Kringloopwinkel Sneupershonk in Haulerwijk

Ontdek unieke koopjes bij Sneupershonk Kringloop in Haulerwijk – boeken, meubels, mode en meer met hoge klanttevredenheid. Bezoek ons nu!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:30-17:00
Woensdag13:30-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloopwinkel, wel klein maar voldoende variatie qua spullen zoals services, kleding, beeldjes, schilderijen, boeken etc.”

Rianne Z

“Heerlijke winkel om vaak doorheen te struinen. Vindt altijd wel war”

Anita Waijer

“leuke winkel leuke spulletjes, advies ga gewoon eens kijken.. 😉 …”

Richard Zijlstra

Meer reviews lezen…

Sneupershonk: De Kringloopwinkel in Haulerwijk

Sneupershonk is een veelzijdige kringloopwinkel gevestigd aan de Norgerweg 6 in Haulerwijk. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren is Sneupershonk een populaire keuze onder thrift store liefhebbers.

Wat kan ik naar Sneupershonk brengen?

Bij Sneupershonk kun je allerlei spullen naar de kringloopwinkel brengen. Of het nu gaat om boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed, Sneupershonk accepteert het graag. Het doneren van tweedehands spullen aan de kringloopwinkel is niet alleen een milieuvriendelijke manier om te recyclen, maar ook een manier om een steentje bij te dragen aan de lokale gemeenschap.

Waar moet ik op letten bij het winkelen bij Sneupershonk?

Bij het winkelen bij Sneupershonk is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de items te letten. Hoewel veel tweedehands producten in uitstekende staat zijn, is het altijd verstandig om goed te controleren voordat je iets koopt. Daarnaast is het handig om te weten dat Sneupershonk alleen contante betalingen accepteert. Gelukkig kun je bij Sneupershonk ook betalen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Hoe werkt Sneupershonk?

Sneupershonk is een kramenwinkel, waar je een kraam kunt huren voor een maandelijkse prijs van 25 of 30 euro. Hier kun je jouw eigen spullen verkopen en je kraam naar eigen smaak inrichten. Naast de kramen heeft Sneupershonk een ruim assortiment aan boeken, kleding, knutselspullen, huishoudelijke artikelen, speelgoed, puzzels, spellen, Lego en nieuw tafelzeil.

Unieke programma’s en kortingen

Naast de reguliere kringloopwinkelactiviteiten biedt Sneupershonk ook unieke programma’s en kortingen aan. Zo hebben ze een grote hoek met boeken en kleding, en een hoek vol knutselspullen, waaronder een groot assortiment knipvellen en papier. Daarnaast kun je bij Sneupershonk genieten van speciale kortingen en aanbiedingen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen via de Facebook-pagina van Sneupershonk.

Sneupershonk is dé plek om te sneupen en te snuffelen naar allerlei leuke en unieke items. Breng een bezoek aan Sneupershonk in Haulerwijk tijdens de openingstijden (dinsdag t/m zaterdag van 10:00-17:00 uur) en ontdek zelf de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Kringloop Haulerwijk, kringloopwinkel Haulerwijk, is nog nooit zo leuk geweest!

18 gedachten over “Kringloopwinkel Sneupershonk in Haulerwijk”

 1. ★★★★☆

  Vreselijk onvriendelijke mensen ,het stinkt er En is vreselijk rommelig. Heen gaan als je je tijd wilt verdoen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Sneupershonk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Leuke kringloopwinkel, wel klein maar voldoende variatie qua spullen zoals services, kleding, beeldjes, schilderijen, boeken etc.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Sneupershonk. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Het is er echt een rommel en onoverzichtelijk. Het stinkt er enorm naar rook, want er wordt naar hartelust binnen gerookt. Niet de moeite om naartoe te.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Sneupershonk. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Sneupershonk. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Sneupershonk. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter