Boekenkringloop Purmerend

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Boekenkringloop Purmerend – boeken, tijdschriften, vinyl. Perfect voor schatzoekers! Open elke zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-14:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Zo’n ontzettend fijne tweedehands boekwinkel. Ik lever er de boeken in waar ik geen interesse mee heb en kom met nieuwe pareltjes weer naar huis. Ze hebben werkelijk alle soorten boeken, dus mijn man en kinderen vinden er oorlog regelmatig iets van hun gading.”

Mireille Frerejean-Uileman

“Verrassend grote sortering aan boeken. Zeker niet duur max 1,75 per boek. Vriendelijke mensen en je kan ook boeken inleveren. Hier kan je een tegoed boekenbon voor krijgen”

Richard van de Bunte

“Als je een boek wilt hebben kijk maar eerst eens hier zeer grote keuze”

Wim Strasters

Meer reviews lezen…

Ontdek Boekenkringloop Purmerend

Boekenkringloop Purmerend is een populaire thrift store gelegen aan de Impuls 149 in Purmerend. Deze unieke winkel trekt dagelijks vele bezoekers aan, die op zoek zijn naar betaalbare boeken en andere tweedehands schatten. Met openingstijden van 10:00 tot 14:00 uur op zaterdag, is dit de perfecte plek om te struinen op zoek naar verborgen juweeltjes.

Wat kan ik inleveren bij Boekenkringloop Purmerend?

Boekenkringloop Purmerend verwelkomt graag donaties van boeken, tijdschriften, vinylplaten en andere media. Heb je boeken die je niet meer leest of ruimte wilt maken in je boekenkast? Breng ze dan naar deze kringloopwinkel. Het is altijd een goed idee om te controleren of de winkel andere items accepteert voordat je gaat doneren.

Waar moet ik op letten bij Boekenkringloop Purmerend?

Bij Boekenkringloop Purmerend is het belangrijk om op zoek te gaan naar speciale aanbiedingen en kortingen. Regelmatig heeft de winkel acties waarbij je boeken en andere items voor een nog voordeligere prijs kunt kopen. Houd hun sociale media kanalen in de gaten, zoals Facebook, voor updates over deze speciale aanbiedingen.

Hoe werkt Boekenkringloop Purmerend?

Bij Boekenkringloop Purmerend is het winkelen een eenvoudig proces. Als je binnenkomt, word je begroet door vriendelijk personeel dat je graag helpt met eventuele vragen. De winkel biedt een breed scala aan boeken, tijdschriften en vinylplaten voor alle leeftijden en interesses. Eenmaal klaar met winkelen, kun je naar de kassa gaan om je aankopen af te rekenen. Let op: Boekenkringloop Purmerend accepteert alleen contante betalingen.

Andere services bij Boekenkringloop Purmerend

Naast winkelen biedt Boekenkringloop Purmerend ook andere handige services. Als je veel boeken hebt die je wilt doneren, kun je contact opnemen met hen voor een online prijsopgave. Daarnaast is er een rolstoelvriendelijke parkeerplaats beschikbaar om het voor iedereen gemakkelijk te maken om de winkel te bezoeken.

Boekenkringloop Purmerend heeft een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, wat aantoont dat klanten tevreden zijn met de diversiteit aan boeken, vriendelijke service en de algehele ervaring die de winkel biedt.

Ontdek Boekenkringloop Purmerend in de prachtige stad Purmerend, waar je kunt genieten van een geweldig assortiment tweedehands boeken en andere media. Struin door de winkel en vind jouw volgende favoriete verhaal! Voor meer informatie over Boekenkringloop Purmerend en andere kringloopwinkels in de omgeving, kun je terecht op https://www.kringloop-info.nl.

Steun het milieu en geef boeken een nieuw leven bij Boekenkringloop Purmerend!

10 gedachten over “Boekenkringloop Purmerend”

 1. ★★★★★

  Zo n ontzettend fijne tweedehands boekwinkel. Ik lever er de boeken in waar ik geen interesse mee heb en kom met nieuwe pareltjes weer naar huis. Ze hebben werkelijk alle soorten boeken, dus mijn man en kinderen vinden er oorlog regelmatig iets van hun gading.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Boeken Purmerend. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Surprisingly large selection of books. Certainly not expensive max 1.75 per book. Friendly people and you can also return books. You can get a book voucher for this

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Boeken Purmerend. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Boeken Purmerend. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter