Kringloopwinkel Snuffel Boutique in Oosthuizen

Ontdek duurzame koopjes bij Snuffel Boutique Oosthuizen – kleding, boeken, speelgoed en meer voor milieubewuste shoppers.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:30
Donderdag10:00-16:30
Vrijdag10:00-16:30
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hier kun je urenlang snuffelen! En als je van kleding houdt dan heeft de eigenaresse nog een bonusruimte voor je. Het is een warenhuis met nieuwe en gebruikte artikelen.”

Janneke Mars

Meer reviews lezen…

Welkom bij Snuffel Boutique: De Duurzame Kringloopwinkel in Oosthuizen

Bent u op zoek naar een unieke winkelervaring waar u duurzaam kunt shoppen in een gezellige en veilige omgeving? Kom dan zeker eens langs bij Snuffel Boutique. Als een van de meest geliefde kringloopwinkels in Oosthuizen, bieden wij een breed scala aan tweedehands artikelen zoals kleding, meubels, boeken en nog veel meer. Ons adres is Oosteinde 2, 1474 MB Oosthuizen. Met onze ruime openingstijden, inclusief avonduren en weekenden, streven we ernaar om aan al uw winkelbehoeften te voldoen.

Wat kunt u bij ons brengen?

Bij Snuffel Boutique bieden we u de mogelijkheid om uw ongewenste spullen een nieuw leven te geven. Breng uw kleding, meubels, boeken, speelgoed en andere herbruikbare items naar onze winkel. Onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat uw donaties op de juiste plaats terechtkomen en dat ze een tweede kans krijgen om geliefd te worden door een nieuwe eigenaar. Op deze manier draagt u bij aan een duurzame en circulaire economie.

Waar moet u op letten in onze winkel?

Bij Snuffel Boutique hebben we een streng controleproces om ervoor te zorgen dat alleen de beste kwaliteit artikelen in onze winkel terechtkomen. Toch is het altijd de moeite waard om uw aankopen zorgvuldig te inspecteren voordat u afrekent. Let op eventuele beschadigingen, vlekken of ontbrekende onderdelen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden of u te helpen bij het vinden van die verborgen schat tussen de schappen.

Hoe werkt Snuffel Boutique?

Snuffel Boutique is niet zomaar een kringloopwinkel. We zijn trots op ons brede scala aan programma’s en services die we aanbieden aan onze klanten. Zo hebben we bijvoorbeeld ophaalservice aan huis voor grotere items die u niet zelf naar onze winkel kunt brengen. Hierdoor wordt het doneren van uw spullen nog makkelijker. Daarnaast verwelkomen we iedereen in onze winkel, ongeacht hun achtergrond of identiteit. We hebben een LGBTQ+ vriendelijke omgeving gecreëerd waar transgenders en andere minderheden zich veilig en welkom voelen.

Kom naar Snuffel Boutique in Oosthuizen!

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, een boek om uw collectie uit te breiden of gewoon wilt rondsnuffelen op zoek naar verborgen schatten, Snuffel Boutique is de plek waar u moet zijn. Onze kringloopwinkel biedt een unieke winkelervaring die u nergens anders zult vinden. Kom langs en ontdek zelf waarom Snuffel Boutique een beoordeling heeft van 4,5/5 sterren. Bezoek onze website voor meer informatie over onze openingstijden en locatie in Oosthuizen. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij Snuffel Boutique, dé duurzame kringloopwinkel in Oosthuizen!

Meer informatie over kringloopwinkels en de beste adressen in Noord-Holland vindt u op kringloop-info.nl/noord-holland. Specifiek voor Oosthuizen kunt u terecht op kringloop-info.nl/noord-holland/oosthuizen.

3 gedachten over “Kringloopwinkel Snuffel Boutique in Oosthuizen”

  1. ★★★★☆

    Een geweldige ervaring bij Snuffel Boutique. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

    Beantwoorden
  2. ★★★★☆

    You can browse here for hours! And if you like clothes, the owner has a bonus room for you. It is a department store with new and used items.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter