Kringloopwinkel Prottewille Dienstverlening

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Prottewille Dienstverlening, dé kringloopwinkel in Aldeboarn voor kleding, meubels en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag15:00-21:00
Dinsdag15:00-21:00
Woensdag15:00-21:00
Donderdag15:00-21:00
Vrijdag15:00-21:00
Zaterdag15:00-21:00
Zondag15:00-18:00

Aanbod

Socialmedia

Prottewille Dienstverlening: De Kringloopwinkel in Aldeboarn

Prottewille Dienstverlening is een kringloopwinkel gevestigd in Aldeboarn, Nederland. Deze gezellige winkel biedt een breed scala aan tweedehands items, variërend van kleding en meubels tot boeken en elektronica. Het is de perfecte plek om op zoek te gaan naar unieke schatten en tegelijkertijd het milieu een handje te helpen door te recyclen. Bij Prottewille Dienstverlening vind je altijd wel iets interessants!

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Prottewille Dienstverlening kun je verschillende spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding die je niet meer draagt, meubels die je wilt vervangen, boeken die je hebt uitgelezen of elektronica die je niet meer gebruikt. Het is belangrijk dat de items die je wilt doneren in goede staat verkeren. Op deze manier kunnen ze door iemand anders nog volop worden gebruikt en geniet iedereen van jouw bijdrage aan duurzaamheid.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van een kringloopwinkel zoals Prottewille Dienstverlening, is het belangrijk om oplettend te zijn. Hoewel je geweldige koopjes kunt vinden, is het ook belangrijk om de staat van de items te controleren voordat je ze aanschaft. Let op eventuele beschadigingen, vlekken of ontbrekende onderdelen. Op deze manier voorkom je teleurstellingen en zorg je ervoor dat je tevreden naar huis gaat met je aankopen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Prottewille Dienstverlening kun je tijdens de openingstijden terecht om rond te neuzen in het assortiment. De winkel is geopend van maandag tot en met zondag van 15:00 tot 21:00 uur, met uitzondering van zondag, wanneer de winkel sluit om 18:00 uur^1^. Bij aankomst zul je merken dat er een rolstoelvriendelijke parkeerplaats beschikbaar is. Dit zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel^1^.

Prottewille Dienstverlening biedt ook enkele unieke programma’s en diensten aan. Zo hebben ze regelmatig speciale kortingsacties, waarbij je nog voordeliger kunt winkelen. Daarnaast organiseren ze workshops en evenementen om mensen te enthousiasmeren voor duurzaamheid en het belang van tweedehands winkelen. Volg daarom hun Facebook-pagina ^2^ om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en evenementen!

Bezoek Prottewille Dienstverlening in Aldeboarn en ontdek de vele schatten die hier op je wachten. Help het milieu door te recyclen en geniet van de voldoening van het vinden van unieke items. Het is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor de planeet!

Laat hieronder een review achter