Kringloopwinkel Habbekrats in Nijmegen

Ontdek duurzame schatten bij Habbekrats Second Stories – uw favoriete tweedehandswinkel in het hart van Nijmegen. Bezoek ons vandaag nog!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00-18:00
Woensdag12:00-18:00
Donderdag12:00-18:00
Vrijdag12:00-18:00
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Best vintage place in Nijmegen imo, great assortment of furniture, trinkets and clothes. Amazing vibe and very kind owner. Easy to get lost and always new things to find!”

Andrea Giulia Bennici

“Onmogelijk om hier weer met lege handen naar buiten te gaan! Altijd was leuks te vinden. Tof ingericht, mooie spulletjes, prima prijs! En erg vriendelijk geholpen :)”

Lesly Jongens

“Altijd mooie 2de hands spullen van een goede kwaliteit. En erg fijne mensen.”

Marcel Verseput

Meer reviews lezen…

Habbekrats Second Stories: Duurzaam Winkelen in Nijmegen

Habbekrats Second Stories is een populaire tweedehandswinkel gelegen in Nijmegen, een bruisende stad in de provincie Gelderland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren, is deze winkel een absolute favoriet onder liefhebbers van duurzaam winkelen. De winkel bevindt zich in de Betouwstraat 17, 6511 GB Nijmegen en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend voor winkelbezoek.

Wat kan je naar de kringloop brengen?

Bij Habbekrats Second Stories kan je verschillende spullen inleveren om hergebruikt te worden. Denk bijvoorbeeld aan boeken, huishoudelijke apparaten, fietsen, meubels en allerlei spullen voor in huis en inrichting. Door tweedehands spullen te kopen en te doneren, draag je bij aan een duurzame samenleving. Het assortiment is divers en biedt voor ieder wat wils.

Waar op te letten bij het winkelen in de kringloop?

Bij het winkelen in Habbekrats Second Stories is het belangrijk om goed op te letten. Omdat het om tweedehands spullen gaat, is het verstandig om de producten goed te inspecteren. Controleer bijvoorbeeld de kwaliteit, functionaliteit en eventuele beschadigingen. Let ook op of het product schoon is en of het je wensen en behoeften vervult. Zo kun je met een gerust hart duurzame aankopen doen.

Hoe werkt Habbekrats Second Stories?

Bij Habbekrats Second Stories werken ze volgens een eenvoudig concept. Je kunt de winkel bezoeken tijdens de openingstijden en zelf op zoek gaan naar tweedehands schatten. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen. Bovendien biedt de winkel ook andere services, zoals woningontruiming. Heb je overtollige spullen die je niet meer nodig hebt? Dan kan Habbekrats Second Stories je helpen met het opruimen en leeghalen van je woning.

Naast het aanbieden van kwalitatieve tweedehandsproducten, heeft Habbekrats Second Stories ook unieke programma’s en kortingen. Via hun Facebook pagina kun je op de hoogte blijven van de laatste updates en nieuwtjes. Volg ze ook op Instagram en ontdek de prachtige tweedehandsvondsten die dagelijks in de winkel binnenkomen.

Dus, als je op zoek bent naar duurzaam winkelen in Nijmegen, breng dan zeker een bezoek aan Habbekrats Second Stories in de Betouwstraat. Met hun diverse assortiment en uitstekende service staan ze klaar om je te helpen bij het vinden van unieke tweedehands pareltjes.

133 gedachten over “Kringloopwinkel Habbekrats in Nijmegen”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Habbekrats. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Habbekrats. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Habbekrats. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Habbekrats. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Habbekrats. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring met Habbekrats. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Habbekrats. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Best vintage place in Nijmegen imo, great assortment of furniture, trinkets and clothes. Amazing vibe and very kind owner. Easy to get lost and always new things to find!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Habbekrats. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Onmogelijk om hier weer met lege handen naar buiten te gaan! Altijd was leuks te vinden. Tof ingericht, mooie spulletjes, prima prijs! En erg vriendelijk geholpen :)

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Habbekrats. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Habbekrats. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Habbekrats. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Hele fijne en leuke winkel met voor ieder wat wils. Eigenaar is ontzettend aardig en behulpzaam, toen mijn telefoon gestolen bleek te zijn op straat voor de winkel heeft hij me goed geholpen. We komen hier zeker nog eens terug!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter