Kringloopwinkel Popke in Groningen

Ontdek duurzame kinderkleding, positiemode, baby-uitzet en speelgoed bij Popke in Groningen. Hoogwaardig, betaalbaar en vriendelijk beoordeeld.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-13:00
Dinsdag10:00-13:00
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-13:00
Vrijdag09:00-13:00
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Schitterende plek als je op zoek bent naar tweedehands kleding voor je kinderen. Alles wordt heel goed weergegeven, gescheiden door de grootte en met zeer betaalbare prijzen. Het enige nadeel is dat de plaats een beetje krap (lees gezellig) is en wat extra ruimte kan gebruiken voor alle donaties!”

Bartłomiej Tomaszewski

“9 van de 10 keer slaag je hier in wat je zoekt. De tiende keer loop je gewoon naar buiten met iets anders leuks waar je niet naar op zoek was! Realistische prijzen voor goede kwaliteit tweedehands, goed uitgezochte kinderkleding!”

Saar Oostveen

“Ze hebben veel gebruikte kleding voor baby’s en jonge kinderen, maar veel daarvan worden veel te veel gebruikt, dus het is het niet waard om zelfs maar een paar dollar te betalen, tenzij je echt krap bij kas zit.”

Iva Kostadinova

Meer reviews lezen…

Popke: Dé Kinderspeciaalzaak in Groningen

Popke is dé winkel voor tweedehands positiemode, kinderkleding tot en met maat 116, baby-uitzet en speelgoed. Gevestigd in het bruisende Groningen, biedt Popke een duurzaam alternatief voor ouders die op zoek zijn naar kwaliteitskleding en -spullen voor hun kinderen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, is deze kringloopwinkel een populaire keuze onder ouders in de regio.

Wat kan je brengen naar Popke?

Bij Popke kan je terecht met positiekleding, kinderkleding tot en met maat 116, baby-uitzet en speelgoed. Of je nu kledingstukken hebt die niet meer passen of speelgoed dat niet meer gebruikt wordt, Popke biedt een geweldige mogelijkheid om deze items een nieuw leven te geven en tegelijkertijd anderen te helpen. Breng je spullen naar de winkel en draag bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij Popke?

Het is belangrijk om altijd op zoek te gaan naar koopjes bij Popke. Deze kringloopwinkel staat bekend om zijn betaalbare prijzen, waarvan veel klanten enthousiast worden. Het is vooral de moeite waard om de kinderkledingsectie goed in de gaten te houden, aangezien hier regelmatig unieke items te vinden zijn voor een fractie van de prijs. Met de mogelijkheid om kwalitatieve kleding en speelgoed te scoren, zal een bezoek aan Popke zeker de moeite waard zijn.

Hoe werkt Popke?

Popke heeft ruime openingstijden om klanten tegemoet te komen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag is Popke open van 10:00-13:00 uur. Op vrijdag kan je al vanaf 9:00 uur terecht. Raadpleeg de website voor de meest recente openingstijden.

Om up-to-date te blijven met de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Popke, is het raadzaam om de kinderwinkel te volgen op Facebook. Via dit sociale media kanaal kan je alle updates en informatie over duurzaam winkelen in de gaten houden.

Naast social media, biedt Popke ook unieke programma’s en kortingen aan. Houd de website in de gaten voor actuele acties of informeer direct bij de winkel. Popke staat klaar om je te helpen bij het vinden van geweldige deals en duurzame spullen.

Dus, als je op zoek bent naar kwalitatieve en betaalbare kleding en speelgoed voor je kinderen, ga dan naar Popke in Groningen. Deze kinderspeciaalzaak heeft alles wat je nodig hebt, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

78 gedachten over “Kringloopwinkel Popke in Groningen”

 1. ★★★★★

  Ik kom best wel even eens buurten bij popke om even bij te praten met de eigenaresse die ik personelijk goed ken van een vakantie ik vind het knap hoe anne joke er een mooie zaak heeft gemaakt

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Popke. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Handige winkel om spullen in te brengen/kopen. Wel jammer dat als je een inbreng afspraak wil maken. Je dit in de winkel met qr code moet doen. En deze qr niet te vinden is op internet

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Mijn dochtertje noemt het het kleine winkeltje. Terwijl zij speelt, kan ik rondkijken. Kom er altijd wel met iets leuks vandaan!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Altijd heerlijk om lekker even rond te kijken en ik kom nooit met lege handen buiten. Redelijke prijzen en leuk dat er ook speelgoed en boeken te krijgen zijn.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Popke. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Popke. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Helaas een negatieve ervaring voor mij! Een groen wollen jasje gekocht en nu scheurt het wol. Achteraf is dit op de foto bij de verkoop al te zien. In de spelregels staat dat het niet stuk of beschadigd mag zijn. Verkopende partij geeft aan dat ik voor het bedrag nieuwe kleding mag uitzoeken, hier heb ik geen nieuw wol jasje mee. Het jasje was bij Popke geprijsd voor 40 euro en als ik een nieuwe zou kopen kost me dit 47 euro. Enigszins wordt ik verplicht gesteld om wel voor het restante bedrag bij Popke te besteden. Al met al voel ik me belazerd en ben teleurgesteld!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Popke. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter