Kringloopwinkel Schatkamer – Ommen

Ontdek duurzaam shoppen bij De Schatkamer Ommen: kleding, boeken, meubels en meer – kringloop met een sociaal hart.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-17:00
Woensdag11:00-17:00
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Wauw! In 1 woord geweldig! Vandaag ons eerste bezoek aan de schatkamer! Kocht er een prachtige momjeans van Tommy Hilfiger ben er helemaal blij mee! Wat me denk ik nog het meest vrolijk maakte aan het bezoek was de verkoopster! We raakten aan de praat over 2ehands en alle schatten! Inspirerend een leuk open gesprek en zeker een motivatie voor mij om mijn voorliefde voor 2ehands voort te zetten! Dankje wel top verkoopster♡! Ga de jeans met heel veel plezier dragen! Groetjes stephanie”

Stephanie Bourreau

“Leuke “tweede hands winkel” verkoopt nieuw als wel tweedehands en ook nieuw gemaakt spul. Mooie retro items te koop. Vazen schalen servies en kleding. Stap binnen en laat je verrassen.”

Rob Chaos

“Ontzettend mooie kaarsen voor een zeer lage prijs. Snelle verzending en perfect ingepakt.”

Ans Evers

Meer reviews lezen…

Schatkamer – Ommen: De Schat van Duurzaam Winkelen

De Schatkamer in Ommen is een geliefde lifestylewinkel waar hergebruik van spullen hoog in het vaandel staat. Deze kringloopwinkel, gelegen aan de Kruisstraat 7, 7731 CR Ommen, wordt niet alleen gerund door enthousiaste medewerkers, maar biedt ook talentvolle mensen die moeilijk een kans krijgen op de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun vaardigheden te benutten. Met een gemiddelde beoordeling van 4,3/5 sterren trekt De Schatkamer zowel lokale inwoners als toeristen aan.

Wat kun je brengen naar De Schatkamer?

Bij De Schatkamer kun je terecht met allerlei herbruikbare spullen die je niet meer nodig hebt. Denk aan kleding, boeken, meubels, huishoudelijke apparaten, speelgoed en nog veel meer. Door je spullen aan deze kringloopwinkel te schenken, draag je bij aan duurzaam winkelen en geef je je spullen een tweede leven.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij De Schatkamer?

Bij het winkelen bij De Schatkamer is het belangrijk om voldoende tijd vrij te maken, want met een oppervlakte van ruimte 500 m² is er van alles te ontdekken. Let goed op de staat van de items die je wilt kopen en inspecteer ze zorgvuldig. Met een beetje geluk kun je echte schatten vinden voor een fractie van de originele prijs. Wees er snel bij, want de mooiste items vliegen vaak de deur uit.

Daarnaast kun je genieten van een welverdiende pauze in de gezellige koffiehoek van De Schatkamer. Hier kun je even ontspannen en nagenieten van je aankopen onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Hoe werkt De Schatkamer?

De Schatkamer hanteert een eenvoudig concept. Je brengt de spullen die je niet meer nodig hebt naar de winkel, waar ze zorgvuldig worden gesorteerd en geprijsd. Vervolgens worden deze items verkocht tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Met de opbrengst steunt De Schatkamer lokale goede doelen en initiatieven. Zo draag je als klant niet alleen bij aan duurzaam winkelen, maar ook aan een betere toekomst voor anderen.

De winkel is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

De Schatkamer biedt een aantal unieke programma’s en services. Zo kun je ervoor kiezen om je aankopen in de winkel op te halen. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk en biedt het een ruime parkeergelegenheid voor mindervalide bezoekers. Betaling is mogelijk met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Mis geen enkele update over De Schatkamer en volg deze tweedehandswinkel op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws over duurzaam tweedehands shoppen. Als onderdeel van Noggus&Noggus heeft De Schatkamer nog 4 andere filialen verspreid over Nederland. Verken de kringloopwinkels in Ommen en in andere steden in Nederland, en ontdek de ware schatten die je kunt vinden.

Kortom, De Schatkamer in Ommen biedt een unieke ervaring waarbij duurzaamheid, hergebruik en sociale betrokkenheid centraal staan. Bezoek deze kringloopwinkel en laat je verrassen door de vele schatten die je hier kunt vinden.

17 gedachten over “Kringloopwinkel Schatkamer – Ommen”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Schatkamer – Ommen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Schatkamer – Ommen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Schatkamer – Ommen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Wauw! In 1 woord geweldig! Vandaag ons eerste bezoek aan de schatkamer! Kocht er een prachtige momjeans van Tommy Hilfiger ben er helemaal blij mee! Wat me denk ik nog het meest vrolijk maakte aan het bezoek was de verkoopster! We raakten aan de praat over 2ehands en alle schatten! Inspirerend een leuk open gesprek en zeker een motivatie voor mij om mijn voorliefde voor 2ehands voort te zetten! Dankje wel top verkoopster ! Ga de jeans met heel veel plezier dragen! Groetjes stephanie

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Leuke tweede hands winkel verkoopt nieuw als wel tweedehands en ook nieuw gemaakt spul. Mooie retro items te koop. Vazen schalen servies en kleding. Stap binnen en laat je verrassen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Schatkamer – Ommen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Schatkamer – Ommen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Schatkamer – Ommen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Schatkamer – Ommen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter