Kringloopwinkel De Ynbring in Aldeboarn

Ontdek duurzame schatten bij De Ynbring kringloopwinkel in Aldeboarn – Boeken, meubels, kleding en meer met een hartelijke service.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:30
Dinsdag13:00-16:30
Woensdag13:00-16:30
Donderdag13:00-16:30
Vrijdag13:00-16:30
Zaterdag13:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Perfect mooie en keurig ingerichte winkel.en leuk personeel.”

Bauke Haarsma

“Lief klein kringloop in voormalige slagerij!”

Rockandroel65

“Heel vriendelijk en zeer nette prijsjes”

Albert-Jan Kloosterman

Meer reviews lezen…

De Ynbring: Jouw Duurzame Kringloopwinkel in Aldeboarn

De Ynbring is een kleinschalige kringloopwinkel in het hart van Aldeboarn, Friesland. Deze gezellige winkel wordt gerund door toegewijde vrijwilligers die met veel liefde en inzet werken. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren weet je dat je hier kwalitatieve producten kunt vinden.

Wat Kun je Brengen bij De Ynbring?

Bij De Ynbring kun je verschillende spullen inleveren die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het brengen van spullen naar De Ynbring is niet alleen een mooie manier om bij te dragen aan een duurzame samenleving, maar ook een manier om een positieve impact te maken op goede doelen.

Waar Moet je op Letten bij De Ynbring?

Bij het bezoeken van De Ynbring is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de producten die je wilt kopen. Hoewel de vrijwilligers hun best doen om alleen kwalitatieve items in de winkel te plaatsen, is het altijd goed om de artikelen zorgvuldig te inspecteren voordat je tot aankoop overgaat. Soms kunnen er kleine gebreken zijn die je zelf kunt repareren, maar het is belangrijk om te controleren of het product nog steeds functioneel en van goede kwaliteit is.

Hoe Werkt De Ynbring?

Bij De Ynbring kun je op je gemak rondkijken en speuren naar tweedehands schatten. Je vindt er een breed assortiment aan producten, zoals boeken, meubels, kleding, en nog veel meer. De prijzen zijn zeer redelijk en er zijn regelmatig unieke programma’s en kortingen beschikbaar. Zo heeft De Ynbring bijvoorbeeld een online prijsopgave service en bieden ze services op bedrijfslocatie aan. Je kunt dus niet alleen in de winkel shoppen, maar ook online of zelfs op locatie.

Extra Diensten en Faciliteiten

Naast het diverse assortiment biedt De Ynbring ook extra faciliteiten en diensten voor de shoppers. Zo is er een koffiehoek waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen. Daarnaast is er een parkeerplaats beschikbaar, zodat je gemakkelijk kunt parkeren vlakbij de winkel. Helaas zijn er geen OV-opties beschikbaar en is er geen bezorgservice. Ook is er geen eetgelegenheid en ophaalservice beschikbaar.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over De Ynbring en duurzaam tweedehands winkelen? Volg deze kringloopwinkel dan op Facebook en mis geen enkele update!

Bezoek De Ynbring in Aldeboarn en ontdek de schatten die op jou wachten in deze gezellige kringloopwinkel. Samen kunnen we bijdragen aan duurzaamheid en goede doelen, terwijl we genieten van unieke vondsten en prachtige tweedehands producten.

9 gedachten over “Kringloopwinkel De Ynbring in Aldeboarn”

  1. ★★★★☆

    Eigenlijk meer een 3.5. Niets mis met de kringloop an sich, maar heel beperkt aanbod qua variatie. Wat er staat is wel enorm netjes. 1 enorm vriendelijke dame en 1 chagrijnige dame runnen de boel. Desondanks deze punten toch nog wat weten te vinden! Aanrader als je in de buurt bent, maar omrijden is niet nodig.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter