Kringloopwinkel Opnieuw & Co Leerdam

Ontdek duurzame vondsten in Leerdam bij Opnieuw & Co – kleding, meubels, elektronica, boeken. Jouw kringloopparadijs wacht op je!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Nieuw filiaal van Opnieuw&co in Leerdam(voirmalig kringloop Vijfherenlanden)Mooie en gezellige winkel.Parkeren voor de deur.Grote nieuwe kleding collectie.Twee etages,voor elk wat wils! .Voor liefhebbers van de kringloop..een aanrader!Binnenkort ook een lift aanwezig voor rolstoelgebruikers.”

Anna Teeuwen

“Fijne en overzichtelijke kringloop. Met een groot assortiment. Alles netjes . En leuke prijsjes. En wat ik een groot plus punt vind. Heel fijn en vriendelijk personeel.”

Danielle van Veen

“Mooie kringloop met een ruime keus aan artikelen. Zeer de moeite waard! Vriendelijk personeel en lekkere koffie!”

Diana van Bergen

Meer reviews lezen…

Opnieuw & Co Leerdam: De Duurzame Kringloopwinkel in Leerdam

Opnieuw & Co Leerdam is een bekende kringloopwinkel in Leerdam, een prachtige stad in Zuid-Holland. Met zijn ruime openingstijden en gevarieerd aanbod, is deze winkel een must-visit voor iedereen die op zoek is naar duurzame koopjes. Benieuwd wat je allemaal bij Opnieuw & Co Leerdam kunt brengen en waar je op moet letten tijdens je bezoek? Lees dan snel verder!

Wat kun je brengen naar Opnieuw & Co Leerdam?

Bij Opnieuw & Co Leerdam kun je terecht met een breed scala aan spullen. Van kleding tot meubels en van elektronica tot boeken, je kunt bijna alles doneren. Door je spullen te doneren help je niet alleen het milieu, maar ook mensen die op zoek zijn naar betaalbare items. Dus, als je nog iets hebt liggen waar je geen gebruik meer van maakt, overweeg dan om het naar Opnieuw & Co Leerdam te brengen.

Waar moet je op letten tijdens je bezoek?

Bij het bezoeken van deze kringloopwinkel is het belangrijk om alert te zijn op de kwaliteit van de producten. Hoewel veel items in goede staat verkeren, is het altijd verstandig om grondig te inspecteren voordat je iets koopt. Controleer kleding op vlekken of beschadigingen en test elektronica om er zeker van te zijn dat het goed functioneert. Op deze manier kun je teleurstelling vermijden en met een gerust hart je aankopen doen.

Hoe werkt Opnieuw & Co Leerdam?

Bij Opnieuw & Co Leerdam werken ze met een systeem van donaties en verkoop. Jij kunt je spullen doneren en zij verkopen deze weer tegen een aantrekkelijke prijs. De opbrengst wordt gebruikt voor diverse projecten, zoals werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar ook aan een betere samenleving.

Opnieuw & Co Leerdam biedt daarnaast ook verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo kun je bijvoorbeeld ook online shoppen via Marktplaats en blijven ze je via Facebook op de hoogte houden van nieuws en aanbiedingen. Ook accepteren ze diverse betaalmethoden, zoals contactloos mobiel betalen en creditcards, waardoor het winkelen nog gemakkelijker wordt.

Kom naar Opnieuw & Co Leerdam en ontdek de vele schatten die hier te vinden zijn. Vergeet niet om ook de andere filialen van Opnieuw & Co in Nederland te bekijken. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk en betaalbaar!

Neem een kijkje op de Facebook-pagina van Opnieuw & Co Leerdam voor het laatste nieuws en aanbiedingen

Laat hieronder een review achter