Bram’s Kringloop in Apeldoorn

Ontdek duurzame tweedehands vondsten bij Bram’s Kringloop Apeldoorn – kleding, meubels, elektronica en meer. Uitstekende beoordelingen, Griftstraat 4.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat een fantastische ervaring was het toch om bij deze kringloop op bezoek te komen! Bram is een hartstikke gezellige kerel, een klokkenverzamelaar met ongelovelijk veel kennis en een fantastische verhalenvertellen! Deze kringloop heeft stuk voor stuk prachtvoorwerpen met allemaal een mooi verhaal erachter! Dit is makkelijk een van de beste kringlopers waar ik ooit ben geweest met prachtige verzamelaars producten! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar prachtige curiosa met een fantastisch verhaal!”

Tim Buhrs

“Fantastisch, klein, liefelijk kringloopje. Met een enorm gezellige eigenaar die je over alles wel wat kan vertellen en zeker van een leuk praatje houdt! Een verrassend leuk bezoek en zeker voor herhaling vatbaar! Niet te missen in je (kringloop) tour van Apeldoorn!”

Lux Laarman

“Wat een vriendelijke man Werkt daar Altijd vriendelijk En leuke spulletjes Voor mooie prijsjes Zeker een aanrader”

peter arends

Meer reviews lezen…

Bram’s Kringloop: Dé Duurzame Kringloopwinkel in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een duurzame winkelervaring in Apeldoorn? Maak dan kennis met Bram’s Kringloop, dé kringloopwinkel waar je tweedehands schatten kunt vinden. Met een gemiddelde beoordeling van 4.9/5 sterren ben je hier verzekerd van een geweldige winkelervaring. Bram’s Kringloop is gevestigd aan de Griftstraat 4, 7311 MB Apeldoorn. Lees verder om meer te ontdekken over wat je kunt verwachten bij Bram’s Kringloop.

Wat kun je brengen naar Bram’s Kringloop?

Heb je spullen waar je graag vanaf wilt? Bij Bram’s Kringloop kun je jouw items een tweede leven geven. Breng kleding, meubels, elektronica, boeken en meer naar de winkel, en maak er iemand anders blij mee. Door jouw spullen te doneren, draag je bij aan een beter klimaat en verminder je afval. Bram’s Kringloop geeft graag een nieuw thuis aan jouw pre-loved items.

Wat kun je vinden bij Bram’s Kringloop?

Bij Bram’s Kringloop vind je een breed scala aan tweedehands artikelen. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, speelgoed of keukengerei, je zult zeker iets unieks tegenkomen. Let wel op dat de voorraad regelmatig verandert, dus kom regelmatig langs om nieuwe vondsten te doen. Vergeet niet om de Zero Waste Week in Apeldoorn in je agenda te zetten en bezoek Bram’s Kringloop voor speciale aanbiedingen en een milieuvriendelijke winkelervaring.

Hoe werkt Bram’s Kringloop?

Bij Bram’s Kringloop wordt het proces van kopen en verkopen vereenvoudigd. Je kunt gewoon de winkel bezoeken, je favoriete items uitzoeken en ze tegen betaalbare prijzen kopen. Of gebruik de online marktplaats van Bram’s Kringloop om gemakkelijk tweedehands artikelen te kopen of verkopen. Dit maakt het winkelen bij Bram’s Kringloop nog toegankelijker en handiger.

Unieke Programma’s en Kortingen

Bram’s Kringloop biedt ook verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo kun je deelnemen aan de “Zero Waste Week in Apeldoorn” om duurzaamheid te bevorderen en bewustzijn te creëren. Houd de LinkedIn-pagina van Bram’s Kringloop in de gaten hier en mis geen enkel evenement.

Kortom, als je op zoek bent naar een duurzame winkelervaring in Apeldoorn, is Bram’s Kringloop de plek om naartoe te gaan. Breng je items voor hergebruik, ontdek unieke schatten en draag bij aan een beter klimaat. Bezoek vandaag nog Bram’s Kringloop aan de Griftstraat 4 in Apeldoorn en ervaar zelf de charme van deze kringloopwinkel.

17 gedachten over “Bram’s Kringloop in Apeldoorn”

 1. ★★★★★

  Bram’s Kringloop is geen gewone kringloop. Er staan juweeltjes tussen gewonere gebruiksvoorwerpen, engels porselein, af en toe authentieke Chinese spullen.. Mooie siervoorwerpen. Klokken uit grootmoeders tijd. Alles is gaaf en heel en alles werkt. De eigenaar is geboren in het pand waar hij z’n spulletjes verkoopt en je krijgt een hartelijke ontvangst als je zo eens binnenloopt. Daarbij is de winkel groter dan te zien is vanaf de straatkant. Alleszins een bezoek waard al is het alleen maar om een heerlijk nostalgisch gevoel te krijgen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Kleine kringloop maar heel breed assortiment. Hele aardige eigenaar, heeft ons ook nog een deal gegeven omdat we meerdere dingen kochten. Zeker een aanrader!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Kleine winkel met allerlei spulletjes. Erg vriendelijke eigenaar, die de verkoop als hobby uitvoert en graag een praatje wil maken.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Bram’s . Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Bram’s . Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Bram’s . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Bram’s . Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Bram’s . Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Bram’s . Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Fantastisch, klein, liefelijk kringloopje. Met een enorm gezellige eigenaar die je over alles wel wat kan vertellen en zeker van een leuk praatje houdt! Een verrassend leuk bezoek en zeker voor herhaling vatbaar! Niet te missen in je (kringloop) tour van Apeldoorn!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Wat een fantastische ervaring was het toch om bij deze kringloop op bezoek te komen! Bram is een hartstikke gezellige kerel, een klokkenverzamelaar met ongelovelijk veel kennis en een fantastische verhalenvertellen! Deze kringloop heeft stuk voor stuk prachtvoorwerpen met allemaal een mooi verhaal erachter! Dit is makkelijk een van de beste kringlopers waar ik ooit ben geweest met prachtige verzamelaars producten! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar prachtige curiosa met een fantastisch verhaal!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter