Kringloop Doorn

Ontdek duurzame schatten in Doorn: meubels, kleding, boeken en meer bij Kringloop Doorn – uw lokale, eco-vriendelijke winkelervaring.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag13:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vriendelijk personeel. Mooie winkel. Wel: bijzonder duur voor een kringloopwinkel. In Almere bijv is kennelijk totaal ander beleid dan Utrechtse Heuvelrug kringloopwinkels. Daar is de prijs 1/3 van hier. Kringloop Doorn is door de hoge prijzen niet toegankelijk voor de mensen met een krappe beurs en minima. Filiaal in Doorn specifiek erg duur. Maar goed, het zijn wel chiquere spullen dan in en gemiddelde kringloop. Dat is misschien te snel gekocht door handelaren/opkopers als je het te laag prijst, dan heeft ook niemand er wat aan. Ik mij daar iets bij voorstellen. Wel jammer. het schiet zijn doel wat voorbij zo lijkt mij. Wil je goedkope kleding, ga naar 1 eurowinkel Driebergen voor kleding, van de kerk.”

Sanna Jansen

“Vriendelijke mensen, ze nemen alles wat heel is aan en hebben daarmee, samen de andere kringloopwinkels in de omgeving, een mooi aanbod, dat ook nog eens gezellig en overzichtelijk is uitgestald. Het is maar wat je verwacht en het is ook fijn als duurdere spullen een tweede leven kunnen krijgen.”

Arjan Hendriks

“Verzorgde kringloop. Typisch Doorn was het witte Wedgwood servies. Twee gloednieuwe leesboeken en een nieuwe dvd gekocht. Aardige vrolijke mensen.”

Gilbert La Fors

Meer reviews lezen…

Kringloop Doorn: Duurzaam Winkelen in Doorn, Utrecht

Kringloop Doorn, gelegen in het pittoreske dorpje Doorn, is een van de meest geliefde kringloopwinkels in de regio Utrecht. Met een gemiddelde beoordeling van 3.4/5 sterren, biedt deze winkel een breed scala aan tweedehands artikelen en unieke vondsten. Ben je nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten bij Kringloop Doorn? Lees dan snel verder!

Wat kan je brengen naar Kringloop Doorn?

Een van de meest gestelde vragen over kringloopwinkels is wat je kunt doneren. Bij Kringloop Doorn kan je terecht met verschillende items, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding en nog veel meer. Door je spullen te doneren aan de kringloop draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je je items een tweede leven. Bovendien biedt Kringloop Doorn een gemakkelijke inname service, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vervoer van je donaties.

Wat moet je weten voordat je naar Kringloop Doorn gaat?

Bij een bezoek aan een kringloopwinkel is het belangrijk om te weten waar je naar moet uitkijken. Hoewel Kringloop Doorn een breed scala aan kwaliteitsartikelen biedt, is het raadzaam om grondig te controleren op eventuele gebreken of beschadigingen voordat je iets koopt. Neem ook de tijd om de prijs te vergelijken, zoals vaak wordt vermeld in reviews. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je waar krijgt voor je geld.

Hoe werkt het bij Kringloop Doorn?

Kringloop Doorn hanteert openingstijden van woensdag tot en met zaterdag, van 13:00 tot 17:00. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een rolstoelvriendelijke omgeving. Bezoekers worden aangemoedigd om rustig door de winkel te struinen en te genieten van het unieke aanbod. Naast het reguliere winkelbezoek biedt Kringloop Doorn ook services zoals een bezorgsysteem en een goederen inname service. Deze extra diensten maken het nog gemakkelijker om je tweedehands aankopen naar huis te brengen.

Unieke programma’s en kortingen bij Kringloop Doorn

Naast het reguliere aanbod heeft Kringloop Doorn ook enkele unieke programma’s en kortingen voor hun klanten. Zo organiseren ze regelmatig speciale verkoopacties, waarbij je tegen aantrekkelijke prijzen kunt winkelen. Daarnaast bieden ze ook een ophaalservice voor grote meubelstukken, waardoor je gemakkelijk van je oude spullen af kunt komen zonder gedoe.

Volg Kringloop Doorn op social media

Ben je benieuwd naar de laatste nieuwtjes en updates van Kringloop Doorn? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en Instagram. Op deze manier blijf je op de hoogte van alle nieuwe items die binnenkomen en mis je geen enkele kans om duurzaam te winkelen.

Kortom, Kringloop Doorn is een paradijs voor liefhebbers van tweedehands schatten. Met een breed scala aan items en unieke diensten, zoals bezorging en inname service, is dit de ideale plek om duurzaam te winkelen in Doorn, Utrecht. Bezoek deze kringloopwinkel en ontdek de verborgen pareltjes die op je wachten!

25 gedachten over “Kringloop Doorn”

 1. ★★★★☆

  Dit heeft niks meer met kringloop te maken. Hier verkopen ze Kitsch en Curiosa voor gigantische prijzen.. Als je van kringlopen houdt heb je hier helemaal niets te zoeken!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Vriendelijke mensen, ze nemen alles wat heel is aan en hebben daarmee, samen de andere kringloopwinkels in de omgeving, een mooi aanbod, dat ook nog eens gezellig en overzichtelijk is uitgestald. Het is maar wat je verwacht en het is ook fijn als duurdere spullen een tweede leven kunnen krijgen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Doorn. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Verzorgde kringloop. Typisch Doorn was het witte Wedgwood servies. Twee gloednieuwe leesboeken en een nieuwe dvd gekocht. Aardige vrolijke mensen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een telleurstelling… ik dacht: gaaf een kringloop in het dorp…maar het moet een :antiek shop-light voorstellen. Weinig variatie in aanbod en veelal voor een te hoge prijs… pas toch weer eens gaan kijken…vond ik een leuk een tshirt voor 6,50!!!… de mouw was kapot en er ging niets van de prijs af….erg flauw…

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Nog steeds wordt de klant niet gezien in deze winkel. Er wordt niet gegroet of erop gelet of je iets wilt afrekenen. Er is vooral veel belangstelling voor elkaar: veel gelach, luidruchtige gesprekken in het bijzijn van de klanten. De prijzen zijn schrikbarend hoog. Antiekwinkelprijzen. Alleen geen antiekkwaliteit.Jammer.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Vriendelijk personeel. Mooie winkel. Wel: bijzonder duur voor een kringloopwinkel. In Almere bijv is kennelijk totaal ander beleid dan Utrechtse Heuvelrug kringloopwinkels. Daar is de prijs 1/3 van hier. Kringloop Doorn is door de hoge prijzen niet toegankelijk voor de mensen met een krappe beurs en minima. Filiaal in Doorn specifiek erg duur. Maar goed, het zijn wel chiquere spullen dan in en gemiddelde kringloop. Dat is misschien te snel gekocht door handelaren/opkopers als je het te laag prijst, dan heeft ook niemand er wat aan. Ik mij daar iets bij voorstellen. Wel jammer. het schiet zijn doel wat voorbij zo lijkt mij. Wil je goedkope kleding, ga naar 1 eurowinkel Driebergen voor kleding, van de kerk.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter