagram. Via deze kanalen blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en diverse projecten die gesteund worden.

Woord en Daad

Het Goede Doel in Zeist maakt deel uit van de organisatie Woord en Daad. Wil je meer ontdekken over de andere filialen van Woord en Daad in Nederland? Bekijk dan de 30 filialen van Woord en Daad in Nederland.

Kringloopwinkel “Het Goede Doel” in Zeist is een geweldige plek om duurzaam te winkelen en tegelijkertijd goede doelen te ondersteunen. Met een ruim assortiment en unieke faciliteiten biedt Het Goede Doel een bijzondere winkelervaring. Kom langs en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

58 gedachten over “Kringloopwinkel “Het Goede Doel” in Zeist”

 1. ★★★★☆

  Prettige ruime kringloop met een fijne sfeer en prima aanbod van uiteenlopende spullen tegen redelijke prijzen. O.a. veel antiek en curioza. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein of ernaast bij de bouwmarkt.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Jammer dat handelaren daar ( we stonden er naast ) onder het mom wij willen er ook aan verdienen speciale kortingen krijgen en gewone mensen niet. Ook jammer dat er zo veel lege verpakkingen zijn waar de inhoud van gestolen is. Vriendelijk personeel en soms leuke spullen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel “Het Goede Doel”. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  In Zeist heb je een aantal kringloopwinkels. Ik ben regelmatig verbaasd over de prijzen van bijvoorbeeld tweedehands boeken in de andere winkels: dat zijn bijna professionele handelsprijzen. Wat mij betreft is dat niet de bedoeling als ik mijn boeken en spullen gratis weggeef. Bij deze kringloop hebben ze een heel sympathiek systeem: je betaalt per centimeter boek. Net drie kisten boeken weggebracht, hoop dat iemand anders er voor een schappelijke prijs blij mee wordt. Verder werken er vrijwilligers, en gaat de winst naar drie goede doelen. Ook dat vind ik echt sympathiek, en 5 sterren waard!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Vreselijke winkel ! Cultuur / geloof niet christelijke gerelateerde artikelen worden gewoon weggegooid tijdens het uitzoeken voor dat ze in de winkel komen of geweigerd bij de inbreng. Daar doen wij niet aan, Goede Doelen of niet, ze krijgen van mij niets meer en er zijn meerdere mensen die zo denken want in de winkel veranderd weinig tot niets.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Grote winkel, welke er netjes uitziet en veel te bieden heeft. Echter zijn de prijzen aan de hoge kant en laat het personeel het geloof meetellen in welke spullen er hier worden aangenomen. Dit vind ik erg jammer.. niet de eerste keer ook. Hier komen wij niet meer.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Mooie en nette kringloop met vriendelijk personeel. Spullen tikje duur maar wel netjes. Eigenlijk zoals een kringloop hoort te zijn als ze de prijzen wat laag kunnen houden.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Werk is leuk. en een mooie winkel Prijs varieert soms een beetje van goedkoop naar soms toch wel een beetje prijzig

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Great thrift store. Lots of variety, lots to browse. I did find several prices on the high side for a thrift store. Nice employees.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Super nice, clean store with super friendly people. Nice stuff and good prices. We will definitely come back! A store with a nice atmosphere. Miranda from Kos

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Wij waren een weekje in Nederland en kwamen bij deze kringloop terecht. Vele leuke spullen, schoon en super super vriendelijke mensen.We zijn op de laatste dag nog een keertje terug gegaan en gaan volgend jaar zeker nog een keer.Voor ons een van de beste en leukste kringloopwinkels. Groetjes van Andonis en Miranda uit Kos.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter