Kringloopwinkel Stichting De Kringloper

Ontdek duurzame koopjes in Steenbergen bij Kringloopwarenhuis; meubels, kleding en meer met een positieve, avontuurlijke winkelsfeer en beoordeling!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Je verwacht het niet, maar dit is een echte kringloop! Niet te groot, beetje smal deurtje waar je met een rolstoel moeilijk binnen komt. Maar binnen is het net te doen. Ze hebben zoveel mooie spulletjes dat je wel 3 keer rond moet lopen voordat je alles goed hebt gezien. Er is zelfs een toilet aanwezig. Mensen doen echt hun best om het allemaal netjes ten toon te spreiden, en zijn heel vriendelijk. Deze kringloop zit tegenover de Gummariuskerk, en naast de Aldi. Het kan erg druk zijn met verkeer.”

Ron de Groot

“Nou ik vind het een hele fijne winkel,normaal in kringloopwinkel sla het gelijk op mijn luchtwegen. Dus hetbetekent wel dat het ook schoon is..als ik in rsd ging moest er zakdoek voor mijn neus voor de stof en werd ik na 15 min nog strontziek…nou dat is in deze winkel absoluut niet. Top Het is alleen na de corona wel veel duurder geworden. En wij komen en daar ook niet om dat we veel te verteren hebben. Dat is jammer Maar ik kom er graag.”

Jeanne Smout

“Dit blijft toch 1 van mijn favoriete kringloopwinkels. Klein, compact en toch vind ik hier met grote regelmaat hele leuke dingen die je eigenlijk niet bij een kringloopwinkel verwacht tegen prima prijsjes. Elke week check ik deze winkel even en wordt regelmatig verrast. Aanrader dus.”

Hugo Voerman

Meer reviews lezen…

Stichting De Kringloper: Een Duurzame Winkelervaring in Steenbergen

Kringloopwarenhuis Steenbergen is een kringloopwinkel die gevestigd is in Steenbergen, Noord-Brabant. Met openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag, biedt deze winkel een unieke ervaring in duurzaam winkelen. Benieuwd naar wat je kunt verwachten als je deze kringloopwinkel bezoekt? Lees hieronder meer over wat je kunt meebrengen, waar je op moet letten en hoe deze bijzondere winkel werkt.

Wat kan je meebrengen naar Kringloopwarenhuis Steenbergen?

Kringloopwarenhuis Steenbergen heeft een uitgebreid assortiment dat bestaat uit onder andere boeken, computers, huishoudelijke apparaten, fietsen, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Of je nu op zoek bent naar een nieuw boek, een duurzame fiets of vintage kleding, bij deze kringloopwinkel ben je aan het juiste adres. Het kopen van tweedehands spullen bij Kringloopwarenhuis Steenbergen draagt tevens bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij Kringloopwarenhuis Steenbergen?

Bij een bezoek aan Kringloopwarenhuis Steenbergen is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de spullen te letten. Hoewel de meeste items in goede conditie zijn, is het handig om voor aankoop te controleren of alles naar wens is. Het vriendelijke personeel helpt je graag bij het beantwoorden van vragen en het vinden van het ideale product.

Hoe werkt Kringloopwarenhuis Steenbergen?

Kringloopwarenhuis Steenbergen is een onderdeel van Stichting De Kringloper (Noord-Brabant), een keten van kringloopwinkels in Nederland. Naast een reguliere winkel biedt Kringloopwarenhuis Steenbergen ook verschillende diensten aan, zoals de mogelijkheid om goederen af te geven en een ophaalservice voor grote spullen. Dit maakt het voor mensen gemakkelijk om te doneren en bij te dragen aan de duurzame missie van de winkel.

Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Kringloopwarenhuis Steenbergen via onderstaande gegevens.

Stichting De Kringloper Westdam 81, 4651 BE Steenbergen Telefoon: 0123-456789 E-mail: info@kringloopwarenhuis-steenbergen.nl

Meer informatie over Stichting De Kringloper en de andere filialen in Noord-Brabant vind je op hun website. Een overzicht van kringloopwinkels in Steenbergen en Noord-Brabant is te vinden op Kringloop-info.nl.

Gemiddelde beoordeling: 3.9/5 sterren

Kom langs bij Kringloopwarenhuis Steenbergen en ontdek zelf de schatten die deze bijzondere kringloopwinkel te bieden heeft. Een wereld van duurzaam winkelen wacht op jou!

26 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting De Kringloper”

 1. ★★★★☆

  Je verwacht het niet, maar dit is een echte kringloop! Niet te groot, beetje smal deurtje waar je met een rolstoel moeilijk binnen komt. Maar binnen is het net te doen. Ze hebben zoveel mooie spulletjes dat je wel 3 keer rond moet lopen voordat je alles goed hebt gezien. Er is zelfs een toilet aanwezig. Mensen doen echt hun best om het allemaal netjes ten toon te spreiden, en zijn heel vriendelijk. Deze kringloop zit tegenover de Gummariuskerk, en naast de Aldi. Het kan erg druk zijn met verkeer.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Stichting De Kringloper. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Dit blijft toch 1 van mijn favoriete kringloopwinkels. Klein, compact en toch vind ik hier met grote regelmaat hele leuke dingen die je eigenlijk niet bij een kringloopwinkel verwacht tegen prima prijsjes. Elke week check ik deze winkel even en wordt regelmatig verrast. Aanrader dus.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Erg vriendelijke eigenaar prijzen waren redelijk,Het is niet een hele grote kringloop maar als je in de buurt bent zeker even waard te gaan kijken.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Nou ik vind het een hele fijne winkel,normaal in kringloopwinkel sla het gelijk op mijn luchtwegen. Dus hetbetekent wel dat het ook schoon is..als ik in rsd ging moest er zakdoek voor mijn neus voor de stof en werd ik na 15 min nog strontziek…nou dat is in deze winkel absoluut niet. Top Het is alleen na de corona wel veel duurder geworden. En wij komen en daar ook niet om dat we veel te verteren hebben. Dat is jammer Maar ik kom er graag.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting De Kringloper. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Stichting De Kringloper. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stichting De Kringloper. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Ging even binnen voor een tafelmodel koelkast ik trok de 1e deur open waarvan ik dacht dit is er 1 ( was de enigste ook tussen wasmachines verstopt) en gadverdamme vol schimmel het kroop er net niet uit. Wat ranzig moest snel naar buiten over me nek zo vies. Sorry maar zo zet je niet iets te koop en prijs 85eu ook nog!!! Haal er wel 1 van markplaats bij witgoed goedkoopste in Etten Leur voor 30eu met garantie!! Viezekringloopwinkel was een jaar geleden nog wel anders

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Gisteren jas gekocht kom je thuis zit er een scheur in.en overgordijnen alle ophang haakjes eraf.en zo goed koop zijn ze niet

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Stichting De Kringloper. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Stichting De Kringloper. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting De Kringloper. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting De Kringloper. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter