Kringloopwinkel Casual Wo- Men in Oosthuizen

Ontdek duurzame mode in Oosthuizen bij Casual Wo-Men – jouw bestemming voor stijlvolle tweedehands kleding en accessoires.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Casual Wo-Men: Jouw Kringloopwinkel in Oosthuizen

Casual Wo-Men is de hippe kringloopwinkel in Oosthuizen, gelegen aan De Wijzend 103, 1474 PG. Deze unieke winkel biedt een breed scala aan tweedehands kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Met hun ruime collectie en betaalbare prijzen is Casual Wo-Men de ideale plek om je kledingkast aan te vullen met unieke en duurzame items.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Casual Wo-Men kun je niet alleen terecht om te shoppen, maar ook om je ongewenste kleding en accessoires een nieuw leven te geven. Ben je bezig met het opruimen van je kledingkast of heb je items die je niet meer draagt? Breng ze dan naar de kringloopwinkel! Casual Wo-Men accepteert graag schone kleding, schoenen, tassen en andere modeaccessoires. Door je spullen te doneren, draag je bij aan het verminderen van textielverspilling en help je anderen om betaalbare kleding te vinden.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloopwinkel?

Het winkelen bij Casual Wo-Men is een avontuur op zich. De winkel biedt een gevarieerd aanbod van tweedehands kleding, schoenen en accessoires die met zorg zijn geselecteerd. Let bij het winkelen bij de kringloopwinkel altijd op de kwaliteit en de staat van de items. Controleer de kleding op eventuele vlekken, scheuren of ontbrekende knopen. Bij Casual Wo-Men zorgen ze ervoor dat alleen de beste items in de winkel terechtkomen, zodat jij met vertrouwen kunt winkelen en duurzame keuzes kunt maken.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Casual Wo-Men werken ze volgens het principe van hergebruik en duurzaamheid. De winkel ontvangt gedoneerde kleding en accessoires, controleert deze zorgvuldig en plaatst ze vervolgens in de winkel. Wanneer je bij Casual Wo-Men winkelt, betaal je alleen voor de items die je hebt gekozen. De opbrengst van de verkochte items wordt gebruikt om de winkel draaiende te houden en om bij te dragen aan lokale initiatieven.

Naast hun reguliere winkelprogramma biedt Casual Wo-Men ook unieke programma’s en kortingen voor hun klanten. Zo organiseren ze regelmatig thema-avonden waarop je kunt genieten van speciale kortingen op bepaalde kledingstukken of accessoires. Daarnaast bieden ze ook loyaliteitsprogramma’s aan, waarmee je kunt sparen voor extra kortingen of speciale aanbiedingen. Met deze extra’s maakt Casual Wo-Men jouw winkelervaring nog leuker en voordeliger!

Voor meer informatie over Casual Wo-Men en hun openingstijden kun je een kijkje nemen op hun website. Kom langs bij Casual Wo-Men in Oosthuizen en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

Laat hieronder een review achter