Kringloopwinkel popup store HL in Hoogerheide

Ontdek duurzame schatten in Popup Store HL te Hoogerheide; van kleding tot meubels, voor iedereen in de LGBTQ+ gemeenschap.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag12:00-17:00
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Nice thrift store, nice staff and reasonable prices. Compared to my previous visit, it is much neater and more clearly arranged. Definitely come back for a good book.”

o 28

“Hele leuke kringloop en leuke vrijwilligers die daar werken. Jammer dat jullie tijdelijk dicht gaan.”

Susanne van Bijnen

“Hele fijne kringloopwinkel!”

Elly de Brouwer-van de Sande

Meer reviews lezen…

Ontdek de Unieke Wereld van Popup Store HL in Hoogerheide

Ben je op zoek naar een plek waar je tweedehands artikelen kunt kopen, een avontuur kunt beleven in duurzaam winkelen en waar je warm welkom wordt geheten als onderdeel van de LGBTQ+ gemeenschap? Dan is Popup Store HL, een kringloopwinkel in Hoogerheide, de perfecte plek voor jou. Deze unieke winkel, gelegen aan de Raadhuisstraat 130C, biedt een breed assortiment aan tweedehands items en is bekend om zijn vriendelijke en gastvrije sfeer.

Wat kun je brengen naar Popup Store HL?

Popup Store HL staat altijd open voor het ontvangen van tweedehands artikelen. Als je dus spullen hebt waar je geen gebruik meer van maakt, maar die nog wel in goede staat verkeren, kun je ze met een gerust hart meenemen naar de winkel. Denk bijvoorbeeld aan kleding, meubels, boeken, speelgoed en kleine huishoudelijke apparaten. Door je spullen naar Popup Store HL te brengen, draag je bij aan duurzaamheid en help je anderen aan leuke en betaalbare items.

Waar moet je op letten bij Popup Store HL?

Bij Popup Store HL vind je een schat aan tweedehands items, maar het is belangrijk om op bepaalde details te letten tijdens het winkelen. Controleer altijd de kwaliteit van de items die je wilt kopen en let op eventuele gebreken of beschadigingen. De medewerkers van de winkel helpen je graag bij het beantwoorden van vragen en het vinden van specifieke items. Wees ook op de hoogte van de openingstijden van de winkel, die momenteel beperkt zijn tot vrijdag en zaterdag.

Hoe werkt Popup Store HL?

Popup Store HL is een kringloopwinkel die tweedehands artikelen inkoopt. Ze bieden daarnaast een aantal unieke programma’s en services. Zo hebben ze een inzamelprogramma voor aluminium blikjes om recycling te stimuleren. De winkel accepteert betalingen met betaalpassen, zodat je gemakkelijk kunt afrekenen. Daarnaast is de ingang van de winkel rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen van harte welkom is.

Popup Store HL staat bekend om haar gastvrijheid en LGBTQ+-vriendelijke sfeer. De winkel heeft een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, wat aangeeft dat klanten tevreden zijn met hun ervaring. Wil je meer weten over Popup Store HL of contact met hen opnemen? Bekijk dan hun Facebook-pagina en ontdek andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Brabant.

Begin jouw duurzame winkelavontuur vandaag nog en breng een bezoek aan Popup Store HL in Hoogerheide. Ontdek de schatten die deze unieke kringloopwinkel te bieden heeft en geniet van een vriendelijke en gastvrije winkelervaring.

4 gedachten over “Kringloopwinkel popup store HL in Hoogerheide”

  1. ★★★★★

    Nice thrift store, nice staff and reasonable prices. Compared to my previous visit, it is much neater and more clearly arranged. Definitely come back for a good book.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel popup store HL. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter