Old & Neij Gre-j vintagestyle kringloopwinkel

Ontdek duurzaam shoppen bij Old & Neij Gre-j – koop en doneer vintage, meubels, kleding en meer in Groessen!

Adres & contact

  • Old & Neij Gre-j vintagestyle kringloopwinkel
    Dorpstraat 41, 6923 AD Groessen
  • Telefoonnummer:
  • Website: oldenneijgrej.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Duurzaam tweedehands winkelen bij Old & Neij Gre-j vintagestyle kringloopwinkel

Wat kan je brengen naar de thrift store?

Bij Old & Neij Gre-j vintagestyle kringloopwinkel in Groessen kan je terecht met allerlei tweedehands spullen die je niet meer gebruikt. Of het nu gaat om boeken, kleding, meubels, speelgoed of vintage accessoires, we verwelkomen graag jouw donaties. Door je spullen naar onze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan duurzaamheid en geef je ze een tweede leven.

Waar moet je op letten bij de thrift store?

Als je bij Old & Neij Gre-j vintagestyle kringloopwinkel komt winkelen, is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de spullen te letten. Hoewel we ons best doen om alleen hoogwaardige tweedehands items aan te bieden, kan het voorkomen dat er een klein defect aanwezig is. Controleer de items dus zorgvuldig voordat je ze aanschaft. Daarnaast is het ook handig om regelmatig onze sociale media-kanalen te volgen, zoals Instagram, om op de hoogte te blijven van nieuwe aanwinsten en speciale acties.

Hoe werkt de thrift store?

Old & Neij Gre-j vintagestyle kringloopwinkel in Groessen is een gezellig en leuk winkeltje waar je heerlijk kan struinen op zoek naar unieke cadeaus, woonaccessoires, meubelstukken, vintage items en nog veel meer. Ons assortiment is steeds veranderend, met zowel oude als nieuwe, kringloop of refurbished spullen. Voor ieder wat wils!

In onze vintage winkel vind je onder andere boeken, brocante, huis- en inrichting, kleding, meubels, speelgoed en antiek. Het kopen van tweedehands spullen bij Old & Neij Gre-j is niet alleen leuk, maar ook duurzaam!

Old & Neij Gre-j biedt ook unieke programma’s en services aan. Zo hebben we regelmatig speciale kortingsacties zoals het ‘Vintage Vondst van de Maand’ waarbij je kans maakt op een mooie prijs. Daarnaast accepteren we verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder betaalpassen en contactloos mobiel betalen. Ook creditcards worden bij ons geaccepteerd.

Voor de laatste updates over Old & Neij Gre-j kan je ons volgen op Instagram. Hier delen we regelmatig nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en blijf je op de hoogte van ons steeds veranderende assortiment.

Kom langs bij Old & Neij Gre-j vintagestyle kringloopwinkel in Groessen en ontdek de schatten die op jou wachten! Kies voor duurzaamheid en geef tweedehands spullen een nieuw leven.

Keywords: – Kringloopwinkel Groessen – Duurzaam tweedehands winkelen

Laat hieronder een review achter