Stichting Kringloopcentrum De Liemers

Ontdek duurzame koopjes bij Kringloopcentrum De Liemers in Zevenaar: Meubels, kleding, boeken en meer voor eco-bewuste shoppers.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag08:30-17:00
Dinsdag08:30-17:00
Woensdag08:30-17:00
Donderdag08:30-17:00
Vrijdag08:30-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ooit getipt over deze kringloop en loop nooit met lege handen de deur uit ;) Vandaag weer wat leuke spulletjes gevonden Netjes geetaleerd en vriendelijk personeel Over het algemeen zijn de prijsjes schappelijk. Er zijn genoeg kringlopen die een stuk duurder zijn en waar kapotte spullen te koop aangeboden worden, hier nog niet meegemaakt. Logisch dat een kringloop als deze niet alles zomaar inneemt… wat kapot is of onverkoopbaar moet men naar de stort brengen Mensen kijk en oordeel zelf, ga niet klakkeloos uit van vervelende recensies”

Manuela Oud

“Super nice staff and you can always find something! I send my friends there too!”

Ilona Pflaging

“Leuke kringloop, meestal wel iets leuks te vinden voor een prima prijsje”

Lau Ra

Meer reviews lezen…

Kringloopcentrum De Liemers – Dé Duurzame Winkelbeleving in Zevenaar

Kringloopcentrum De Liemers is een bekende kringloopwinkel gevestigd in Zevenaar, Gelderland. Deze winkel biedt een unieke winkelbeleving vol duurzame schatten en tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 sterren is dit een geliefde plek voor liefhebbers van tweedehands winkelen.

Wat kun je brengen naar Kringloopcentrum De Liemers?

Bij Kringloopcentrum De Liemers kun je diverse items doneren. Denk hierbij aan boeken, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Dus als je overbodige spullen hebt waar je graag een ander blij mee wilt maken, breng ze dan gerust naar deze kringloopwinkel in Zevenaar. Op die manier draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen bij Kringloopcentrum De Liemers is het belangrijk om op enkele dingen te letten. Omdat de winkel tweedehands spullen aanbiedt, is het handig om kritisch te zijn op de staat van de items. Controleer bijvoorbeeld of alle onderdelen aanwezig zijn bij speelgoed en huishoudelijke apparaten. Daarnaast is het goed om te weten dat de winkel ook een innamepunt heeft waar je zelf nog bruikbare spullen kunt afleveren. Zo kunnen zij continu een gevarieerd en interessant aanbod garanderen.

Hoe werkt Kringloopcentrum De Liemers?

Bij binnenkomst in Kringloopcentrum De Liemers word je verwelkomd door een ruim assortiment aan tweedehandsartikelen. De winkel is gevestigd aan Hengelder 26-A in Zevenaar en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Op werkdagen kun je terecht tussen 08:30 en 17:00 uur, en op zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Let op: op zondag is de winkel gesloten.

Naast het aanbieden van tweedehandsartikelen, biedt Kringloopcentrum De Liemers ook diverse diensten en faciliteiten aan. Zo kun je bijvoorbeeld goederen laten innemen door de winkel, is er een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats en bieden ze zelfs woningontruimingsdiensten aan. Hierdoor kun je dus niet alleen terecht voor winkelen, maar ook voor andere praktische zaken.

Om meer te weten te komen over dit kringloopcentrum en andere filialen, kun je terecht op de website van Kringloopwinkels in Gelderland. Ook kun je hen volgen op Facebook. Kringloopcentrum De Liemers – Zevenaar is een geweldige plek voor duurzaam winkelen, waarbij je niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook kunt genieten van unieke vondsten.

135 gedachten over “Stichting Kringloopcentrum De Liemers”

 1. ★★★★☆

  ik was laats bij de kringloop de liemers en ik was op zoek naar een andere bank dus ik ging bij hun kijken toen in een keer een man naar me toe kwam eerst heel vriendelijk beet aan kletsen maar hij zat ook steeds aan mij ook aan mij schouders toen aan mij hand hij zij dat die uit amsterdam kwam ik voelde mij daar niet zo prettig bij en ben toen ook maar ergens anders naar toe gelopen maar blijft steeds achter mij aan lopen en ook toen ik naar de kassa ging om daar af te reken stond die weer bij mijn kreeg wel korting van hem maar net wat ik zij ik volede mij niet op mijn gemak en ik zal niet zo meer daar naar toe te gaan

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Stichting centrum De Liemers. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Ondankbare kringloop! Ik kom er nooit meer en geef ze ook nooit meer iets!! Heb een echt goede hoekbank aangeboden, was eerst al moeilijk om af te spreken om op te halen, ik moest er maar vrij voor nemen. Gedaan, hele dag zitten wachten zonder indicatie hoelaat ze zouden komen. Waren ze er eindelijk, zat er 1 klein vlekje op de zitting dus namen ze het niet mee. Erg onddankbaar aangezien de complete stof van de bank wasbaar in de wasmachine is. Ook vaker gehad dat ik daar iets wilde kopen wat gewoon kapot of incompleet was. Mijn ouders wilden ook heel veel goede inboedel laten ophalen maar omdat de naam van hun dorpje er niet tussen stond (alle omliggende dorpen wel) kwamen ze niet.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Stichting centrum De Liemers. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Hele ruime kringloopwinkel met diverse vertrekken. Goed overzichtelijk. Ook veel kleding. De prijzen vond ik echter wat aan de hoge kant. En sommige spullen waren niet geprijsd.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Stichting centrum De Liemers. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Dit is een leuke kringloop om een binnen te gaan. Veel van verschillende dingen. Lastige plek als je moeilijk te been bent vanwege de vloer en trappen. Ook geen rolstoel mogelijkheden. Vaak wel druk. Opzich wel aardig personeel al mogen ze wel een keer vaker lachen!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Vreselijke onvriendelijke mensen die de spullen op kwamen halen, wat wij met veel emotie in dozen hebben gestopt na ruimen woning moeder, werd zo respectloos mee omgegaan werd gewoon mee gegooid, dat hoeven ze niet voor onze ogen te doen, en goede stoelen en tafel(Nieuwe staat) werd niet meegenomen, spijt dat ik het niet op een weggeefhoek (Facebook) heb gezet, voor mij nooit geen kringloopcentrum meer.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Waardeloze kringloop. Een prachtige elektrische auping beddenset konden we naar de stort brengen omdat ze vol zitten. Met veel zorg ingepakt servies en glazen en hele goede boeken ook naar de stort. Prachtige dekbedden .. stort. We hadden alleen vandaag de aanhangwagens dus ook geen kans het ergens anders naartoe te brengen. Ik had voor deze week een ophaalactie met ze gepland maar we hebben er uiteindelijk voor gekozen het zelf te brengen en dan nemen ze het niet aan. Ik heb er echt geen woorden voor wat een verwende maatschappij!

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Stichting centrum De Liemers. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter