Kringloopwinkel Stichting Ruilwinkel Eygelshoven

Ontdek duurzaam winkelen bij Stichting Ruilwinkel Eygelshoven voor kleding, meubels en meer. Geliefd in Limburg met hoge klanttevredenheid.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-16:00
Dinsdag12:00-16:00
Woensdag12:00-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vandaag voor de eerste keer langs geweest. Fijne uitleg gehad en ze hebben allemaal leuke spulletjes. Personeel ook zeer behulpzaam en leuk.”

Nikky Maes

“Leuke spullen en goed geslaagd.fijne uitleg over gang van zaken”

maurice maes

“Leuke winkel met goed concept”

Samuel de Graaf

Meer reviews lezen…

Stichting Ruilwinkel Eygelshoven: Duurzaam Winkelen in Eygelshoven

Ruilwinkel Eygelshoven is een populaire plek voor duurzaam winkelen in Eygelshoven, een stad in Limburg. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren is deze kringloopwinkel geliefd bij de lokale gemeenschap.

Wat kun je meenemen naar de ruilwinkel?

Bij Ruilwinkel Eygelshoven kun je verschillende soorten goederen inleveren. Denk hierbij aan kleding, maar ook aan andere bruikbare spullen zoals boeken, meubels en huishoudelijke artikelen. Door deze goederen een nieuw leven te geven, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Breng dus gerust je oude spullen naar Ruilwinkel Eygelshoven en geef ze een tweede kans.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan de ruilwinkel?

Bij een bezoek aan de ruilwinkel is het belangrijk om te letten op de openingstijden. Ruilwinkel Eygelshoven is geopend op maandag, dinsdag en woensdag, van 12:00 tot 16:00 uur. Houd er rekening mee dat de winkel op andere dagen en in het weekend gesloten is. Daarnaast is het goed om te weten dat Ruilwinkel Eygelshoven rolstoeltoegankelijk is, zodat iedereen er gemakkelijk terecht kan.

Hoe werkt de ruilwinkel?

Bij Ruilwinkel Eygelshoven kun je spullen inleveren en ruilen tegen andere items die je graag wilt hebben. Je ontvangt punten voor de spullen die je inlevert en deze punten kun je vervolgens gebruiken om andere items te krijgen bij de ruilwinkel. Op deze manier kun je op een leuke en duurzame manier nieuwe spullen bemachtigen, zonder dat het je veel kost.

Naast het ruilen van spullen biedt Ruilwinkel Eygelshoven ook andere diensten en faciliteiten aan. Zo is er de mogelijkheid om goederen in te nemen. Heb je overtollige spullen waar je vanaf wilt? Dan kun je deze aanbieden bij de winkel. Op die manier kunnen andere mensen er nog plezier van hebben.

Voor meer informatie over Ruilwinkel Eygelshoven, kun je terecht op hun Facebook-pagina. Hier vind je regelmatig updates over nieuwe items in de winkel en speciale evenementen.

Ben je op zoek naar andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Limburg? Op https://www.kringloop-info.nl vind je een compleet overzicht van alle winkels in de provincie.

Kortom, Stichting Ruilwinkel Eygelshoven biedt een fantastische mogelijkheid om duurzaam te winkelen en op een leuke manier nieuwe items te krijgen. Bezoek deze kringloopwinkel en ontdek de schatten die hier te vinden zijn.

6 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Ruilwinkel Eygelshoven”

 1. ★★★★☆

  Mooie ruilwinkel, mooie selectie, vriendelijke medewerkers. Ligt goed bereikbaar in het centrum van Eygelshoven (Bushalte: Centrum).

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Vandaag voor de eerste keer langs geweest. Fijne uitleg gehad en ze hebben allemaal leuke spulletjes. Personeel ook zeer behulpzaam en leuk.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  De leiding van deze ruilwinkel is zeer respectloos naar vrijwilligers in opleiding.Als hij iemand niet mag,wordt je met een grote onzin reden weggestuurd en meneer communiceert zeer slecht,naar zijn mensen toe.Kortom,deze ruilwinkel is een winkel die zeer respectloos is en waar je beter niet kan komen.Mensen ik zou zeggen,ga naar een andere ruilwinkel toe,waar ze respect voor hun personeel,al dan niet in opleiding,hebben.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter