Kringloopwinkel Rivierenbuurt Tweedehands Hal

Ontdek duurzaam shoppen bij Jacobs Tweedehands Hal in Den Haag – boeken, meubels, apparaten en gereedschap van kwaliteit.

Adres & contact

 • kringloop Rivierenbuurt Tweedehands Hal
  28,, Pletterijstraat 26, 2515 AX Den Haag
 • Telefoonnummer:
 • Website: tweedehandshal.nl

Openingstijden

Maandag10:00-20:00
Dinsdag10:00-20:00
Woensdag10:00-20:00
Donderdag10:00-20:00
Vrijdag10:00-20:00
Zaterdag10:00-20:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele fijne winkel met een heel divers en groot aanbod, van elektronica tot meubels, fietsen en gereedschap voor fatsoenlijke en scherpe prijzen. Voor elk wat wils. Gastvrije, vriendelijke en behulpzame bediening. Kortom een winkel met karakter. Aanrader!”

Stephan van Zijp

“Veel goedkope tweedehands spullen. Spelletjes, fietsen, computers… Je zou je hele huis kunnen inrichten. Als je in de jaren 70 leefde!!! Zeer vriendelijk behulpzaam personeel, een echte schatkamer.”

Richard A

“Super goede leuke service en hele mooie spullen echt een aanrader je slaagt altijd zulke mooie en leuke spullen”

Juanita Willemsen

Meer reviews lezen…

Jacobs Tweedehands Hal: Duurzaam Winkelen in Den Haag

Jacobs Tweedehands Hal is een populaire tweedehandswinkel in Den Haag. Met zijn brede assortiment en uitstekende diensten, is deze winkel een geweldige plek om duurzaam te winkelen. Of je nu op zoek bent naar boeken, meubels, huishoudelijke apparaten of gereedschappen, Jacobs Tweedehands Hal heeft het allemaal.

Wat kan je brengen naar de tweedehandswinkel?

Ben je je zolder aan het opruimen of heb je spullen over waar je iemand anders blij mee wilt maken? Bij Jacobs Tweedehands Hal kan je terecht om je spullen te doneren. Ze bieden zelfs een ophaalservice aan, zodat je het jezelf gemakkelijk kan maken. Neem contact op met de winkel om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Jacobs Tweedehands Hal?

Klanten zijn erg tevreden over de prijzen bij Jacobs Tweedehands Hal. Ze worden vaak genoemd in de reviews. Het is dus zeker de moeite waard om hier te gaan winkelen als je op zoek bent naar koopjes. Let ook op de openingstijden van de winkel, die elke dag van 10:00 tot 20:00 open is, behalve op zondag.

Hoe werkt de tweedehandswinkel?

Bij Jacobs Tweedehands Hal kan je uitstekende service verwachten. Naast het brede assortiment bieden ze ook verschillende programma’s, kortingen en andere services aan. Zo hebben ze een bezorgservice en kan je gebruik maken van hun ophaalservice. Daarnaast kan je bij hen ook terecht voor professionele woningontruimingen. Neem contact op met de winkel voor meer informatie over deze diensten.

Overzicht programma’s en kortingen

 • Bezorgservice: Indien je aankopen te groot of te zwaar zijn om zelf te vervoeren, biedt Jacobs Tweedehands Hal een handige bezorgservice aan.
 • Ophaalservice: Maak het jezelf gemakkelijk en laat je donaties ophalen door de winkel. Neem contact op om een afspraak te maken.
 • Woningontruiming: Jacobs Tweedehands Hal biedt professionele woningontruimingen aan. Ze kunnen je helpen bij het leeghalen van een woning. Neem contact op met de winkel voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Wil je duurzaam winkelen in Den Haag? Breng dan een bezoekje aan Jacobs Tweedehands Hal aan de Pletterijstraat 26. Met hun diverse assortiment, uitstekende diensten en goede prijzen, is het dé plek om unieke tweedehands vondsten te doen. Wacht niet langer en ontdek zelf de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

Bezoek de website van Kringloop Den Haag voor meer informatie over andere tweedehandswinkels in Den Haag.

42 gedachten over “Kringloopwinkel Rivierenbuurt Tweedehands Hal”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Rivierenbuurt Tweedehands Hal. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Rivierenbuurt Tweedehands Hal. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  This one is a miss! I would never unnecessarily bash a business but my experience was so unnecessary that I unfortunately have to give this a 1 star. I love discovering new salvage places to reduce my carbon foot print in the world and I thought I would give this one a go because I needed a gift. I usually have a price in mind when I pick up an item, if the asking price is way above mine I ask a reduction to something acceptable. Incident; The lady initially told me yes. So I packed up my items. And upon payment the price was retracted back to the original. When I questioned the deal; another person came out hefty with I am the boss here, what I say is the final price. I am not a person to fight out a price and I really had thought it was a cute gift, besides it was already packed in my bag. I accepted the price and left it at that. Since this was my first experience here; I will leave it as my only experience. There is a list of places I no longer spend my money at because of customer services. If you love a good fight hefty fight please shop here.. Dit is geen plek waar ze klanten als koning beschouwen. Na akkoord gaan van de prijs 3 euro, was mevrouw de bazin niet mee eens met prijs en moest ik toch een hogere prijs betalen. Ik ga niet voor een euro in discussie maar het is toch heel onnodig zou ik zeggen want nu is mijn ervaring zo slecht dat ik nooit meer mijn portemonnee hier uittrek. Euro minder en een slecht review meer. Dat zegt wel wat. (senjora, ba gana un euro pero ba perde henter un clientela)

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Rivierenbuurt Tweedehands Hal. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Rivierenbuurt Tweedehands Hal. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Rivierenbuurt Tweedehands Hal. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Rivierenbuurt Tweedehands Hal. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Want ik vindt de prijzen te hoog voor dingen die je gratis krijg en als je minderbedeelden wil helpen dan maak je ze niet zo duur

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter