Kringloopcentrum Stilema in Vaassen

Ontdek duurzame schatten in Kringloopcentrum Stilema Vaassen – meubels, kleding, speelgoed en meer. Beleef de vreugde van hergebruik!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-14:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooie spullen en overzichtelijk. Heb mijn mening van vorig jaar bijgesteld. Koffiecorner is verplaatst en anders van opzet en aan de kassa staan nu andere mensen die een gezellige sfeer uitstralen (i.p.v. het zakelijke van voorheen). Misschien nog een puntje om tot vijf sterren te komen: de prijs van de kleding is wat aan de hoge kant, zou fijn zijn als die wat zou zakken.”

Gea van Bentem

“Ik kom er graag, kan er altijd wel wat vinden. Alleen de prijzen rijzen echt de pan uit de laatste tijd met sommige items. Ze zoeken het denk ik op internet op en als er via Etsy een item op staat is dit vaak vele malen hoger dan de daadwerkelijke waarde. Dit maakt het jammer en vaak niet meer de moeite waard. Verder leuke winkel en aardig personeel.”

Mischa de Vos

“Wij zijn liefhebbers van kringloopwinkels en zijn blij verrast door het bezoek aan deze. Supervriendelijk personeel, goede kwaliteit spullen en nog betere prijzen. Leuke dingen gescoord voor weinig. Precies hoe een kringloop zou moeten zijn!”

Milou de Weert

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Kringloopcentrum Stilema in Vaassen

Kringloopcentrum Stilema is een bekende kringloopwinkel in Vaassen, gelegen aan de Aalbosweg 41. Met openingstijden van maandag tot en met zaterdag, is deze winkel de perfecte plek voor duurzaam winkelen. Het assortiment van Kringloopcentrum Stilema is divers en biedt voor ieder wat wils. Van boeken tot speelgoed, van meubels tot kleding, je vindt het allemaal bij deze gezellige kringloopwinkel.

Wat kan je bij Kringloopcentrum Stilema brengen?

Bij Kringloopcentrum Stilema kan je diverse items inleveren en een tweede leven geven. Denk aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je anderen aan betaalbare tweedehands items.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloopcentrum Stilema?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de items te letten. Controleer of alles nog naar behoren functioneert en of er geen beschadigingen zijn. Daarnaast is het handig om te weten dat Kringloopcentrum Stilema diverse diensten en faciliteiten aanbiedt, zoals een bezorgservice en een ophaalservice. Hierdoor wordt het gemakkelijker om je gekochte items thuis te krijgen. Ook beschikt de winkel over een parkeerplaats en een rolstoeltoegankelijke ingang, wat het winkelen voor iedereen mogelijk maakt.

Unieke programma’s en kortingen

Kringloopcentrum Stilema biedt verschillende unieke programma’s en kortingen aan. Zo organiseren ze regelmatig leuke evenementen en acties, waarbij je kunt profiteren van scherpe prijzen en bijzondere aanbiedingen. Volg daarom hun Facebook-pagina voor de laatste updates en nieuwtjes: Facebook – Stilema Kringloop Vaassen

Bezoek Kringloopcentrum Stilema

Ben je geïnteresseerd in duurzaam winkelen en wil je een bezoek brengen aan Kringloopcentrum Stilema? De winkel is gevestigd aan de Aalbosweg 41 in Vaassen. Check de website van Kringloopcentrum Stilema voor de exacte openingstijden. Kom langs en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Help het milieu, bespaar geld en geniet van een unieke winkelervaring bij Kringloopcentrum Stilema in Vaassen, dé kringloopwinkel van Gelderland.

366 gedachten over “Kringloopcentrum Stilema in Vaassen”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel centrum Stilema. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Mooie spullen en overzichtelijk. Heb mijn mening van vorig jaar bijgesteld. Koffiecorner is verplaatst en anders van opzet en aan de kassa staan nu andere mensen die een gezellige sfeer uitstralen (i.p.v. het zakelijke van voorheen). Misschien nog een puntje om tot vijf sterren te komen: de prijs van de kleding is wat aan de hoge kant, zou fijn zijn als die wat zou zakken.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Mooie grote, schone winkel. Sommige kersen zijn er al uit geplukt en naar handelswaarde geprijsd maar even goed nog voldoende leuks te vinden voor weinig :) Daarbij ook nog vriendelijk geholpen. Ik kom hier zeker graag nog eens terug!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Mooi ruim opgezet, schoon, geordend. Medische hulpmiddelen veel te duur. Oude rollators, die vroeger gratis verstrekt zijn door WMO. Betaal je daar minimaal 30 euro voor. Veel is het niet. Dat is jammer. Enige minpunt. Vandaar 3 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Relatief te hoge prijzen voor een kringloopwinkel. Bv kinderstoel IKEA zonder blad, bijna nieuwprijs. Diner borden 4,50. Verder nette overzichtelijke winkel.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan centrum Stilema. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met centrum Stilema. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter