Stichting Kringloop Vijfheerenlanden/Leerdam

Ontdek duurzame kringloopvondsten in Leerdam: kleding, boeken, elektronica. Bezoek ons voor uniek winkelplezier, maandag tot zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Deze kringloop winkel heeft mooie spullen…Wel een beetje duurder dan de gemiddelde kringloop winkels…Maar alles voor een goed doel. Netjes georganiseerd..vriendelijk personeel. Leuk om af en toe eens binnen te lopen…het is eigenlijk altijd best wel druk…En veel keuze in mooie spullen die uitgesorteerd zijn breuk…Alles wat je kunt vinden is heel…En elektrische apparaten zijn getest. Toppie πŸ–•”

J.F. TIRADOR

“Mooi en overzichtelijke winkel. Vriendelijke vrijwilligers en altijd behulpzaam. Wat ik het mooiste vind is dat ze bij inname eerlijk zijn over de spullen die ze innemen. Kapotte en vieze spullen nemen ze niet aan…perfect. Voor mij een kleine moeite om even door te rijden naar de stort. Tot slot was de Kerstmarkt tot in de puntjes perfect.”

Jacob Doddema

“Leuke kringloop met vriendelijk personeel. Twee verdiepingen. Boven lampen en meubilair. Beneden kleding, glaswerk, electronica, klein huishoudelijk boeken en een koffiehoek. Kleding is erg wisselend. De prijzen zijn echt te hoog. 9 euro voor een broek en 5 euro voor een t shirt. Als ze iets een merk vinden is het nog duurder.”

Marcel Dijkman

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloop Vijfheerenlanden/Leerdam: Duurzaam Winkelen in Leerdam

Opnieuw & Co Leerdam is een kringloopwinkel die gevestigd is in Leerdam. Deze winkel biedt een geweldige kans voor avontuurlijk winkelen met aandacht voor duurzaamheid. Met een winkeloppervlakte van ongeveer 800 m2 is er een breed scala aan tweedehands artikelen te vinden. De kringloopwinkel is van maandag tot en met zaterdag geopend, dus er is genoeg tijd om rustig rond te struinen.

Wat kan je meenemen naar de winkel?

Opnieuw & Co Leerdam verwelkomt graag allerlei soorten items die je niet langer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, boeken, elektronica en nog veel meer. Het assortiment kan variΓ«ren, dus er is altijd wel iets interessants te vinden. Hierdoor is de kringloopwinkel niet alleen een perfecte plek om duurzaam te winkelen, maar ook om spullen een nieuw leven te geven.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om aandacht te besteden aan de prijzen en het assortiment. Opnieuw & Co Leerdam hanteert voordelige prijzen en biedt een gevarieerd aanbod aan spullen. Daarnaast zijn er regelmatig kortingsacties en speciale programma’s waar je van kunt profiteren. Houd dus zeker de nieuwsupdates in de gaten.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Het concept van de kringloopwinkel is eenvoudig. Je kunt je goederen afleveren bij Opnieuw & Co Leerdam om ze een tweede leven te geven. Daarna worden de items gesorteerd en zorgvuldig geprijsd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Het vriendelijke personeel helpt je graag bij het vinden van de juiste spullen en beantwoordt al je vragen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Opnieuw & Co Leerdam biedt niet alleen tweedehands artikelen aan in de winkel, maar ook online via Marktplaats. Hierdoor kun je ook vanuit huis duurzaam winkelen. Daarnaast is er een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor de winkel voor iedereen toegankelijk is. Betalen is eenvoudig, aangezien Opnieuw & Co Leerdam verschillende betaalmethoden accepteert, waaronder contactloos betalen met mobiele apparaten en creditcards.

Wil je meer weten over Opnieuw & Co Leerdam? Volg dan hun Facebook pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates. Daarnaast maakt Opnieuw & Co deel uit van een keten met 8 filialen verspreid over Nederland. Dus als je buiten Leerdam woont, zijn er nog meer mogelijkheden om duurzaam te winkelen bij een Opnieuw & Co vestiging in jouw stad.

Kortom, Stichting Kringloop Vijfheerenlanden/Leerdam biedt een unieke ervaring voor duurzaam winkelen in Leerdam. Met een groot assortiment aan tweedehands artikelen, diverse betaalmogelijkheden en rolstoelvriendelijke faciliteiten, is deze kringloopwinkel zeker de moeite waard om te bezoeken.

152 gedachten over “Stichting Kringloop Vijfheerenlanden/Leerdam”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring bij Stichting Vijfheerenlanden/Leerdam. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Toen ze net Opnieuw & Co waren geworden, werden de prijzen wat verlaagd. Hiervoor waren ze mijn inziens erg duur voor een kringloop. Inmiddels zijn de prijzen sinds een paar maanden weer (flink) verhoogd. Sommige artikelen zijn hiermee net zo duur of zelfs duurder dan wanneer je het nieuw koopt. Ook zijn sommige (kleding)stukken kapot of dit geweest en professorisch opgelapt. En wordt er toch nog een relatief flinke prijs voor betaald. Refurbished wasmachines zijn er net zo duur als die je bij een daarin gespecialiseerde zaak online koopt, alleen krijg je daar nog garantie. Ik vind er nog steeds weleens prachtige dingetjes, maar ik kom er niet zo vaak meer.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Winkelpersoneel vriendelijk, forse prijzen na overname, weinig support/wel graaien bij achterom inbrengen spullen en commentaar van paffende en nietsdoende leidinggevende

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Fijne en overzichtelijke kringloop. Met een groot assortiment. Alles netjes . En leuke prijsjes. En wat ik een groot plus punt vind. Heel fijn en vriendelijk personeel.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Niet een echt goede, eerlijke kringloop. Er worden spullen aangeboden die beschadigd zijn , waar de prijssticker overheen geplakt wordt, waardoor je het niet ziet! . Helaas 3 x ervaren, dus mensen controleer het goed, er zijn veel mensen die de kringloop nodig hebben in hun bestaan, dus vind ik dit niet zo als het hoort te zijn!

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Mooie kringloop met een ruime keus aan artikelen. Zeer de moeite waard! Vriendelijk personeel en lekkere koffie!

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Shame the staff at the cash desk are so antisocial. NO CASH! Our purchases were E35 and without a kind customer stepping in to use his card in exchange for cash, we would have left the goods. Not sure why some of these organisations keen to help the underprivileged make it impossible for folks without bank account access. Re think your policy.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Gisteren hier weer eens geweest. Ze hebben het behoorlijk veranderd. Speelgoed hoek boven, erg gevaarlijk met kinderen de hoge trap op en langs het glaswerk boven aan de trap. Ook jammer dat er forse prijzen gestickerd waren en veel speelgoed kapot was. Helemaal een domper dat mijn kinderen niet meer met hun zakgeld konden betalen. Ik kom hier niet meer snel.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  mooie en schone kringloop, Helaas asociaal kassapersoneel en belachelijk genoeg wordt contant geld verbannen. helaas was dit een bezoek in het rijtje van eens naar nooit meer, zonde.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter