Kringloopwinkel woord en daad in Vaassen

Ontdek duurzame schatten in Woord en Daad Kringloopwinkel Vaassen: meubels, kleding, en meer. Beoordeeld met 4.3 sterren!

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:30-16:30
Donderdag09:30-16:30
Vrijdag09:30-16:30
Zaterdag11:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Keurig ingedeeld, overzichtelijk. Rolstoel toegankelijk, helaas 4 parkeerplaatsen voor de deur en de weg er voor heeft een parkeerverbod. Staat wel duidelijk in de winkel aangegeven niet parkeren buiten de vakken.”

Annet Vos

“The Vaassen thrift store of Woord en Daad is a cosy, neat and well-ordered store with friendly volunteers (m/f) We come there regularly and look around with pleasure. A big compliment to this shop.”

Wouter Verwaal

“Bijzonder mooi ingerichte kringloop met schone spullen en een hele ruime keuze. Plezierig om Daar te snuffelen. Een leuk team om te helpen en allemaal vriendelijk.”

Doubleyou MC

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Woord en Daad in Vaassen: Duurzaam winkelen in Gelderland

Woord en Daad Vaassen is een kringloopwinkel in Vaassen, Gelderland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren biedt deze winkel een geweldige ervaring voor liefhebbers van tweedehands spullen. De kringloopwinkel is gevestigd aan de Jan Mulderstraat 37 en is van woensdag tot en met zaterdag geopend.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Woord en Daad Vaassen kun je verschillende spullen doneren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en nog veel meer. Door je oude spullen te doneren, geef je ze een tweede leven en help je de circulaire economie te stimuleren. Wees echter wel oplettend bij het brengen van spullen, want niet alles kan worden geaccepteerd. Neem voor meer informatie over wat je kunt doneren contact op met de winkel.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Woord en Daad Vaassen is het verstandig om even goed rond te kijken voordat je besluit iets te kopen. Hoewel de winkel een breed assortiment aan tweedehands producten heeft, is het belangrijk om te controleren of de items in goede staat verkeren. Let bij bijvoorbeeld meubels op beschadigingen en zorg ervoor dat elektronische apparaten nog goed werken voordat je ze aanschaft. Zo voorkom je teleurstellingen en haal je het meeste uit je winkelervaring.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Woord en Daad Vaassen heeft een aantal unieke programma’s en diensten die het de moeite waard maken om de winkel te bezoeken. Zo biedt de winkel bezorging aan, waardoor je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast is de ingang rolstoeltoegankelijk, waardoor de winkel voor iedereen toegankelijk is.

Naast het fysieke winkelen heeft Woord en Daad Vaassen ook een online shop op Marktplaats. Hier kun je de leukste tweedehands spullen van W&D vinden en direct online bestellen.

Doe meer met Woord en Daad Vaassen

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle updates, aanbiedingen en evenementen van Woord en Daad Vaassen? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Daarnaast kun je ook meer te weten komen over de andere Woord en Daad vestigingen in Nederland via de website.

47 gedachten over “Kringloopwinkel woord en daad in Vaassen”

 1. ★★★★★

  Mooie winkel. Overzichtelijk( niet te groot) En prima spullen. Uiterst vriendelijke medewerkers(vrijwilligers) redelijke prijzen en de opbrengst gaat naar de allerarmsten. Geweldig

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met woord en daad. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij woord en daad. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij woord en daad. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring met woord en daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan woord en daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij woord en daad. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Zeer nette kringloop ….. leuk zomerschoentje gescoord , als nieuw voor het leuke prijsje van 6,95 …. daar laat je ze niet voor liggen….

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel woord en daad. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel woord en daad. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Keurig ingedeeld, overzichtelijk. Rolstoel toegankelijk, helaas 4 parkeerplaatsen voor de deur en de weg er voor heeft een parkeerverbod. Staat wel duidelijk in de winkel aangegeven niet parkeren buiten de vakken.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel woord en daad. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel woord en daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  The Vaassen thrift store from Woord en Daad is a cozy, neat and well-organized store with friendly volunteers (m/f) We come there regularly and enjoy looking around. A big compliment for this store.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Bijzonder mooi ingerichte kringloop met schone spullen en een hele ruime keuze. Plezierig om Daar te snuffelen. Een leuk team om te helpen en allemaal vriendelijk.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter