Kringloopwinkel Wijkbedrijf Het Groenhuis

Ontdek unieke vondsten bij Het Groenhuis: kwaliteitsvolle kringloopvondsten – kleding, meubels, boeken en meer in Groningen. Gewaardeerd met hoge recensies.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Het gaat hier om een wijkbedrijf voor Kringloop, reparatie, buurtconcierge en meer in de Korrwegwijk en de Hoogte (Groningen). Heb er zelf mijn kapotte combi-mag en ingeleverd (ipv gelijk te dumpen)!en zowaar hij kon eenvoudig en gratis worden gerepareerd. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen en ‘Groen’ staat centraal.”

Frank

“Leuke kleine knuse kringloop winkel. Ik wist gisteren niet dat dit er ook was in Groningen. Morgen neem ik een goede vriend mee daar naar toe. Die woont er 5 minuten vandaan is er ook nog nooit geweest.”

john boswinkel

“Leuke kleine kringloop winkel het personeel is heel aardig altijd in voor een sociale talk een echte aanrader”

Geertje Feikens

Meer reviews lezen…

Wijkbedrijf Het Groenhuis: Dé Kringloopwinkel in Groningen

Ben je op zoek naar een unieke kringloopwinkel in Groningen? Zoek dan niet verder! Wijkbedrijf Het Groenhuis is dé plek waar je moet zijn. Deze kringloopwinkel is gevestigd aan de Madoerastraat 20, 9715 HG in Groningen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.9/5 sterren, staat Het Groenhuis bekend om zijn kwaliteit en service.

Wat kun je brengen naar Het Groenhuis?

Bij Het Groenhuis zijn ze altijd op zoek naar mooie tweedehands spullen. Heb je nog kleding, meubels, boeken, of andere items die je niet meer gebruikt maar nog wel in goede staat zijn? Breng ze dan gerust naar deze kringloopwinkel. Ze nemen graag alles in ontvangst, zolang het schoon en heel is. Het geld dat ze verdienen met de verkoop wordt geïnvesteerd in sociale projecten in de buurt. Zo draag je ook nog eens bij aan een betere samenleving!

Waar moet je op letten bij het bezoeken van Het Groenhuis?

Als je Het Groenhuis bezoekt, let dan op de openingstijden. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Houd er rekening mee dat de winkel op zaterdag en zondag gesloten is. Dit geeft het personeel de tijd om de winkel op te ruimen en nieuwe items te sorteren. Wees er op tijd bij, want het zou jammer zijn als je voor een gesloten deur staat.

Hoe werkt Het Groenhuis?

Het concept van Het Groenhuis is eenvoudig. Ze ontvangen spullen van mensen zoals jij en ik, selecteren de beste en verkopen ze tegen scherpe prijzen in hun winkel. Het geld dat ze verdienen wordt gebruikt om de buurt te ondersteunen met unieke programma’s en diensten. Het Groenhuis biedt bijvoorbeeld een buurtconciërge service aan, die zorgt voor een schone en veilige omgeving in Groningen. Daarnaast organiseren ze regelmatig kortingsacties, zodat je nog voordeliger kunt shoppen.

Volg Het Groenhuis op sociale media

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen van Het Groenhuis? Volg ze dan op sociale media! Ze zijn te vinden op Facebook en Instagram. Hier delen ze regelmatig leuke foto’s en verhalen van nieuwe items in de winkel.

Wil je meer informatie over Het Groenhuis, bezoek dan hun website. Hier vind je ook een handige routebeschrijving en de actuele openingstijden.

Kortom, Wijkbedrijf Het Groenhuis is dé kringloopwinkel waar je moet zijn in Groningen. Breng je spullen langs, geniet van de scherpe prijzen en draag bij aan een betere buurt!

10 gedachten over “Kringloopwinkel Wijkbedrijf Het Groenhuis”

 1. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Wijkbedrijf Het Groenhuis. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Het gaat hier om een wijkbedrijf voor Kringloop, reparatie, buurtconcierge en meer in de Korrwegwijk en de Hoogte (Groningen). Heb er zelf mijn kapotte combi-mag en ingeleverd (ipv gelijk te dumpen)!en zowaar hij kon eenvoudig en gratis worden gerepareerd. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen en Groen staat centraal.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Nice little thrift store. I didnt know yesterday that this was also there in Groningen. Im taking a good friend there tomorrow. He lives 5 minutes away and has never been there.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij Wijkbedrijf Het Groenhuis. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter