Kringloopwinkel Het Oogappeltje in Oosterwolde

Ontdek duurzame schatten in Oosterwolde’s Het Oogappeltje – kringloop vondsten, van kleding tot meubels en vintage, wachten op jou!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heel aardige en vriendelijk mensen ( personeel) en hulpvaardig. Veel mooie spulletjes en mooie goede kleding voor een zacht prijsje. Heerlijk om rond te snuffelen. En alles voor een goed doel .super.”

grietje posthumus

“Geweldige kleren gekocht en nog voor het goede doel ook. Leuke mensen die er werken en zeer gastvrij.”

Malka de Lange

“Gastvrije mensen leuk om even te kijken.”

Jacqueline De Groot

Meer reviews lezen…

Het Oogappeltje: De Duurzame Kringloopwinkel in Oosterwolde

Het Oogappeltje is een populaire kringloopwinkel gelegen in het sfeervolle Oosterwolde. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, biedt deze winkel een ruime selectie aan tweedehands artikelen. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken of zelfs een uniek vintage stuk, Het Oogappeltje heeft het allemaal.

Wat kan je brengen naar Het Oogappeltje?

Een van de geweldige aspecten van Het Oogappeltje is dat je er terecht kunt om spullen te doneren. Heb je nog kleding in je kast die je niet langer draagt? Of misschien oud speelgoed dat je niet meer gebruikt? Breng het naar Het Oogappeltje en geef je items een nieuw leven. Door te doneren help je niet alleen het milieu door hergebruik te stimuleren, maar ook lokale gemeenschappen in Oosterwolde.

Waar moet je op letten bij Het Oogappeltje?

Het Oogappeltje heeft een breed assortiment aan tweedehands items, maar het is belangrijk om kritisch te blijven. Controleer altijd de kwaliteit van de producten voordat je ze aanschaft. Hoewel de winkel een goede selectie controleert, is het altijd verstandig om zelf nog een extra blik te werpen op de staat van het artikel. Daarnaast is het handig om op de hoogte te zijn van de openingstijden van Het Oogappeltje, zodat je niet voor een gesloten deur staat.

Hoe werkt Het Oogappeltje?

Om te genieten van het winkelen bij Het Oogappeltje hoef je alleen maar naar de Stationsstraat 13b in Oosterwolde te gaan. De winkel is open op woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Houd er rekening mee dat Het Oogappeltje op zaterdag, zondag en maandag gesloten is. Voor rolstoelgebruikers is er een parkeren beschikbaar, zodat iedereen toegang heeft tot de winkel.

Naast het aanbieden van tweedehands artikelen, heeft Het Oogappeltje ook unieke programma’s en kortingen. Volg Het Oogappeltje op Facebook voor actuele aanbiedingen en evenementen. Daarnaast kun je op de website https://www.kringloop-info.nl meer informatie vinden over andere kringloopwinkels in Friesland.

Wil je meer weten over duurzaam winkelen in Oosterwolde? Bezoek dan Het Oogappeltje en ontdek een wereld vol unieke vondsten en koopjes.

4 gedachten over “Kringloopwinkel Het Oogappeltje in Oosterwolde”

  1. ★★★★★

    Very nice and friendly people (staff) and helpful. Lots of beautiful things and beautiful good clothes for a reasonable price. Wonderful to browse around. And everything for a good cause…great.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter