Kringloop de Tweede Ronde in Ommen

Ontdek duurzame schatten in Ommen bij Kringloop de Tweede Ronde – elektronica, kleding, meubels, boeken en speelgoed beschikbaar!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:30
Dinsdag09:00-17:30
Woensdag09:00-17:30
Donderdag09:00-17:30
Vrijdag09:00-17:30
Zaterdag09:00-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ontzettend blij met de woningontruiming (ja, dat doet deze kringloop Γ³Γ³k) welke Jonny en collega’s voor mij gedaan hebben. Top geregeld allemaal en zelfs op het laatste moment nog iets extra’s uitvoeren was geen probleem! Alles in netjes overleg en oplevering of alles naar wens was. Echt super!! Ik beveel hen van harte aan! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» …”

Hanneke

“Diverse rommelwinkel. We hebben hier gevonden wat we zochten voor onze steampunk stand #steampunk_borken. Naast heel veel mooie decoratiestukken, kregen we voor 47,00 een prima secretaresse en voor 24,00 een goede leren fauteuil. Een aanrader voor junkfans.”

Markus Vehlken

“Fijne kringloop met, over het algemeen, goedkope prijzen. Kleding prijzen staan vast (tenzij anders geprijsd). Echter wel veel kleine spulletjes en af en toe ook wel β€œtroep”. Oogt dan rommelig. Kom hier graag.”

Robin Poelarends

Meer reviews lezen…

Kringloop de Tweede Ronde: Duurzaam winkelen in Ommen

Kringloop de Tweede Ronde is een bekende kringloopwinkel gelegen in Ommen, de prachtige stad in Overijssel. Met zijn brede assortiment en duurzame initiatieven is deze winkel een must-visit voor iedereen die van tweedehands winkelen houdt. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag, van 09:00 uur tot 17:30 uur.

Wat kan je bij De Tweede Ronde in Ommen brengen?

Een van de belangrijkste vragen bij een kringloopwinkel is altijd wat je kunt brengen. Bij De Tweede Ronde in Ommen ben je van harte welkom om verschillende items in te leveren. Denk hierbij aan elektronica, kleding, meubels, boeken, speelgoed en nog veel meer. Het is een geweldige manier om je oude spullen een tweede leven te geven.

Waar moet je op letten bij De Tweede Ronde in Ommen?

Bij een kringloopwinkel is het belangrijk om op enkele zaken te letten. Zo kan het handig zijn om vooraf te checken of het gewenste item op voorraad is. Daarnaast is het ook verstandig om even goed naar de prijzen te kijken. Bij De Tweede Ronde in Ommen wordt er door klanten vaak over de prijzen gesproken in de recensies. Het is dus handig om hier rekening mee te houden tijdens je bezoek.

Hoe werkt De Tweede Ronde in Ommen?

Bij De Tweede Ronde in Ommen werken ze volgens het principe van hergebruik. Alle ingebrachte spullen worden zorgvuldig bekeken en gecontroleerd op kwaliteit. Vervolgens worden ze in de winkel aangeboden tegen betaalbare prijzen. Zo draagt De Tweede Ronde bij aan duurzaam winkelen en het verminderen van afval.

Naast het reguliere assortiment biedt De Tweede Ronde ook enkele unieke programma’s en diensten aan. Zo hebben ze een bezorgservice voor grotere meubelstukken en een handige ophaalservice voor donaties. Daarnaast is er een gezellige koffiehoek waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen. Parkeren is ook geen probleem, aangezien er zowel een rolstoelvriendelijke ingang als parkeergelegenheid aanwezig is.

Volg De Tweede Ronde in Ommen op social media

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes en aanbiedingen van De Tweede Ronde in Ommen? Volg ze dan op Facebook. Hier vind je regelmatig updates over duurzaam tweedehands winkelen en speciale acties.

Breng een bezoek aan Kringloop de Tweede Ronde in Ommen en ontdek zelf de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Doe mee aan de duurzaamheidsbeweging en geef je spullen een tweede leven! Voor meer informatie over kringloopwinkels in Ommen, neem een kijkje op https://www.kringloop-info.nl.

122 gedachten over “Kringloop de Tweede Ronde in Ommen”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring met de Tweede Ronde. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met de Tweede Ronde. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel de Tweede Ronde. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Diverse junk shop. We found what we were looking for here for our steampunk stand #steampunk_borken. In addition to many beautiful decorative items, we got a great secretary for 47 and a good leather armchair for 24. A recommendation for junk fans.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Fijne kringloop met, over het algemeen, goedkope prijzen. Kleding prijzen staan vast (tenzij anders geprijsd). Echter wel veel kleine spulletjes en af en toe ook wel troep . Oogt dan rommelig. Kom hier graag.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel de Tweede Ronde. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Grote kringloopwinkel met gunstige prijzen. Helaas wel wat onoverzichtelijk. Tip voor het personeel is om het glaswerk op kleur te sorteren en te scheiden van beeldjes en andere tierelantijnen.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Grote kringloop met veel frutsels. De decoratieve spullen staan nogal door elkaar, wat het wel een beetje onoverzichtelijk wordt.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Wel netjes maar veel te veel prullaria wat mij betreft. Inmiddels een stuk netter en overzichtelijker. De kringloop is overgenomen door Het Goed. Vriendelijke medewerkers.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring met de Tweede Ronde. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan de Tweede Ronde. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met de Tweede Ronde. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel de Tweede Ronde. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel de Tweede Ronde. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 15. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top bezoek aan de Tweede Ronde. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter