Kringloopwinkel Schatkamer – Zwolle

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Schatkamer – Zwolle, de kringloopwinkel die bijdraagt aan milieu en gemeenschap. Shop lokaal!

Adres & contact

  • kringloop Schatkamer – Zwolle
    Nieuwe Veerallee, 8019 AG Zwolle
  • Telefoonnummer:
  • Website: schatkamer.com

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Welkom bij Schatkamer – Zwolle

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Zwolle waar je niet alleen kunt shoppen, maar ook een steentje kunt bijdragen aan het milieu en de lokale gemeenschap? Dan is Schatkamer – Zwolle de perfecte plek voor jou! Als onderdeel van Brede School De Schatkamer, een openbare school voor Natuurlijk Leren in de wijk Stadshagen, biedt deze kringloopwinkel een unieke ervaring voor zowel jong als oud.

Wat kun je brengen naar Schatkamer – Zwolle?

Bij Schatkamer – Zwolle kun je terecht om spullen te doneren die je niet meer nodig hebt. Of het nu gaat om kleding, meubels, boeken, elektronica of andere huishoudelijke artikelen, ze nemen het graag van je aan. Het doneren van spullen is een geweldige manier om jouw steentje bij te dragen aan een duurzame samenleving en de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Waar moet je op letten bij Schatkamer – Zwolle?

Als je bij Schatkamer – Zwolle gaat winkelen, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Hoewel ze hun best doen om alleen kwalitatief goede artikelen te verkopen, is het altijd slim om de items die je wilt kopen goed te controleren. Let op eventuele beschadigingen of gebreken om er zeker van te zijn dat je tevreden bent met jouw aankoop. Daarnaast biedt Schatkamer – Zwolle ook regelmatig kortingen en speciale aanbiedingen, dus houd hun sociale media-accounts in de gaten voor de laatste updates!

Hoe werkt Schatkamer – Zwolle?

Schatkamer – Zwolle is niet zomaar een kringloopwinkel. Het is een plek waar kinderen leren over duurzaamheid en verantwoord consumeren. De opbrengst van de winkel komt ten goede aan de school en wordt gebruikt voor educatieve activiteiten. Je kunt ook vrijwilliger worden in de kringloopwinkel of als organisatie ondersteuning bieden. Dit alles draagt bij aan de missie van de school om kinderen bewust te maken van de waarde van spullen en het belang van hergebruik.

Voor meer informatie over Schatkamer – Zwolle kun je terecht op hun website. Vergeet ook niet om hun Facebook-pagina en Instagram-account te volgen voor nieuwtjes en updates!

Kortom, Schatkamer – Zwolle is niet zomaar een kringloopwinkel. Het is een plek waar je kunt winkelen, doneren en leren. Bezoek deze bijzondere kringloopwinkel in Zwolle en ontdek de schatten die hier op jou wachten. Laten we samen werken aan een duurzamere en verantwoordelijke samenleving!

5 gedachten over “Kringloopwinkel Schatkamer – Zwolle”

Laat hieronder een review achter