Kringloopwinkel Snuffelmarkt Moveoo

Ontdek unieke kringloopvondsten! Snuffelmarkt Moveoo in Venlo voor betaalbare kleding, meubels, speelgoed, elektronica en boeken. Jouw duurzame keuze!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-17:00
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-13:00
Donderdag12:00-17:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele gezellige knusse kringloop met hele mooie spullen waar je echt lekker kunt komen snuffellen op zoek na de zeldzame parels”

chantall hendrikx

“Lekker snuffelen (en alles weer terug op zn logische plaats leggen)”

youan1

Meer reviews lezen…

Snuffelmarkt Moveoo: De Ideale Kringloopwinkel in Venlo

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Snuffelmarkt Moveoo in Venlo kun je terecht met allerlei tweedehands spullen die je niet meer gebruikt. Of het nu gaat om kleding, meubels, speelgoed, elektronica of boeken, alles is welkom. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en help je tegelijkertijd anderen. Het is een geweldige manier om duurzaam te winkelen en bij te dragen aan een beter milieu.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij Snuffelmarkt Moveoo is er altijd een breed scala aan items om uit te kiezen. Het is belangrijk om tijdens het winkelen goed op te letten. Controleer de kwaliteit en staat van de spullen voordat je ze koopt. Soms kunnen er kleine gebreken zijn, maar met een beetje creativiteit en handigheid kun je er iets moois van maken. Vergeet ook niet om regelmatig terug te komen, want het assortiment verandert voortdurend. Je weet nooit wat voor verborgen schatten je de volgende keer kunt vinden!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Snuffelmarkt Moveoo hanteert een vriendelijk en klantgericht systeem. Bij binnenkomst word je begroet door het vriendelijke personeel, dat altijd klaarstaat om te helpen. De winkel is op maandag, woensdag en donderdag geopend, maar het is altijd verstandig om de openingstijden te controleren voordat je gaat. De winkel is rolstoeltoegankelijk, zodat iedereen gemakkelijk kan winkelen.

Unieke programma’s en kortingen

Snuffelmarkt Moveoo heeft nog meer te bieden dan alleen een geweldige selectie aan tweedehandsspullen. Ze hebben unieke programma’s en diensten om de gemeenschap te ondersteunen. Hierdoor draagt de winkel bij aan een maatschappelijk doel. Bovendien bieden ze regelmatig speciale kortingen en aanbiedingen, dus houd hun sociale media pagina Facebook in de gaten voor updates.

Bezoek Snuffelmarkt Moveoo in Venlo

Ben je klaar om op avontuur te gaan in de wereld van duurzaam winkelen? Bezoek dan Snuffelmarkt Moveoo in Venlo. Met hun ruime assortiment en behulpzaam personeel zul je zeker vinden wat je zoekt. Geniet van de schattenjacht bij deze kringloopwinkel en draag bij aan een duurzamere samenleving.

Voor meer informatie over kringloopwinkels en tweedehands winkels in Limburg, inclusief Venlo, kun je onze website bezoeken.

Bronvermelding:

6 gedachten over “Kringloopwinkel Snuffelmarkt Moveoo”

  1. ★★★★☆

    Hele gezellige knusse kringloop met hele mooie spullen waar je echt lekker kunt komen snuffellen op zoek na de zeldzame parels

    Beantwoorden
  2. ★★★★☆

    Een uitstekende bezoek aan Snuffelmarkt Moveoo. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter