Kringloopwinkel TweedeHams in Den Ham

Ontdek unieke tweedehands schatten in Den Ham bij Kringloopwinkel TweedeHams – kleding, meubels, speelgoed, en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:30-16:00
Donderdag09:30-16:00
Vrijdag09:30-16:00
Zaterdag09:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Deze XXL kringloopwinkel in Den Ham is opgedeeld in meerdere ruimtes, met een trap ook lekker gesorteerde kleding op zolder. Tevens een kantine waar koffie e.d. wordt verkocht en een toilet. parkeren is gratis in de buurt (ook achter de winkels) In de winkel is het personeel aardig en behulpzaam. We komen elk jaar terug als we op vakantie zijn in de omgeving. Ik kan een bezoek aanbevelen.”

Driver Anonymity

“Keurige prijzen, vriendelijk geholpen. Lijkt van buiten best klein, maar waren meer dan verrast over de ruime opzet van deze kringloop. Ondanks het feit dat we uit de buurt komen en met enige regelmaat omliggende kringlopen bezoeken, schamen we ons eigenlijk een beetje dat we dit pareltje niet eerder ontdekt hebben.”

Martijn K.

“Een grote winkel met veel keus. De kledingafdeling boven is uitgebreid en hangt op kleur. Realistische prijzen. Ik had iets niet gepast en bij de kassa werd gezegd dat ik met bon nog mocht ruilen. Goede service voor een kringloop. Wc aanwezig, ook fijn als je komt met kinderen. Al met al heel tevreden.”

Carolien van Beveren

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel TweedeHams: De Plek voor Unieke Tweedehands Schatten in Den Ham

Ben je op zoek naar unieke tweedehands spullen in Den Ham? Breng dan zeker een bezoek aan Kringloopwinkel TweedeHams. Gelegen aan Dorpsstraat 13, 7683 BG Den Ham, is deze winkel een ware schatkamer vol prachtige tweedehands items. Met een gemiddelde beoordeling van 4.9/5 sterren, is het duidelijk dat dit een plek is waar klanten tevredenheid hoog in het vaandel staat.

Wat kun je brengen naar de kringloop?

Heb je spullen die je niet meer nodig hebt en die een tweede thuis verdienen? Bij Kringloopwinkel TweedeHams kun je tijdens openingstijden jouw gebruikte goederen inleveren. Het is raadzaam om de spullen zo schoon mogelijk aan te bieden. De precieze innametijden zijn hier te vinden.

Wat moet je bij de kringloop in de gaten houden?

Bij TweedeHams is het belangrijk om te weten dat ze geen grote kasten, bedden, matrassen en groot witgoed verkopen. Hun specialiteit ligt voornamelijk bij prachtige merkkleding. Bovendien kun je er ook genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Het is goed om te weten dat het kopen van tweedehands spullen bij de kringloop duurzaam is en bijdraagt aan een beter milieu.

Hoe werkt de kringloop?

Als je een bezoek brengt aan Kringloopwinkel TweedeHams, vind je hier een breed assortiment aan spullen, waaronder boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. De winkel, met een oppervlakte van maar liefst 490 vierkante meter, is overzichtelijk ingericht zodat je gemakkelijk de juiste items kunt vinden.

Unieke programma’s, kortingen en services

Naast de reguliere activiteiten biedt TweedeHams ook unieke programma’s en services aan. Zo ondersteun je door bij hen te kopen het diaconaal project. Hiermee draag je direct bij aan een goed doel. Daarnaast is er een rolstoelvriendelijke parking, zodat de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina van Kringloop Den Ham. Hier ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.

Bij Kringloopwinkel TweedeHams in Den Ham vind je een overvloed aan tweedehands schatten. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken of speelgoed, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Bezoek ze tijdens de openingstijden op woensdag, donderdag of vrijdag van 09:30 tot 16:00, of op zaterdag. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk!

18 gedachten over “Kringloopwinkel TweedeHams in Den Ham”

 1. ★★★★★

  Wat een leuke kringloop! Super vriendelijke medewerkers en nog echte kringloopprijzen. Het ziet er allemaal heel netjes en overzichtelijk uit.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een grote winkel met veel keus. De kledingafdeling boven is uitgebreid en hangt op kleur. Realistische prijzen. Ik had iets niet gepast en bij de kassa werd gezegd dat ik met bon nog mocht ruilen. Goede service voor een kringloop. Wc aanwezig, ook fijn als je komt met kinderen. Al met al heel tevreden.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  This XXL thrift store in Den Ham is divided into several areas, with a staircase also nicely sorted clothing in the attic. Also a canteen selling coffee, etc. and a toilet. parking is free in the area (also behind the shops) In the shop the staff is nice and helpful. We come back every year when we are on holiday in the area. I can recommend a visit.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel TweedeHams. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Super leuke kringloop winkel betaalbare prijzen. Wij wonen in Hoogezand maar als we in Ommen zijn gaan we altijd even naar de kringloop in Den Ham .

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Keurige prijzen, vriendelijk geholpen. Lijkt van buiten best klein, maar waren meer dan verrast over de ruime opzet van deze kringloop. Ondanks het feit dat we uit de buurt komen en met enige regelmaat omliggende kringlopen bezoeken, schamen we ons eigenlijk een beetje dat we dit pareltje niet eerder ontdekt hebben.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Fijne winkel, groot assortiment (zie je er aan de buitenkant niet vanaf). Aantrekkelijke prijzen ook. Schoon, overzichtelijk , vriendelijk personeel. Aanrader!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Leuke en gezellige winkel en met prettig personeel. Ook echte kringloop prijzen. Het is uit Apeldoorn een stukje rijden maar gaan dat zeker nog eens vaker doen.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel TweedeHams. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter