De Kleine Kringloopwinkel in Duiven

Ontdek duurzame schatten van kleding tot meubels bij De Kleine Kringloopwinkel in Duiven – uw milieuvriendelijke winkelbestemming.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik heb een pareltje gevonden bij het kringloop voor moederdag en ze zijn klantvriendelijk ,diverse assortiment, tegen een betaalbare prijs 👍 …”

Carolien van Dijk-van der Kwast

“Wat een goede kringloopwinkel in Duiven.”

Salah Uqleh

Meer reviews lezen…

De Kleine Kringloopwinkel in Duiven: Een Duurzame Winkeloase

De Kleine Kringloopwinkel is dé plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar een duurzame winkelervaring in Duiven. Gelegen aan Elshofpassage 7, 6921 BC Duiven, opent deze kringloopwinkel haar deuren van dinsdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur. Met een rolstoelvriendelijke parkeerplaats en een hartelijk winkelbezoek is De Kleine Kringloopwinkel er voor iedereen.

Wat kun je brengen naar De Kleine Kringloopwinkel?

Bij deze kringloopwinkel kun je terecht met allerlei spullen die je graag een tweede leven wilt geven. Of het nu gaat om kleding, meubels, boeken, speelgoed of huishoudelijke artikelen, De Kleine Kringloopwinkel verwelkomt graag elke donatie. Door jouw spullen in te leveren bij deze winkel, draag je bij aan een beter klimaat en maak je iemand anders blij met jouw ongewenste items.

Waar moet je op letten bij De Kleine Kringloopwinkel?

Bij het winkelen bij De Kleine Kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel alle items met veel zorg en liefde worden geselecteerd, is het verstandig om de producten grondig te inspecteren voordat je ze aanschaft. Controleer bijvoorbeeld op eventuele beschadigingen, zodat je teleurstelling kunt voorkomen. Wees ook alert op unieke programma’s, kortingen en andere diensten die De Kleine Kringloopwinkel aanbiedt. Zo kun je misschien profiteren van een speciale actie of een bijzonder programma waar jij van kunt genieten.

Hoe werkt De Kleine Kringloopwinkel?

Bij De Kleine Kringloopwinkel word je altijd warm ontvangen door het vriendelijke personeel. Stap binnen in deze winkeloase waar je kunt snuffelen tussen prachtige tweedehands schatten. De winkel is overzichtelijk ingedeeld, zodat je eenvoudig je weg kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een nieuw meubelstuk om je interieur op te fleuren, of een bijzonder boek om je collectie uit te breiden, De Kleine Kringloopwinkel heeft voor ieder wat wils. Bovendien kun je genieten van een ontspannen sfeer terwijl je rondkijkt in de winkel.

Met een gemiddelde beoordeling van 3,0/5 sterren is De Kleine Kringloopwinkel een ware aanwinst voor Duiven. Wil je meer weten over deze kringloopwinkel? Bezoek dan hun Facebook-pagina voor de laatste updates en informatie. Voor meer leuke tweedehandswinkels in en rondom Duiven kun je ook een kijkje nemen op https://www.kringloop-info.nl/gelderland/duiven-gelderland/. Help mee om Duiven groener en duurzamer te maken door een bezoek te brengen aan De Kleine Kringloopwinkel en jouw spullen een tweede kans te geven!

6 gedachten over “De Kleine Kringloopwinkel in Duiven”

  1. ★★★☆☆

    Ik heb een pareltje gevonden bij het kringloop voor moederdag en ze zijn klantvriendelijk ,diverse assortiment, tegen een betaalbare prijs

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter