Kringloopwinkel Oud & nieuw in Wenum-Wiesel

Ontdek duurzame schatten bij Oud & Nieuw Apeldoorn – jouw bestemming voor unieke tweedehands kleding, meubels, elektronica en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Gezellige sfeer en vriendelijk personeel. Je kan er mooie dingen kopen voor weinig. De moeite waard te bezoeken. Elke week hebben ze nieuwe aanvoer dus wisselende producten waardoor je niet gauw uitgekeken raakt!”

Christa Van Zuuk

“Geweldige spullen, zeer divers en…. gezellig.”

André Heijboer

Meer reviews lezen…

Oud & Nieuw: Dé Kringloopwinkel in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel waar je oude spullen een nieuw leven kunt geven? Zoek dan niet verder! Oud & Nieuw is dé kringloopwinkel in Apeldoorn waar je terecht kunt met al je tweedehands items. Bij Oud & Nieuw draait het allemaal om duurzaamheid, hergebruik en natuurlijk een gezellige winkelervaring.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Oud & Nieuw kun je allerlei spullen brengen die je niet meer gebruikt. Denk hierbij aan kleding, meubels, elektronica, boeken en nog veel meer. Zolang de spullen nog in goede staat zijn, zijn ze welkom bij de kringloopwinkel. Breng je oude spullen naar Oud & Nieuw en geef ze een tweede kans!

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de tweedehands producten te letten. Oud & Nieuw zorgt er echter voor dat alle spullen die in de winkel worden verkocht van goede kwaliteit zijn. Daarnaast bieden ze ook een uitgebreide garantie op elektronica, zodat je met een gerust hart je aankopen kunt doen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Oud & Nieuw heeft een unieke werkwijze die ervoor zorgt dat jij als klant altijd de beste deals krijgt. Bij binnenkomst ontvang je een persoonlijke kortingskaart, waarmee je direct kunt profiteren van diverse kortingen. Daarnaast heeft Oud & Nieuw ook een spaarprogramma, waarbij je punten kunt verdienen voor elke aankoop. Deze punten kun je vervolgens inwisselen voor leuke extraatjes.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Oud & Nieuw biedt meer dan alleen tweedehands spullen. Ze hebben ook een speciaal programma voor adreswijzigingen, waarbij je je adres gemakkelijk kunt laten veranderen. Daarnaast hebben ze een uitgebreide collectie documenten en papieren beschikbaar, voor al je belangrijke administratieve behoeften.

Wil je meer weten over Oud & Nieuw? Bezoek hun Facebook pagina en blijf op de hoogte van de nieuwste aanwinsten en aanbiedingen. Voor meer informatie over de winkel en openingstijden kun je terecht op de website van Kringloop Gelderland.

Niet alleen draag je bij aan duurzaamheid door te winkelen bij Oud & Nieuw, je zult ook versteld staan van de schatten die je er kunt vinden. Breng een bezoek aan Oud & Nieuw in Apeldoorn en ervaar zelf de unieke winkelervaring die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

2 gedachten over “Kringloopwinkel Oud & nieuw in Wenum-Wiesel”

  1. ★★★★★

    Gezellige sfeer en vriendelijk personeel. Je kan er mooie dingen kopen voor weinig. De moeite waard te bezoeken. Elke week hebben ze nieuwe aanvoer dus wisselende producten waardoor je niet gauw uitgekeken raakt!

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter