Kringloop Duiven

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop Duiven – tweedehands mode, meubels en meer in Duiven met uitstekende beoordelingen. Shop groen en lokaal.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag9:00-17:00
Dinsdag9:00-17:00
Woensdag9:00-17:00
Donderdag9:00-17:00
Vrijdag9:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Je kunt altijd een praatje maken tijdens het snuffelen, er is altijd voor iedereen iets leuks en ook geduldige medewerkers!”

stefi todorova

“Mooie winkel midden in het centrum van Duiven, aangename prijzen, vriendelijke eigenaar.”

Robbert v.H.

“Veel spulletjes voor mijn huis en kerst gehaald. Leuk winkeltje.”

Nadine –

Meer reviews lezen…

Kringloop Duiven: Een Duurzame Schat in Duiven

Kringloop Duiven is een populaire kringloopwinkel gelegen in de Pastoriestraat 6B, Duiven. Met een gemiddelde waardering van 4.3/5 sterren, biedt deze winkel een breed scala aan tweedehands artikelen en een unieke ervaring voor zowel inwoners als bezoekers van Duiven.

Wat kan je allemaal brengen naar Kringloop Duiven?

Bij Kringloop Duiven kan je allerlei spullen brengen die je niet meer nodig hebt, zoals boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je tweedehands spullen te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving en stimuleer je recycling.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan Kringloop Duiven?

Bij het bezoeken van Kringloop Duiven is het belangrijk om op de openingstijden te letten. Helaas zijn deze niet bij ons bekend, maar je kunt contact opnemen met de winkel om de meest recente informatie te krijgen. Het goede nieuws is dat Kringloop Duiven een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid biedt, waardoor het voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is. Bovendien accepteert de winkel verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Hoe werkt Kringloop Duiven?

Kringloop Duiven is een kringloopwinkel waar je kunt snuffelen en schatten kunt ontdekken. Het assortiment is gevarieerd en de prijzen zijn vriendelijk voor de portemonnee. De winkel heeft een grote verscheidenheid aan tweedehands artikelen, variërend van boeken tot meubels, en alles daartussenin. Door te winkelen bij Kringloop Duiven draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar krijg je ook de mogelijkheid om unieke items te vinden die je elders niet snel zult tegenkomen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Duiven biedt verschillende unieke programma’s en services aan haar klanten. Ze organiseren regelmatig speciale kortingsdagen, waarbij je kunt profiteren van extra voordelige prijzen op geselecteerde items. Daarnaast is Kringloop Duiven actief op social media platforms, zoals Facebook en Instagram, waar je updates kunt volgen over nieuwe aankomsten en aanbiedingen.

Kringloop Duiven is niet alleen een winkel, maar ook een plek waar je duurzaam kunt winkelen en iets kunt bijdragen aan het verminderen van afval. Dus, als je op zoek bent naar betaalbare tweedehands artikelen en unieke vondsten, breng dan zeker een bezoek aan Kringloop Duiven in Duiven.

16 gedachten over “Kringloop Duiven”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met duiven. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Kringloop centrum in het centrum van duiven. Ik vond het tegen vallen. Te netjes, te gesorteerd en weinig sfeer

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Je kunt altijd een praatje maken tijdens het snuffelen, er is altijd voor iedereen iets leuks en ook geduldige medewerkers!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel duiven. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter