Kringloop Heerle

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop Heerle – meubels, kleding, speelgoed en meer in Noord-Brabant, open van dinsdag tot zondag.

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-16:00
Woensdag09:00-16:00
Donderdag09:00-16:00
Vrijdag09:00-16:00
Zaterdag09:00-16:00
Zondag09:00-16:00

In het kort:

“Wasmachine en condensdroger en een kersenhouten dressoir gehaald alles in perfect condition en zullen hier nog wel even van genieten alle mensen die daar werken zijn toppers. En prijs viel wel mee het is natuurlijk altijd mogelijk om afdingen . Het is geven en nemen”

Ronald De Jong

“Dit is een geweldig mooie kringloopwinkel, ze hebben heel veel kamers met aparte dingen, een grote hal met meubels, een ruimte met kleding en schoenen en accessoires, en nog veel meer, mooi gesorteerd, en Fijne prijzen. Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen”

Karin Kleermans

“Leuke kringloopwinkel. Alles leuk neergezet. Verschillende ruimtes gesorteerd op thema. Ook her en der wat antieke spulletjes. Genoeg keuze aan meubels en alles wat je in huis nodig zou kunnen hebben.”

Tino

Meer reviews lezen…

Over Kringloop Heerle

Kringloop Heerle is een kringloopwinkel gevestigd in Heerle, een plaats in Noord-Brabant. Deze gezellige winkel is de ideale plek om duurzaam te winkelen. Kringloop Heerle is geopend van dinsdag tot en met zondag. Benieuwd naar de exacte openingstijden? Bekijk dan snel het overzicht hieronder:

 • Dinsdag: 09:00-16:00
 • Woensdag: 09:00-16:00
 • Donderdag: 09:00-16:00
 • Vrijdag: 09:00-16:00
 • Zaterdag: 09:00-16:00
 • Zondag: 09:00-16:00

Wil je contact opnemen met Kringloop Heerle of heb je vragen? Dan kun je telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Voor een volledig overzicht van alle kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Brabant kun je terecht op onze website.

Kringloop Heerle heeft een winkeloppervlakte van maar liefst 2.000 m2. Er is dus genoeg ruimte om op zoek te gaan naar leuke en unieke items.

Wat kun je brengen naar Kringloop Heerle?

Bij Kringloop Heerle kun je je tweedehands spullen een nieuw leven geven. Ze accepteren donaties van onder andere boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen naar Kringloop Heerle te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij Kringloop Heerle?

Bij kringloopwinkels is het altijd belangrijk om goed op te letten wat je koopt. Controleer de kwaliteit van de producten en inspecteer ze zorgvuldig voordat je ze aanschaft. Bij Kringloop Heerle streven ze ernaar om alleen producten van goede kwaliteit in hun assortiment op te nemen. Indien nodig, kunnen ze je ook adviseren over reparatiediensten.

Hoe werkt Kringloop Heerle?

Bij Kringloop Heerle kun je rondkijken in hun uitgebreide assortiment. Je kunt er onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed vinden. Deze tweedehands producten zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens vaak voordeliger dan nieuwe producten.

Naast het winkelen, biedt Kringloop Heerle ook diverse diensten en faciliteiten aan. Zo zijn ze bereikbaar per openbaar vervoer, hebben ze een bezorgservice, kun je genieten van een hapje en drankje in de eetgelegenheid en is er zelfs een koffiehoek. Daarnaast bieden ze ook een inname- en ophaalservice aan. Zo kun je gemakkelijk je gedoneerde spullen afgeven of thuis laten ophalen.

Mis geen enkele update over Kringloop Heerle en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. De winkel is LGBTQ+ vriendelijk en rolstoeltoegankelijk. Daarnaast bieden ze ook wifi aan, zodat je terwijl je rondkijkt in de winkel gemakkelijk informatie kunt opzoeken.

Kringloop Heerle is een geweldige plek om duurzaam te winkelen in Noord-Brabant. Breng je spullen naar de winkel, struin op je gemak door het assortiment en wie weet vind je wel een schat tussen alle tweedehands items. Bij Kringloop Heerle staan ze altijd voor je klaar met hun uitgebreide diensten en faciliteiten.

90 gedachten over “Kringloop Heerle”

 1. ★★★★☆

  Its always a surprise what you can find at De Kringloper! Today 3 beautiful Henry Dean (found a hand-blown vase for next to nothing)

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Leuke kringloopwinkel. Alles leuk neergezet. Verschillende ruimtes gesorteerd op thema. Ook her en der wat antieke spulletjes. Genoeg keuze aan meubels en alles wat je in huis nodig zou kunnen hebben.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Als je op de site zet dat je om 16.00 uur dicht gaat, moet je niet om 15.00 sluiten. Diverse mensen voor jandoedel voor de deur

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Heerle. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Het was altijd een leuke winkel met vriendelijke mensen maar de laatste keren is het steeds tegen gevallen. Significant duurder, het restaurantje is weg, en het was er stervenskoud. Jammer hoor. Denk niet dat we nog terug gaan.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Deze kringloop begrijpt het niet helemaal. Prijzen zijn idioot hoog. Niet normaal gewoon . Je betaalt hier meer dan nieuwprijs en volgens mij kan dat toch niet de bedoeling van een kringloop. Mensen ga er maar niet heen voor kleine koopjes want zelf het toilet gebruik kost geld.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Heerle. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Heerle. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Goed georganiseerde kringloop winkel met een groot assortiment. Veel verschillende ruimtes met ieder bepaalde producten. De boeken, DVDs en spellen waren erg goed gesorteerd.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Heerle. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Via horen vertellen naar de ruime kringloopwinkel gegaan. Gewedige ruimte om goeie keus te maken. En als toetje hebben we lekker geluncht bij Mells cafe & lunchroom, op het zelfde adres. Heel smakelijk Daarna effe langs de boerderijwinkel fa Luyks ( aan de overkant) leuke mooie dag gehad

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Large sniffing cycle. Wide range of all kinds of stuff. There is also a shop in shop system. Generally reasonable prices. Customer toilet available and parking on site.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Heerle. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter