Kringloopwinkel Snuffel Winkel in Haulerwijk

Ontdek duurzame schatten in Snuffel Winkel Haulerwijk – boeken, meubels, kleding en meer. Hoog gewaardeerd voor kringloopliefhebbers!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Gezellige, nette “winkel van Sinkel” die zijn naam eer aan doet. Groot assortiment, leuke sfeer, prettige ontvangst. En de gehele opbrengst gaat naar een goed doel. Waar een klein dorp groot in kan zijn;-).”

Jansje Meijer-Zeldenrust

Meer reviews lezen…

Snuffel Winkel: Dé Kringloopwinkel in Haulerwijk

Snuffel Winkel is dé kringloopwinkel die je kunt vinden in het sfeervolle Haulerwijk, gelegen in de prachtige provincie Friesland. Deze winkel, gevestigd aan de Norgerweg 6b, is de ideale bestemming voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren is Snuffel Winkel een populaire keuze onder de inwoners en bezoekers van Haulerwijk.

Openingstijden en Contactgegevens

Wil je een bezoek brengen aan Snuffel Winkel? De openingstijden zijn als volgt: – Donderdag: 13:00-17:00 – Vrijdag: 13:00-17:00 – Zaterdag: 09:30-17:00

Voor vragen of om contact op te nemen met de winkel, kun je gebruik maken van de volgende gegevens: – Telefoonnummer: telefoonnummer winkel – Email: email winkel

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Friesland? Klik dan hier.

Wat Vind je bij Snuffel Winkel?

Bij Snuffel Winkel vind je een gevarieerd assortiment aan tweedehands spullen. Van boeken tot huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed, er is voor ieder wat wils. Door tweedehands spullen te kopen bij Snuffel Winkel draag je actief bij aan een duurzamere manier van consumeren.

 • Boeken
 • Huis- en inrichting
 • Huishoudelijke apparaten
 • Kleding
 • Meubels
 • Muziek
 • Speelgoed

Unieke Programma’s, Kortingen en Services

Snuffel Winkel biedt ook diverse unieke programma’s en services aan die het winkelen nog leuker maken. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van interessante kortingen op bepaalde producten. Daarnaast organiseert de winkel regelmatig leuke evenementen en acties, waardoor je altijd iets speciaals kunt verwachten tijdens je bezoek.

Voor rolstoelgebruikers is er een rolstoelvriendelijke parking aanwezig, zodat ook zij gemakkelijk de winkel kunnen betreden en van het assortiment kunnen genieten.

Houd de Facebookpagina van Snuffel Winkel in de gaten voor de laatste updates en nieuwtjes over de winkel.

Kom langs bij Snuffel Winkel in Haulerwijk en laat je verrassen door het unieke aanbod en de gezellige sfeer van deze kringloopwinkel. Doe mee aan de duurzame beweging en geef tweedehands spullen een nieuw leven!

3 gedachten over “Kringloopwinkel Snuffel Winkel in Haulerwijk”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Snuffel Winkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Gezellige, nette winkel van Sinkel die zijn naam eer aan doet. Groot assortiment, leuke sfeer, prettige ontvangst. En de gehele opbrengst gaat naar een goed doel. Waar een klein dorp groot in kan zijn;-).

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter