Kringloopwinkel Noggus & Noggus Ommen

Ontdek tweedehands schatten in Noggus & Noggus Ommen – kringloopwinkel voor boeken, meubels, kleding en meer in Ommen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Noggus & Noggus Ommen: De Perfecte Kringloopwinkel in Ommen

Spullen brengen bij de kringloop

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Ommen? Dan is Noggus & Noggus Ommen de perfecte plek voor jou! Deze vestiging bevindt zich op het industrieterrein De Strangen. Hier vind je een goed georganiseerde loods vol met tweedehands spullen. Van boeken tot huishoudelijke apparaten en van kleding tot meubels, je vindt het allemaal bij Noggus & Noggus Ommen.

Als je zelf spullen hebt die je wilt doneren, kun je deze tijdens de openingstijden van de winkel langsbrengen. Het is wel belangrijk dat je de spullen zo schoon mogelijk inlevert. De innametijden voor gebruikte goederen zijn op de website te vinden.

Spullen laten ophalen

Heb je geen mogelijkheid om de spullen zelf langs te brengen? Geen probleem! Noggus & Noggus Ommen biedt ook een handige ophaalservice aan. Neem contact op met de winkel voor meer informatie of om een ophaalafspraak te maken.

Wat is er bij Noggus & Noggus Ommen te vinden?

Bij Noggus & Noggus Ommen vind je een breed assortiment aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed, je zult het hier zeker vinden. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens voordelig!

Unieke programma’s en faciliteiten

Noggus & Noggus Ommen biedt niet alleen een geweldig assortiment aan, maar ook diverse unieke programma’s en faciliteiten. Naast de mogelijkheid om spullen in te leveren en op te laten halen, kun je ook gebruikmaken van een ruime parkeerplaats bij de winkel.

Daarnaast is Noggus & Noggus Ommen actief op social media, dus mis geen enkele update! Volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Ontdek meer Noggus&Noggus filialen

Noggus & Noggus Ommen is onderdeel van Noggus&Noggus. Naast deze locatie in Ommen, zijn er nog vier andere filialen verspreid door Nederland. Benieuwd naar alle vestigingen van Noggus&Noggus? Ontdek ze op de website.

Kortom, als je op zoek bent naar een geweldige kringloopwinkel in Ommen, breng dan zeker een bezoek aan Noggus & Noggus Ommen. Met een breed assortiment, handige faciliteiten en unieke programma’s, is dit dé plek voor duurzaam tweedehands winkelen.

125 gedachten over “Kringloopwinkel Noggus & Noggus Ommen”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Noggus & Noggus Ommen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Brought some boxes of nice stuff today. Were received very unfriendly. Tomorrow we will take the other items to another cycle, where they might get a little more appreciation.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Vanmiddag een doos met leuke prullaria ingeleverd. Er werd op een sarcastische manier gereageerd, dat ze er heel blij mee waren. Maar niet heus.Niet klantvriendelijk. De ene persoon neemt wel spullen aan, de andere niet. Ook al zijn het prima spullen. De prijzen in de winkel zijn zo hoog, dat de doelgroepen waar de kringloop destijds voor opgezet is, niet meer komen, domweg, omdat het voor hen onbetaalbaar wordt. Wat is nog de doelstelling van de kringloop? Begint aardig op een goed verdienmodel te lijken.Terwijl ze alle spullen gratis aangeboden krijgen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Noggus & Noggus Ommen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Ik had vandaag hier een knuffel gevonden er stond niet de goede prijs op volgens hun ze verzonnen zomaar iets… erg jammer dit maar hij was kapot bij de rug ze greep het zo uit mijn handen en werd weg gegooit.. inplaats van dat ik het mee kreeg gooien ze het weg terwijl ik het kon maken! Zeer slechte kringloop ik raad deze dan ook zeker niet aan jullie zien mij daar nooit meer weer slecht en niet menselijk met klanten om gaan

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Ik kom regelmatig in Ommen bij deze kringloop. Vaak een leuk assortiment. Wel zijn de prijzen en dan vooral van kleding de laatste maanden flink gestegen. Bijvoorbeeld een kinderspijkerbroek voor 8 euro, een dames blouse voor 9. Dit zorgt ervoor dat ik voor kleding vaak naar een andere winkel ga tegenwoordig.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Noggus & Noggus Ommen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Was een tijd geleden veel goedkoper. Tegenwoordig soms echt belachelijk hoge prijzen. Shirtjes van de Primark zijn soms namelijk duurder dan nieuw. Af en toe ook wel een leuk pareltje. Je vindt hier minder troep dan in sommige andere kringlopen. Kom hier graag.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Noggus & Noggus Ommen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Goede kringloop! In het westen zijn de spullen in kringloopwinkels een stuk prijziger. Ik vond het ook netjes geordend. De winkel zag er overzichtelijk uit.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Medio mei een Senseo koffizetapparaat gekocht, bij thuiskomst bleek het niet goed te werken. Heb dit gemeld bij de Kringloop en dit is keurig opgelost, daar het voor mij geen optie was om het te retournenen binnen de gestelde garantietermijn, woon zelf in het midden van het land. Verder is het een leuke en overzichtilijke kringloopwinkel met vriendelijk personeel, waar ik graag langs ga, zodra ik weer in de buurt ben.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Noggus & Noggus Ommen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Noggus & Noggus Ommen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter